Akcióban rendelhetők az Apods vezeték nélküli fülhallgatói

| | Forrás: GeekBuying (szponzorált)
Most kiváló ár-érték arányú vezeték nélküli fülhallgatók rendelhetőek a GeekBuying webáruház különleges promóciójában. Az Apods márka két bluetooth fülhallgatója a belépőszinten hozhat felpezsdülést a piacon.

Az akcióban két termék is részt vesz: az Apods i10 és Apods i12. Ráadásul a kedvezményes árak nemcsak a kínai raktáras modellekre vonatkoznak, hanem a németországi, lengyelországi készletekre is. Így aki gyorsan szeretne hozzájutni az Apods füleseihez, pár plusz dollárért cserébe akár egy héten belül megkaphatja.

Apods i12 TWS Bluetooth vezeték nélküli fülhallgató (Upgraded edition)

Aki nem túl drága, de minőségben megfelelő Bluetooth fülhallgatót keres, annak kiváló választás lehet az Apods frissített modellje, az Apods i12


Az i12 egy kiváló teljesítményű RealTek 8763 BFR chipet kapott, amely jobb, stabilabb vezeték nélküli kapcsolatot biztosít. Az új chip közel másfélszer gyorsabb csatlakozást ígér az elődökhöz képest.  A processzorok gyors jelfeldolgozásának és a hatékony audió tömörítésnek köszönhetően az Apods i12 az átlagosnál tisztább magas és erőteljesebb mély hangokat képes előállítani.

A fülhallgatók nincsenek összekötve vezetékkel, így akár önmagukban (monoaurál) vagy párban (binaurál) is használhatóak. A Bluetooth 5.0 technológia egyrészt gyorsabb adatátvitelt, stabilabb kapcsolatot tesz lehetővé, továbbá a készülék energiaigénye is jóval alacsonyabb. 


A fülhallgatóhoz jár egy tok is, amely egyben töltőállomás is. Amint kivesszük ebből a dobozból az egységeket, azonnal bekapcsolnak, és automatikusan csatlakoznak a kiválasztott bluetooth-os telefonunkhoz vagy laptopunkhoz. 

A töltés roppant egyszerű, csak vissza kell helyeznünk a tokba a készüléket, és automatikusan elindul a töltés. Az Apods i12 dokkolója a második kiadásban az elődhöz képest 50mAh-val nagyobb akkumulátort kapott (350mAh). Az egységek egyenként 35mAh-sak, így ez egy órás töltési idő után, közel 4 órányi zenehallgatásra elegendő.
Az egységek szélén érintésérzékeny felület található, amelyeken keresztül állíthatjuk a hangerőt, vagy irányíthatjuk zenéinket.

A GeekBuying akciójában az Apods i12 mindössze 7400 Forintért (25,99 dollárért) rendelhető ingyenes, vámmentes légiposta szállítással. Németországi raktárról rendelve pedig 8300 Forint (28,99 dollár). Ráadásul most minden megrendelés mellé 2 darab ajándék szilikon tok jár 6,99 dollár értékben. Németországi rendelés esetén az UPS szállításért további plusz összeget kell fizetni.

Az ajánlatok itt érhetőek el:

Apods i12 TWS Bluetooth fülhallgató
Kínai raktárkészlet - 25,99 dollár (7400 Forint)

Apods i12 TWS Bluetooth fülhallgató
Németországi raktárkészlet - 28,99 dollár (8300 Forint)
 

Apods i10 TWS Bluetooth vezeték nélküli fülhallgató


A GeekBuying akciói között megtalálhatjuk az Apods i10 jelzésű termékét is, amely az i12-nél valamivel olcsóbb, viszont még mindig jó választás lehet, akik belépőszintű vezeték nélküli fülhallgatót szeretnének vásárolni.


Az i10 rengeteg tulajdonságban megegyezik az i12-vel: Bluetooth 5.0-val kapcsolódik az eszközökhöz, TWS (True Wireless Stereo) technológiának köszönhetően ennél a modellnél sincs vezeték a két egység között. Intelligens érintő gombjainak köszönhetően könnyen kezelhetjük a zenelejátszót, vagy akár fogadhatjuk, elutasíthatjuk bejövő hívásainkat.

Maga a készülékház az i10 esetében is ergonomikus kialakítású, így nem kell félnünk attól, hogy mozgás közben kicsúszna fülünkből.


Az i12-höz képest a dokkoló doboz kicsit kisebb, 300mAh-s akkumulátort kapott, és maguk az egységek is picivel kevesebbet bírnak egy töltéssel. Egy feltöltéssel körülbelül 2 órányi zenehallgatás vagy 2 és fél órányi beszélgetés érhető el.

További különbségeket találhatunk a frekvencia átviteli tartomány (20-20 000 Hz), az ellenállás (16 Ohm) és rendszerchip tekintetében is (Actions 3003).

Az Apods i10 ára a promóció ideje alatt mindössze 5400 Forint (18,99 dollár) Kínából rendelve, ingyenes szállítással vám- és ÁFA mentesen. Ha EU raktárt választunk, akkor is csak 5700 Forint (19,99 dollár) a fülhallgató ára, viszont itt már hozzá kell számolni az európai UPS szállítási díját.

A termékeket megtaláljátok a bolti oldalon:

Apods i10 TWS Bluetooh fülhallgató
Kínai raktár - 18,99 dollár (5400 Forint)


Apods i10 TWS Bluetooh fülhallgató
Németországi raktár - 19,99 dollár (5700 Forint)

 

További hírek

Tronsmart Element T2 Plus - Teszt - Hosszantartó élvezet, elérhető áron

Egy rövid teszt erejéig nálunk járt a Tronsmart belépőszintű vezetéknélküli hangszórója, a Tronsmart Element T2 Plus, amelyről kijelenthetjük, hogy tízezer Forint alatt az egyik legfelszereltebb termék jelenleg a piacon. 

Nézd előben a OnePlus 8 bemutatóját

A mai napon fogják bemutatni hivatalosan a legújabb OnePlus mobilt, a OnePlus 8-at. Az eseményt mindenki élőben nézheti az interneten keresztül, a gyártó hivatalos Youtube csatornáján.

Alfawise HBQ-Q32 fülhallgató - Teszt - Olcsó húsnak...

Az Alfawise gyártó főként költséghatékony termékeivel hívja fel magára a figyelmet, ezúttal egy vezeték nélküli fülhallgató jutott el hozzánk, az Alfawise HBQ Q32, amely jelenleg a piacon kapható egyik legolcsóbb TWS fülhallgató. Nagyon kíváncsi voltam, hogy ennyiért mit tud adni a távol-keleti cég.

Whizzer TP1 - Teszt - Prémium minőségű vezeték nélküli fülhallgató, elérhető áron

Legújabb tesztalanyunk, a Whizzer TP1 vezeték nélküli fülhallgató, amely elérhető áron nyújt prémium minőséget. A Whizzer új TWS fülesei ebben az árkategóriában szokatlanul jó hang- és összeszerelési minőséget adnak a leendő felhasználó számára.
Kommentek
Legújabb telefonok