Black Friday és Cyber Monday akció a legnépszerűbb WeLock okos zárakra

| | Forrás: WeLock (szponzorált)
Már csak pár napig tart a WeLock hivatalos Black Friday és Cyber Monday akciója, amelyben most jóval olcsóbban juthattok hozzá a gyártó legnépszerűbb okos záraihoz.

A WeLock hivatalos weboldalán most a BF30 kuponkóddal 30 százalék kedvezménnyel és ingyenes EU raktáras szállítással rendelhetitek meg a legújabb, legmodernebb felokosított ajtózárakat.

WeLock okos zárak
Az ujjlenyomatolvasóval  vagy számkóddal rendelkező okos eszközöket kulcs nélkül nyithatjuk, zárhatjuk. Akár ujjlenyomatunkkal, akár RFID kártyával vagy mobiltelefonról irányíthatjuk az ajtózár működését, típustól függően.

A WeLock év végi leárazását és az akcióban részt vevő modellek listáját megtalálhatjátok a gyártó hivatalos Black Friday és Cyber Monday oldalán:

WeLock okos zárak vásárlása
Black Friday akció
Kuponkód: BF30

Az akcióban részt vevő kiemelt modellek:
WeLock Touch41

A WeLock hazánkban még kevésbé ismert cég, ennek elsődleges oka, hogy a biometrikus okos zárak sincsenek túlságosan elterjedve. Pedig a cég már több mint tíz éve foglalkozik hasonló biztonságtechnikai termékekkel, és a világban szinte mindenhol jelen vannak. 

WeLock okos zárak
A Touch41 egy ujjlenyomatolvasóval ellátott okos zárrendszer a gyártó egyik legnépszerűbb terméke, mely rendkívül biztonságos, egyszerűen beépíthető és telepíthető. 
Ami a legfontosabb, hogy szinte az összes standard, szabvány ajtóba fúrás és faragás nélkül beszerelhető. 

Az ajtó nyitására többféle lehetőségünk is adódik: ujjlenyomatolvasóval, RFID kártyával (a csomagban 3 darabot is kapunk) vagy akár mobiltelefon alkalmazással is fel lehet oldani Bluetoothon keresztül.
Ujjlenyomatból összesen 100-at rögzíthetünk, ezek közül 3 jut az adminisztrátornak, aki a beállításokat elvégezheti. A zárhoz 20 RFID kártya párosítható, melyből 3-at ingyen ad a csomagba a gyártó.

A zár egyébként elektromosan működik, három darab AAA méretű elem szolgáltatja a szükséges energiát, mely a gyártó adatai szerint közel 8000 nyitás/zárási ciklusra elegendő. Ha naponta nem nyitjuk-zárjuk az ajtót rengetegszer, akkor az elemek akár 1-2 évig is kibírják csere nélkül. A gyártó adatai szerint, napi 10 nyitás-zárás esetén az elemek körülbelül 8-10 hónapot bírnak.

Szerencsére azért a záron található egy OLED kijelző, melyen leolvashatjuk az aktuális töltöttséget. Így időben észrevehetjük, ha cserélni kell az elemeket. Itt sokakban felmerülhet a kérdés, mi van, ha mégis kifogy a szufla az energiaforrásból. Ebben az esetben sem kell kétségbeesni, hiszen az ajtó nem fog kinyílni. Ráadásul egy külső Micro-USB port segítségével egy külső akkumulátor segítségével is életre kelthetjük az eszközt, és a szokásos, fentebb már leírt lehetőségeket választva, bejuthatunk a lakásunkba.

A Welock Touch41 most akcióban 184 Euró helyett, a BF30 kuponkóddal mindössze 132 Euróért vásárolható meg, ez mai árfolyamon számolva körülbelül 54 ezer Forint. Ráadásul most a szállítás európai raktárkészletről ingyenes, gyors és plusz költségektől mentes.

Ha szétnézünk a piacon, akkor látható, hogy ez az ár most kimondottan jónak számít. A kiváló ár mellé a gyártó 2 év garanciát biztosít termékeire, mely mindenképp bizalomra ad okot.

A WeLock Touch41 a gyártó hivatalos oldaláról rendelhető meg:

 WeLock Touch41 - Ujjlenyomatolvasós okos zár
Black Friday akció  Kuponkód: BF30
Ár: 132 EUR (~54 ezer Forint)

WeLock PCB41

Az akcióban megtalálhatjátok még a WeLock PCB41 típust is, amely az előző termékhez képest egyedül az ujjlenyomatolvasóban tér el. A PCB41 esetén ugyanis az ujjlenyomatolvasó helyett egy számkódos beléptető rendszert találhatunk. 

A termék kiváló lehet olyan lakásoknál is, amelyek kiadásra várnak, esetleg üdülőkben, nyaralókban tudom elképzelni, ahol megvalósíthatatlan a szezonban érkező vendégek ujjlenyomatait bevinni a rendszerbe. Elegendő megadni nekik a szükséges számkódot, vagy ha szükséges RFID kártyát adni nekik. 

Az okos zár többi tulajdonsága szinte teljesen megegyezik a Touch41-es típussal, csak a megjelenés különböző.

További WeLock termékek: https://welock.com

A WeLock PCB41 számkódos okos zár ára fekete péntek heti akcióban 149 Euró helyett most 104 Euró, azaz körülbelül 43 ezer Forint. Az ajánlatot itt érhetitek el:

WeLock PCB41 vásárlás
Kuponkód: BF30
Ár: 104 EUR (~43 ezer Forint)

További hírek

Meross MSL430 Smart Ambient Light teszt - Elegáns okos asztali lámpa elérhető áron

A Meross MSL430 asztali okos lámpa jutott el hozzám egy rövid teszt idejére. A terméket a gyártó hivatalos webáruházából rendeltem, ahonnan körülbelül két héten belül érkezett meg. A jelenleg is akciósan elérhető termék, 33,99 dolláros (~11 ezer Forintos) áron rendelhető meg.

Tronsmart Bang Max - Már rendelhető a Tronsmart 130 W-os parti hangszórója

Már rendelhető a Tronsmart eddigi legjobb, legerősebb Bluetooth parti hangszórója, a 130W-os,  3 utas Tronsmart Bang Max.

Egy kiszivárgott kép árulkodik a Realme GT 5 külsejéről

Egy internetes mikroblogon újabb kép szivárgott ki a Realme GT 5 telefonról, amely ezúttal az előlapjáról árulkodik. A kép alapján a kijelző körül szinte alig látható káva.

Hamarosan érkezik a Night Elf Ultra éjjellátó kamerával szerelt Ulefone Armor 22

Hamarosan érkezik az Ulefone legújabb strapamobilja, az Ulefone Armor 22. A 64 MP-es NightElf éjjellátó kamerával, 120 Hz-es kijelzővel, hatalmas akkumulátorral szerelt modell a népszerű Armor 21-et váltja le.
Kommentek
Legújabb telefonok