Blitzwolf BW-GD1 - Megfizethető számítógépasztal játékosokra tervezve

| | Forrás: Banggood
Megérkezett az itthon is népszerű, megfizethető termékeiről ismert Blitzwolf gyártó első számítógépasztala, a Blitzwolf BW-GD1, melyet most bevezető akcióban, európai raktárkészletről rendelhettek meg.

Blitzwolf BW-GD1 számítógépasztal

A Blitzwolf az elmúlt időszakban egyre több olyan terméket dobott piacra, melyekkel elsősorban az otthoni számítógép felhasználókat, azon belül is elsősorban a játékosokat célozta meg. Így születtek meg a különböző, jobbnál-jobb ár-érték aránnyal rendelkező Gamer székei, mint például az itthon is népszerű Blitzwolf BW-GC2 vagy Blitzwolf BW-GC6. Ezeket a termékeket továbbra is nagyon jó áron, gyors szállítással, EU raktárkészletről szerezhetitek be a Banggood áruházból (kuponkódokat a cikk végén találhattok).

Ezúttal egy újabb különleges termék került napvilágra, a BlitzWolf BW-GD1, amely egy különleges kialakítású, modern megjelenésű számítógépasztal. 

A szilárd, acélból készült asztalváz rendkívül erős, stabil, melynek köszönhetően az asztal akár 200 kilogramm terhelést is kibír. Bár nehezen tudom elképzelni, hogy valaki ekkora súlyt tartana az asztalán, de azért megnyugtatóak az adatok.

Az egyszemélyes asztalon bőven akad hely a különféle eszközöknek, így egy nagyobb méretű monitor, billentyűzettel, egérrel és akár hangszórókkal is kényelmesen elfér rajta. Az asztallap mérete 109 x 60 centiméter és 76 centiméter magasra nyúlik, amely fix méret, azaz nem változatható. Akinek az asztal magasságának állíthatósága fontos szempont, annak érdemes megnéznie a Blitzwolf komolyabb tudású, Blitzwofl BW-ESD2 asztalát.


A BlitzWolf BW-GD1 asztallapja 18 milliméteres, kiváló korrózió és vízálló P2 MDF bútorlapból készült, a felülete pedig szénszálas burkolatot kapott. A gamer asztal két darab kábel elvezető lyukat is kapott, melynek köszönhetően elkerülhetjük az asztal körül futó kábel rengeteget.
Két apró, de hasznos kiegészítőt, egy pohár és egy fejhallgató tartót is tartalmaz a csomag, melyet az asztal elejére illetve oldalára szerelhetünk fel. 

A Blitzwolf elsősorban játékosoknak szánja a BW-GD1-et, viszont visszafogott megjelenése miatt szinte bárhol elhelyezhető, akár otthon, akár egy irodában egyaránt.

Blitzwolf BW-GD1 gamer asztal

Aki valamennyire is jártas a gamerek között, az tudja, hogy a nekik szánt termékek mindig jóval drágábbak, mint a hagyományos társaik. Az itthon kapható játékos asztalok ára általában 40-50 ezer Forinttól kezdődnek, amelyet nem mindenki engedhet meg magának.

Szerencsére a Blitzwolf BW-GD1 ennél jóval olcsóbban megvásárolható. A Banggood bevezető akciójában, az első 200 megrendelő számára a kiváló gamer asztal ára mindössze 75,99 dollár, azaz körülbelül 24 ezer Forint. A szállítás csehországi raktárról történik, így a termék gyorsan, ÁFA és vámmentesen érkezik hazánkba. A szállítás díja, a csomag mérete miatt körülbelül 4000 Forintba kerül.
Az ár a megrendelők számától függően a későbbiekben folyamatosan növekszik, míg el nem éri a végső, 89,99 dolláros (28 ezer Forintos) árat.

A Blitzwolf BW-GD1 bevezető akcióját megtalálhatjátok a Banggood oldalán:

Blitzwolf BW-GD1- Gamer asztal
Ár: 75,99 dollár (~24 ezer Forint)

A Blitzwolf irodai és gamer székeit kuponakcióban most szintén nagyon jó áron szerezhetitek be, európai raktárkészletről:

Blitzwolf GC-3
Ár kuponnal: 69,99 dollár (~22 ezer Forint)
Kuponkód: BGF37779

Blitzwolf OC-1
Ár kuponnal: 89,99 dollár (~28 ezer Forint)
Kuponkód: BGCZ200

Blitzwolf GC-5
Ár kuponnal: 119,99 dollár (38 ezer Forint)
Kuponkód: BGCZPPJ
 
További hírek

Honor Band 5 - Akcióban a Honor népszerű okoskarkötője

Egész jó áron lehet most hozzájutni a hazánkban is népszerű okoskarkötőhöz, a Honor Band 5-höz. A véroxigénszint mérővel szerelt okos eszközt a TomTop akciójában most körülbelül 8000 Forintért tudjátok megrendelni.

OneOdio A30 teszt - Aktív zajszűrős fejhallgató elérhető áron

Megérkezett az aktív zajszűrővel ellátott OneOdio A30 vezeték nélküli fejhallgató, melyet akciós áron már 14 ezer Forintért bezsebelhettek. A nálunk járt újdonság kiválóra vizsgázott, így bárkinek bátran ajánljuk.

Jumper EZBook X3 Air - Ultrakönnyű laptop EU raktárról

Akciós áron, európai raktárkészletről rendelhető a Jumper ultrakönnyű, teljes fémborítással rendelkező notebookja, a JumperEZBook X3 Air. A kiváló laptop kuponkóddal már 115 ezer Forintért megrendelhető.

Ezek most a legolcsóbb Snapdragon 865-ös telefonok

Mai cikkünkben bemutatjuk a jelenleg elérhető, három legolcsóbb Snapdragon 865 processzorral szerelt mobiltelefont, melyek teljesítményével jó pár évig biztosan nem lesz gondunk.
Kommentek
Legújabb telefonok