Creality CR-10S Pro - Profi 3D nyomtató EU raktárról

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
Egész jó áron szerezhetitek most be a Creality egyik legnépszerűbb 3D nyomtatóját, a Creality CR-10S-et, EU raktárról, gyors szállítással. A Creality profi, nagy méretű 3D nyomtatójának ára, a TomTop áruház időszakos akciójában, most mindössze 136 ezer Forint.

Creality CR-10S V2

Néhány hete már írtunk nektek egy remek, belépőszintű hobbi 3D nyomtatóról, a Creality Ender 3 Pro termékről, melyet a jelenlegi gyengébb dollár árfolyamnak köszönhetően, most még olcsóbban, már 58 ezer Forintért megvásárolhattok. 

A Creality CR-10S Pro, az Ender 3 Pro készülékhez képest egy jóval komolyabb, nagyobb méretű 3D nyomtató, melyet most szintén nagyon jó áron rendelhettek meg. A CR-10S a TomTop akciójában jelenleg 409 dollár, azaz körülbelül 121 ezer Forint. A nyomtató EU raktárról is elérhető, így gyors, ingyenes szállítással, ÁFA és vámmentesen rendelhető.

Creality CR-10S Pro
TomTop akció
Ár: 121 ezer Forint (409 dollár)

A Creality CR-10S nyomtatóval hatalmas, akár 300x300x400 milliméteres testeket is kinyomtathatunk. Továbbfejlesztett automatikus szintezésének, a strapabíró, minőségi 500W-os MEANWELL tápegységének, az alumínium nyomtató felületnek és az új kialakítású Filament szenzornak köszönhetően gyorsan, megbízhatóan nyomtathatjuk ki a kiszemelt 3 dimenziós tárgyakat.

A CR-10S Pro BLTouch érzékelővel van felszerelve, amelynek segítségével a nyomtató az ágyat automatikusan felismeri, az ágy feletti pontmátrix segítségével nyomtató ágy szintezése gyerekjátékká válik. 


Az új, továbbfejlesztett V2.4.1-es verziószámú alaplap megnövelt teljesítménnyel, még nagyobb stabilitással készíti el a nyomatokat. 

Az új Creality nyomtató Bowden extruderrel és Capricorn tefloncsövekkel, amely még precízebb, jobb Filament kezelést tesz lehetővé. A nyomtató természetesen rendelkezik Resume funkcióval, amely annyit jelent, hogy áramkimaradás után a CR-10S Pro ott folytatja a nyomtatást, ahol abbamaradt. 

Creality CR-10S Pro

Az alumíniumból készült nyomtatóágy nem csak jobb tapadást, de a sokkal gyorsabb felmelegedést is lehetővé teszi. A CR-10S Pro fűtött nyomtató ágya a már 5 perc alatt eléri, a maximális 110 fokos hőmérsékletet. 

A Creality CR-10S Pro vezérelhető a számítógépről USB kábel segítségével. A nyomtató szoftverek közül gond nélkül kezeli a Cura, Repeatier, Simplify3D programokat MAC, Linux vagy Windows operációs rendszeren. 
Természetesen kábel nélkül, MicroSD kártya segítségével is elindítható a nyomtatás, ekkor a színes érintőkijelzőn keresztül kell elvégeznünk a beállításokat.

A magyarországi üzletekben jelenleg elég drágák a Creality 3D nyomtatói, szerencsére viszont külföldről egész jó áron hozzájuk lehet jutni. A mostani TomTop akció is jó példa erre, hiszen a közel 200 ezer Forintos itthoni ár helyett csak kb. 121 ezer Forintot kell kifizetni, a kiváló ár-érték arányú Creality CR-10S Pro 3D nyomtatóért. 

Az akciót elérhetitek a webáruház oldalán, vagy közvetlenül a linkre kattintva:.

CREALITY CR-10S PRO
TomTop akció
Ár: 121 ezer Forint (409 dollár)

Végül egy rövid videó, a Creality CR-10S Pro nyomtató működéséről:

További hírek

Már Lenovo termékeket is rendelhettek a Colorsmap áruházból

A Colorsmap webáruház hívta fel figyelmünket arra, hogy kínálatuk között már különféle Lenovo termékeket is megtalálhattok. A választék egyelőre nem túl nagy, viszont egy-egy jó áras fej- vagy fülhallgatót el lehet csípni.

Haylou RT (LS05S) - Vízálló okosóra akár 20 napos üzemidővel

A tavaly év elején piacra került Haylou Solar a mai napig az egyik legnépszerűbb okosóra 10 ezer Forint környékén. A most megjelent Haylou RT, a Solar kitaposott útján szeretne hasonló babérokra törni, és árát tekintve meg is van rá az esélye.

Elérhető árú Bluedio fej- és fülhallgatók a Colorsmap áruházból

A Bluedio fej- és fülhallgatói elsősorban alacsony árával hívják fel magukra a vásárlók figyelmét. A mostani összeállításunkban néhány pénztárcabarát vezeték nélküli Bluedio terméket mutatunk be nektek, melyekhez most akciós áron juthattok hozzá.

Szerezd meg akcióban a legjobb Kospet okosórákat

A mai cikkünkben kicsit elkanyarodunk az okostelefonoktól, és egy kicsit az okosórák világába tekintünk bele. A jelenlegi piacon rengeteg gyártó van jelen, melyek közül most a Kospet legújabb okos eszközeit mutatjuk be nektek.
Kommentek
Legújabb telefonok