Creality CR-10S Pro V2 - Profi 3D nyomtató EU raktárról

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
Egész jó áron szerezhetitek most be a Creality egyik legnépszerűbb 3D nyomtatóját, a Creality CR-10S frissített kiadását, EU raktárról, gyors szállítással. A Creality profi, nagyméretű 3D nyomtatójának ára, a TomTop áruház időszakos akciójában, most mindössze 136 ezer Forint.

Creality CR-10S V2

Néhány hete már írtunk nektek egy remek, belépőszintű hobbi 3D nyomtatóról, a Creality Ender 3 Pro termékről, melyet a jelenlegi gyengébb dollár árfolyamnak köszönhetően, most még olcsóbban, már 58 ezer Forintért megvásárolhattok. 

A Creality CR-10S V2, az Ender 3 Pro készülékhez képest egy jóval komolyabb, nagyobb méretű 3D nyomtató, melyet most szintén nagyon jó áron rendelhettek meg. A CR-10S V2 a TomTop akciójában jelenleg 456 dollár, azaz körülbelül 136 ezer Forint. A nyomtató EU raktárról is elérhető, így gyors, ingyenes szállítással, ÁFA és vámmentesen rendelhető.

Creality CR-10S V2
TomTop akció
Ár: 136 ezer Forint (456 dollár)

A Creality CR-10S nyomtatóval hatalmas, akár 300x300x400 milliméteres testeket is kinyomtathatunk. Továbbfejlesztett automatikus szintezésének, a strapabíró, minőségi 500W-os MEANWELL tápegységének, az alumínium nyomtató felületnek és az új kialakítású Filament szenzornak köszönhetően gyorsan, megbízhatóan nyomtathatjuk ki a kiszemelt 3 dimenziós tárgyakat.

A CR-10S Pro frissített kiadása BLTouch érzékelővel van felszerelve, amelynek segítségével a nyomtató az ágyat automatikusan felismeri, az ágy feletti pontmátrix segítségével nyomtató ágy szintezése gyerekjátékká válik. 


Az új, továbbfejlesztett V2.4.1-es verziószámú alaplap megnövelt teljesítménnyel, még nagyobb stabilitással készíti el a nyomatokat. 

Az új Creality nyomtató Bowden extruderrel és Capricorn tefloncsövekkel, amely még precízebb, jobb Filament kezelést tesz lehetővé. A nyomtató természetesen rendelkezik Resume funkcióval, amely annyit jelent, hogy áramkimaradás után a CR-10S Pro ott folytatja a nyomtatást, ahol abbamaradt. 

Creality CR-10S Pro

Az alumíniumból készült nyomtatóágy nem csak jobb tapadást, de a sokkal gyorsabb felmelegedést is lehetővé teszi. A CR-10S Pro fűtött nyomtató ágya a már 5 perc alatt eléri, a maximális 110 fokos hőmérsékletet. 

A Creality CR-10S Pro vezérelhető a számítógépről USB kábel segítségével. A nyomtató szoftverek közül gond nélkül kezeli a Cura, Repeatier, Simplify3D programokat MAC, Linux vagy Windows operációs rendszeren. 
Természetesen kábel nélkül, MicroSD kártya segítségével is elindítható a nyomtatás, ekkor a színes érintőkijelzőn keresztül kell elvégeznünk a beállításokat.

A magyarországi üzletekben jelenleg elég drágák a Creality 3D nyomtatói, szerencsére viszont külföldről egész jó áron hozzájuk lehet jutni. A mostani TomTop akció is jó példa erre, hiszen a közel 200 ezer Forintos itthoni ár helyett csak kb. 136 ezer Forintot kell kifizetni, a kiváló ár-érték arányú Creality CR-10S Pro V2 3D nyomtatóért. 

Az akciót elérhetitek a webáruház oldalán, vagy közvetlenül a linkre kattintva:.

CREALITY CR-10S V2
TomTop akció
Ár: 136 ezer Forint (456 dollár)

Végül egy rövid videó, a Creality CR-10S V2 nyomtató működéséről:

További hírek

Brutális üzemidőt ígér az Oukitel WP6 strapatelefon

Most kiváló áron szerezhetitek be a 10 000 mAh-s akkumulátorral szerelt, Oukitel WP6 strapatelefont a Banggood áruházból. Bevezető akcióban már 47 ezer Forintért a tiétek lehet az IP68-as védettséggel rendelkező mobil.

Ulefone Armor 9 - FLIR hőkamera teszt

A közelmúltban megjelent, legújabb Ulefone strapatelefon, az Ulefone Armor 9 igazán különlegesre sikeredett, hiszen ez a gyártó első hőkamerával szerelt mobilja. A gyártó egy rövid videóban prezentálta, mire is képes a Armor 9 telefonban megtalálható FLIR hőkamera.

Zeblaze NEO 3 - Stílusos okosóra, olcsón

Megjelent a népszerű okosóra gyártó Neo sorozatának harmadik tagja, a Zeblaze Neo 3, amely letisztultságával, eleganciájával és nem utolsó sorban kiváló árával hódíthat a felhasználók körében.

LEMFO LEMD - Okosóra és vezetéknélküli fülhallgató egyben

Megérkezett a legújabb LEMFO okosóra, az igazán különleges, egyedi megjelenésű LEMFO LEMD. Az okos eszköz igazi érdekessége, hogy az óralapban egy kivehető vezetéknélküli bluetooth fülhallgatót is rejtőzik.
Kommentek
Legújabb telefonok