Egy kiszivárgott kép árulkodik a Realme GT 5 külsejéről

| | Forrás: Weibo
Egy internetes mikroblogon újabb kép szivárgott ki a Realme GT 5 telefonról, amely ezúttal az előlapjáról árulkodik. A kép alapján a kijelző körül szinte alig látható káva.

A Realme legújabb csúcskészülékéről, a Realme GT 5 mobilról legutóbb még július végén hallhattunk, akkor ugyanis egy kiállított darabról készült kép került fel az internetre, illetve egy "hamarosan" feliratú kép. Az GT 5 megjelenése hamarosan esedékes, ha a pletykáknak lehet hinni, Kínában már ebben a hónapban bemutatják.

A napokban egy újabb kép került fel a telefonról, amelyet a Weibo egyik megbízható felhasználója tett közzé. A kép egy-két apró dologról árulkodik, melyek főként dizájn elemek.

Realme GT 5 - Dizájn

A képről egyértelműen látszik, a kijelző körüli minimális káva. Az előlapi kamera lencséje a képernyő felső részében lesz megtalálható. Jól szemügyre véve a képet még azt is észrevehetjük, hogy a GT 5 rendelkezni fog egy Type-C porttal és mikrofon csatlakozóval egyaránt. A hangszórók lyukai szintén a telefon alsó részén találhatóak.

A kép alapján megállapítható, bár felső kategóriás telefon esetében természetes, hogy a keret biztosan fémből fog készülni. A Weibo oldalon azt is olvashatjuk, hogy a GT 5 hátlapi textúrája igazán különleges lesz.

A Realme GT 5 specifikációja néhány napja már napvilágot látott. Tudjuk, hogy az előlapon egy 6,74 hüvelykes AMOLED kijelzőt találunk. Akkumulátor és töltés szempontjából átlag feletti a telefon. Két különböző variáns lesz elérhető: a 4600 mAh-s változat 240 W-os, míg az 5200 mAh-s készülék 150 W-os gyors töltésre lesz képes.

Ami biztos, teljesítményben nem lesz hiány, köszönhetően a Qualcomm villámgyors processzorának, a Snapdargon 8 Gen 2-nek. Memória tekintetében is többféle változat lesz megvásárolható. Ami biztos, hogy a legfelszereltebb modell akár 24 GB LPDDRx memóriával és 1 TB UFS 4.0 háttértárolóval fog rendelkezni.

Az előlapi kamera várhatóan egy 16 megapixeles, míg a hátlapi kamerák között találhatunk egy 50 megapixeles egy 8 megapixeles és egy két megapixeles egységet.

A jövőbeli kérdés az lesz, hogy vajon mire lesz képes a Realme GT 5 a konkurenciával szemben. A napokban bejelentett Redmi K60 Ultra és a OnePlus Ace 2 Pro is komoly tudással, kiváló tulajdonságokkal jelentek meg, így nem lesz egyszerű dolga a Realme új modelljének.

Amint hivatalosan is elrajtol a Realme GT 5, akkor írunk egy részletesebb bemutatót is a készülékről.

(Forrás)
További hírek

Meross MSL430 Smart Ambient Light teszt - Elegáns okos asztali lámpa elérhető áron

A Meross MSL430 asztali okos lámpa jutott el hozzám egy rövid teszt idejére. A terméket a gyártó hivatalos webáruházából rendeltem, ahonnan körülbelül két héten belül érkezett meg. A jelenleg is akciósan elérhető termék, 33,99 dolláros (~11 ezer Forintos) áron rendelhető meg.

Tronsmart Bang Max - Már rendelhető a Tronsmart 130 W-os parti hangszórója

Már rendelhető a Tronsmart eddigi legjobb, legerősebb Bluetooth parti hangszórója, a 130W-os,  3 utas Tronsmart Bang Max.

Hamarosan érkezik a Night Elf Ultra éjjellátó kamerával szerelt Ulefone Armor 22

Hamarosan érkezik az Ulefone legújabb strapamobilja, az Ulefone Armor 22. A 64 MP-es NightElf éjjellátó kamerával, 120 Hz-es kijelzővel, hatalmas akkumulátorral szerelt modell a népszerű Armor 21-et váltja le.

Piszkosul alacsony áron nyit a HOTWAV Cyber 13 Pro strapamobil

Kiváló bevezető akcióban rendelhető a HOTWAV legújabb strapamobilja, a Cyber 13 Pro készülék. A hatalmas akkumulátorral, rengeteg memóriával szerelt mobiltelefon ára az augusztus végi premier időszakában mindössze 99,99 dollár lesz.
Kommentek
Legújabb telefonok