Elérhető árú Bluedio fej- és fülhallgatók a Colorsmap áruházból

| | Forrás: Colorsmap (Szponzorált)
A Bluedio fej- és fülhallgatói elsősorban alacsony árával hívják fel magukra a vásárlók figyelmét. A mostani összeállításunkban néhány pénztárcabarát vezeték nélküli Bluedio terméket mutatunk be nektek, melyekhez most akciós áron juthattok hozzá.

Oldalunkon már korábban is foglalkoztunk egy-egy gyártó fej- vagy fülhallgatóival, voltak köztük rosszabbak, de akadtak igazán figyelemre méltóak is. Ezúttal a Colorsmap áruház kínálatából szemeztünk ki nektek néhány Bluedio ajánlatot, melyeket érdemes lehet megnézni mindazoknak, akik a jövőben szeretnének egy olcsó vezeték nélküli eszközt otthonra beszerezni.

Bluedio H2 - Aktív zajszűrős vezeték nélküli fejhallgató


A Bluedio H2 egy kimondottan olcsó, mindössze 32,99 dollárba (~10 ezer Forintba) kerülő vezeték nélküli fejhallgató, amely aktív zajszűrővel is rendelkezik.

A Bluetooth 5.0 hálózaton keresztül kommunikáló fejhallgató egyetlen feltöltéssel akár 40 óráig is képes üzemelni, amely érték kiemelkedő a hasonló árú fülesek között. Sajnos a hangszórók pontos adatairól az oldal nem közöl információt, így annak pontos paramétereit nem lehet megmondani.

Igazi különlegességként említhető meg, hogy a fejhallgató SD kártya fogadására is alkalmas, melynek köszönhetően a kártyán található zenéinket telefon csatlakozás nélküli is meg tudjuk hallgatni.
Maga a fejhallgató kezelése egyszerű, hiszen egyetlen egy érintőfelület kezel minden parancsot: lehetőségünk van hangerőt állítani, zenéinket léptetni, megállítani vagy éppen a bejövő telefon hívásokat fogadni/elutasítani.

A Bluedio H2 fejhallgatót a következő oldalon tudjátok megvásárolni:

Bluedio H2 vásárlás
Ár: 32,99 dollár

Bluedio Particle - vízálló vezeték nélküli TWS fülhallgató


A Bluedio Particle egy vezeték nélküli, hallójáratba illeszthető (in-ear) fülhallgató, amely jelenleg mindössze 19,99 dollárért, azaz körülbelül 5900 Forintért rendelhető.

A fekete alapon, sárga díszítésekkel rendelkező fejhallgató mellé egy külön hordozó doboz is jár, amely egyben a dokkoló szerepet is betölti. A két fejhallgató egység vízálló, és a dokkolóba épített akkumulátorral együtt körülbelül 5-6 órán keresztül használható. A töltési idő 1,5 óra a fejhallgatók, illetve 3 óra a dokkoló esetében.

A Bluedio Particle TWS vezeték nélküli fülest a következő oldalon vásárolhatjátok meg:


További akciós Bluedio termékek:
További hírek

Ulefone Power Armor 14 teszt - Az üzemidőbajnok strapamobil

A nyári forróságban egy igazán izgalmas készülék, az Ulefone Power Armor 14 strapamobil került kezünkbe a Hekka webáruház jóvoltából. Az ütésálló mobil remek árával és kiváló üzemidejével igyekszik kiemelkedni a piacon kapható hasonló túlélő telefonok közül.

OneOdio Monitor 60 Hi-Res Fejhallgató teszt - Kellemes csalódás a középkategóriában

Oldalunkon már több OneOdio terméket is teszteltünk, melyek kimagasló ár-érték arányuknak köszönhetően sokak kedvencévé váltak. Ezúttal a OneOdio Monitor 60 fejhallgató került a kezünkbe, mely picivel drágábban kínál közel stúdió minőséget. 

Megéri még 2022-ben külföldről mobiltelefont, táblagépet vásárolni?

Mint ismeretes, 2021. július 1-től új vámszabályok kerültek bevezetésre az Európai Unió tagállamaiban, így hazánkban is. Cikkünkben arra szeretnénk választ keresni, hogy vajon fél év elteltével, 2022-ben a gyenge Forint árfolyam és az új jogszabályozás mellett, érdemes-e még külföldről beszerezni kedvenc technikai eszközeinket.

Különleges kódnevű és érdekes specifikációjú Xiaomi termékek szivárogtak ki az interneten

Az elmúlt napokban összesen 13 különböző Xiaomi termék kódneve és tulajdonságlistája látott napvilágot, amelyek várhatóan a következő félévben fognak megjelenni. Hogy pontosan mikor, és mely széria folytatásaként, azt egyelőre nem tudni.
Kommentek
Legújabb telefonok