Elérhető árú Bluedio fej- és fülhallgatók a Colorsmap áruházból

| | Forrás: Colorsmap (Szponzorált)
A Bluedio fej- és fülhallgatói elsősorban alacsony árával hívják fel magukra a vásárlók figyelmét. A mostani összeállításunkban néhány pénztárcabarát vezeték nélküli Bluedio terméket mutatunk be nektek, melyekhez most akciós áron juthattok hozzá.

Oldalunkon már korábban is foglalkoztunk egy-egy gyártó fej- vagy fülhallgatóival, voltak köztük rosszabbak, de akadtak igazán figyelemre méltóak is. Ezúttal a Colorsmap áruház kínálatából szemeztünk ki nektek néhány Bluedio ajánlatot, melyeket érdemes lehet megnézni mindazoknak, akik a jövőben szeretnének egy olcsó vezeték nélküli eszközt otthonra beszerezni.

Bluedio H2 - Aktív zajszűrős vezeték nélküli fejhallgató


A Bluedio H2 egy kimondottan olcsó, mindössze 32,99 dollárba (~10 ezer Forintba) kerülő vezeték nélküli fejhallgató, amely aktív zajszűrővel is rendelkezik.

A Bluetooth 5.0 hálózaton keresztül kommunikáló fejhallgató egyetlen feltöltéssel akár 40 óráig is képes üzemelni, amely érték kiemelkedő a hasonló árú fülesek között. Sajnos a hangszórók pontos adatairól az oldal nem közöl információt, így annak pontos paramétereit nem lehet megmondani.

Igazi különlegességként említhető meg, hogy a fejhallgató SD kártya fogadására is alkalmas, melynek köszönhetően a kártyán található zenéinket telefon csatlakozás nélküli is meg tudjuk hallgatni.
Maga a fejhallgató kezelése egyszerű, hiszen egyetlen egy érintőfelület kezel minden parancsot: lehetőségünk van hangerőt állítani, zenéinket léptetni, megállítani vagy éppen a bejövő telefon hívásokat fogadni/elutasítani.

A Bluedio H2 fejhallgatót a következő oldalon tudjátok megvásárolni:

Bluedio H2 vásárlás
Ár: 32,99 dollár

Bluedio Particle - vízálló vezeték nélküli TWS fülhallgató


A Bluedio Particle egy vezeték nélküli, hallójáratba illeszthető (in-ear) fülhallgató, amely jelenleg mindössze 19,99 dollárért, azaz körülbelül 5900 Forintért rendelhető.

A fekete alapon, sárga díszítésekkel rendelkező fejhallgató mellé egy külön hordozó doboz is jár, amely egyben a dokkoló szerepet is betölti. A két fejhallgató egység vízálló, és a dokkolóba épített akkumulátorral együtt körülbelül 5-6 órán keresztül használható. A töltési idő 1,5 óra a fejhallgatók, illetve 3 óra a dokkoló esetében.

A Bluedio Particle TWS vezeték nélküli fülest a következő oldalon vásárolhatjátok meg:


További akciós Bluedio termékek:
További hírek

SwitchBot Curtain - A megfizethető függöny okosító

Okosítsd fel otthonodat a SwitchBot Curtain függöny okosító rendszerrel, melyet most ráadásul remek akcióban rendelhettek meg. A SwitchBot Curtain segítségével telefonról távvezérelhetőek, vagy automatizálhatóak a lakásotokban található függönyök.

Zeblaze Ares - Retro okosóra potom áron

Retro külsővel, de modern belsővel dobta piacra legújabb okosóráját a Zeblaze, ráadásul most piszok olcsón juthattok hozzá. A Zeblaze Ares a 80-as évek japán kvarcóráit idézi, LCD kijelzővel, különböző aktivitásmérőkkel, Bluetooth 5.0-val, vérnyomás és véroxigénszint mérővel felszerelve.

Már Lenovo termékeket is rendelhettek a Colorsmap áruházból

A Colorsmap webáruház hívta fel figyelmünket arra, hogy kínálatuk között már különféle Lenovo termékeket is megtalálhattok. A választék egyelőre nem túl nagy, viszont egy-egy jó áras fej- vagy fülhallgatót el lehet csípni.

Haylou RT (LS05S) - Vízálló okosóra akár 20 napos üzemidővel

A tavaly év elején piacra került Haylou Solar a mai napig az egyik legnépszerűbb okosóra 10 ezer Forint környékén. A most megjelent Haylou RT, a Solar kitaposott útján szeretne hasonló babérokra törni, és árát tekintve meg is van rá az esélye.
Kommentek
Legújabb telefonok