Előzetes akciókkal melegít a GeekBuying webáruház 7. születésnapjára

| | Forrás: Geekbuying (Szponzorált)
A nyáron ünnepli hetedik születésnapját a népszerű külföldi webáruház, a GeekBuying. A születésnapi hatalmas kedvezmény dömpingre ugyan még várnunk kell, viszont az előzetes akciókból sokat profitálhatunk.

GeekBuying 7. születésnap

A GeekBuying idén lesz hét éves, ennek alkalmából a népszerű webáruház izgalmasabbnál izgalmasabb akciókat, promóciókat hirdet meg. Az egész esemény három időintervallumban kerül lebonyolításra:
  • Első rész: 2019. 06. 11 - 16. - Jelentkezz be a weboldalra naponta és nyerd meg a 100 dolláros fődíjat
  • Második rész: 2019. 06. 17 - 23. - Szerezd meg az akár 77 dolláros vásárlási kuponokat
  • Harmadik rész: 2019. 06. 24 - 30. - Nyerj egy OnePlus 7 telefont
A születésnapi eseménysorozat első része a mai napon elkezdődött. Ebben a fázisban a legizgalmasabb a "Check in and Win 100$ Coupon" játék: naponta, egészen június 17-ig mindenkinek lehetősége van egy ajándékdoboz kinyitására. Ebben különféle kuponkedvezményekre lehet szert tenni, melyeket majd később(egészen pontosan 2019. június 18-20. között) beválthattok. Az összegyűjtött és jóváírt kuponokat legkésőbb június 22-ig kell felhasználnotok, utána érvényét veszti.

GeekBuying Check In játék

A gyűjtési akció mellett minden napra jut egy csokor a kiemelt kedvezményekből. Ezeket a "Flash Deals" szekció részben láthatjátok. A mai napon például a népszerű okosórát a Xiaomi Hey+-t, a Xiaomi Mi 9 telefont, GPD Win 2 játékos mini laptopot vagy éppen az általunk is nemrég ismertetett Apods i10-et lehetett az eredeti árnál olcsóbban beszerezni.

Aki érdekelnek a holnapi vagy a holnaputáni akciók is, azok előre megnézhetik a "Coming Soon" fülre kattintva. A pontos kezdést az egyes szakaszokon feltüntetett óra mutatja.

GeekBuying akciók - Flash Deals

 A promóciós weboldalon további akciókat találhattok:
  • Buy 1 Get 50% OFF : az ebben a szekcióban felsorolt termékek közül kettőt vásárolva, a második terméket fél áron kapjuk meg
  • Hot Picks : itt kiemelt, népszerű termékeket találhattok meg, amelyekre igaz nincs akkora kedvezmény, mint a fentebb felsorolt termékek esetében, viszont még így olcsóbb mint egy-egy másik webáruházban
Érdemes figyelni a napokban a webáruház oldalát, hiszen egy-egy kiváló akcióra biztosan le lehet majd csapni. Aki pedig végig követi a születésnapi eseményt, annak a végén esélye lesz megnyerni a OnePlus idei csúcsmobilját, a OnePlus 7-t.

Aki szeret sűrűn posztolni az Instagramra, azoknak is van egy jó hírünk. Bármilyen bejegyzést is írsz a GeekBuying 7. születésnapjával kapcsolatban, továbbá mellé írod a következőt: #Geekbuying7th, részt veszel egy nyereményjátékon. A játék végén 5 szerencsés nyertest sorsol ki a webáruház.

A GeekBuying születésnapi eseménysorozatának weboldalát megtalálhatjátok az alábbi hivatkozásra kattintva:Amint további információkat tudunk meg a GeekBuying születésnapi promóciójáról, mindenképpen írni fogunk róla.
További hírek

Tronsmart Element T2 Plus - Teszt - Hosszantartó élvezet, elérhető áron

Egy rövid teszt erejéig nálunk járt a Tronsmart belépőszintű vezetéknélküli hangszórója, a Tronsmart Element T2 Plus, amelyről kijelenthetjük, hogy tízezer Forint alatt az egyik legfelszereltebb termék jelenleg a piacon. 

Nézd előben a OnePlus 8 bemutatóját

A mai napon fogják bemutatni hivatalosan a legújabb OnePlus mobilt, a OnePlus 8-at. Az eseményt mindenki élőben nézheti az interneten keresztül, a gyártó hivatalos Youtube csatornáján.

Alfawise HBQ-Q32 fülhallgató - Teszt - Olcsó húsnak...

Az Alfawise gyártó főként költséghatékony termékeivel hívja fel magára a figyelmet, ezúttal egy vezeték nélküli fülhallgató jutott el hozzánk, az Alfawise HBQ Q32, amely jelenleg a piacon kapható egyik legolcsóbb TWS fülhallgató. Nagyon kíváncsi voltam, hogy ennyiért mit tud adni a távol-keleti cég.

Whizzer TP1 - Teszt - Prémium minőségű vezeték nélküli fülhallgató, elérhető áron

Legújabb tesztalanyunk, a Whizzer TP1 vezeték nélküli fülhallgató, amely elérhető áron nyújt prémium minőséget. A Whizzer új TWS fülesei ebben az árkategóriában szokatlanul jó hang- és összeszerelési minőséget adnak a leendő felhasználó számára.
Kommentek
Legújabb telefonok