Előzetes akciókkal melegít a GeekBuying webáruház 7. születésnapjára

| | Forrás: Geekbuying (Szponzorált)
A nyáron ünnepli hetedik születésnapját a népszerű külföldi webáruház, a GeekBuying. A születésnapi hatalmas kedvezmény dömpingre ugyan még várnunk kell, viszont az előzetes akciókból sokat profitálhatunk.

GeekBuying 7. születésnap

A GeekBuying idén lesz hét éves, ennek alkalmából a népszerű webáruház izgalmasabbnál izgalmasabb akciókat, promóciókat hirdet meg. Az egész esemény három időintervallumban kerül lebonyolításra:
  • Első rész: 2019. 06. 11 - 16. - Jelentkezz be a weboldalra naponta és nyerd meg a 100 dolláros fődíjat
  • Második rész: 2019. 06. 17 - 23. - Szerezd meg az akár 77 dolláros vásárlási kuponokat
  • Harmadik rész: 2019. 06. 24 - 30. - Nyerj egy OnePlus 7 telefont
A születésnapi eseménysorozat első része a mai napon elkezdődött. Ebben a fázisban a legizgalmasabb a "Check in and Win 100$ Coupon" játék: naponta, egészen június 17-ig mindenkinek lehetősége van egy ajándékdoboz kinyitására. Ebben különféle kuponkedvezményekre lehet szert tenni, melyeket majd később(egészen pontosan 2019. június 18-20. között) beválthattok. Az összegyűjtött és jóváírt kuponokat legkésőbb június 22-ig kell felhasználnotok, utána érvényét veszti.

GeekBuying Check In játék

A gyűjtési akció mellett minden napra jut egy csokor a kiemelt kedvezményekből. Ezeket a "Flash Deals" szekció részben láthatjátok. A mai napon például a népszerű okosórát a Xiaomi Hey+-t, a Xiaomi Mi 9 telefont, GPD Win 2 játékos mini laptopot vagy éppen az általunk is nemrég ismertetett Apods i10-et lehetett az eredeti árnál olcsóbban beszerezni.

Aki érdekelnek a holnapi vagy a holnaputáni akciók is, azok előre megnézhetik a "Coming Soon" fülre kattintva. A pontos kezdést az egyes szakaszokon feltüntetett óra mutatja.

GeekBuying akciók - Flash Deals

 A promóciós weboldalon további akciókat találhattok:
  • Buy 1 Get 50% OFF : az ebben a szekcióban felsorolt termékek közül kettőt vásárolva, a második terméket fél áron kapjuk meg
  • Hot Picks : itt kiemelt, népszerű termékeket találhattok meg, amelyekre igaz nincs akkora kedvezmény, mint a fentebb felsorolt termékek esetében, viszont még így olcsóbb mint egy-egy másik webáruházban
Érdemes figyelni a napokban a webáruház oldalát, hiszen egy-egy kiváló akcióra biztosan le lehet majd csapni. Aki pedig végig követi a születésnapi eseményt, annak a végén esélye lesz megnyerni a OnePlus idei csúcsmobilját, a OnePlus 7-t.

Aki szeret sűrűn posztolni az Instagramra, azoknak is van egy jó hírünk. Bármilyen bejegyzést is írsz a GeekBuying 7. születésnapjával kapcsolatban, továbbá mellé írod a következőt: #Geekbuying7th, részt veszel egy nyereményjátékon. A játék végén 5 szerencsés nyertest sorsol ki a webáruház.

A GeekBuying születésnapi eseménysorozatának weboldalát megtalálhatjátok az alábbi hivatkozásra kattintva:Amint további információkat tudunk meg a GeekBuying születésnapi promóciójáról, mindenképpen írni fogunk róla.
További hírek

OPPO Realme 3 Pro - Vérbeli középkategóriás

Az OPPO Realme 3 Pro egy kiválóan sikerült OPPO mobil, amely végre a nemzetközi piacon is sikereket érhet el. A kimagaslóan jó ár-érték aránnyal rendelkező Realme 3 Pro méltó ellenfele lehet a középkategóriában megdönthetetlennek látszó Xiaomi Redmi Note 7 telefonnak.

Xiaomi Mi A3 - Egy lépés előre kettő hátra

Új modellel frissült a Xiaomi A szériája, megérkezett a Xiaomi Mi A3, természetesen Android One rendszerrel. A család új tagja, nem más, mint a Kínában már elérhető Mi CC9e európai változata, annak erősségeivel és gyengeségeivel.

Honor Band 5 - Véroxigénszint mérővel - Reszkess Xiaomi?

Már rendelhető a Honor legújabb okoskarkötője, a Honor Band 5, amellyel a gyártó, nyilvánvalóan a népszerű Xiaomi Mi Band 4-et szeretné megszorongatni. Egy biztos, árban már most sikerült a konkurencia alá licitálni, és a véroxigénszint mérő is mindenképpen hangzatos funkció.

Remek akcióban rendelhető a Xiaomi Amazfit GTR

A Xiaomi nemrégen jelentette be legújabb okosóráját, a Xiaomi Amazfit GTR-t, vagy pontosabb nevén a Huami Amazfit GTR-t. Az üzemidőben rengeteget fejlődött Amazfit órát, a GearBest bevezető akciójában akár 39 ezer Forintért rendelheted meg.
Kommentek
Legújabb telefonok