Erős hardverrel, elérhető áron rendelhető a Cubot strapatelefonja, a Cubot King Kong 3

| | Forrás: Cubot
A Cubot egy igazán különleges és figyelemre méltó strapatelefont mutatott be a napokban. A Cubot King Kong 3 túlélő mobilt ráadásul kis szerencsével, az eredeti ár töredékéért szerezhetitek meg.

A Cubot tavaly év végén dobta piacra első strapatelefonját, a Cubot KingKong modellt, amely elsősorban a keskenyebb pénztárcával rendelkező vásárlókat célozta meg. Alsó kategóriás hardvere és a 4G teljes hiánya mellett azt gondoltuk volna, hogy egy teljesen felesleges próbálkozás a gyártótól. Viszont a külföldi és az itthoni hozzászólásokból az derült ki, hogy 100-110 dolláros (~30 ezer Forintos) ára kárpótolta a vásárlókat a fenti hiányosságok miatt.

Cubot King Kong 3

A folytatásra a mai napig kellett várni, ugyanis a GearBest ezen a napon kezdte el felvenni az előrendeléseket a Cubot King Kong 3 strapatelefonra. Az elődhöz képest szinte minden tekintetben fejlődött a készülék, árában viszont szerencsére ez nem nagyon mutatkozik meg.

A Cubot teljesen új alapokra helyezte a Cubot King Kong 3-t, természetesen ez pozitív változásokat hozott. Az IP68-as védettség nem változott, viszont az elődnél látott hibákat javította a gyártó. 
A telefon a legmagasabb IP68-as vízállóságról szóló tanúsítványt kapta meg, így 1,5 méteres vízben akár 30 percet képes túlélni a beázás veszélye nélkül. Az extrém magas vagy alacsony hőmérséklet sem okoz működésbeli problémát, így akár -30 fokos hidegben, vagy 60 fokos melegben is probléma nélkül teszi a dolgát. 
A cég a por elleni védettségre 99%-os értéket adott meg, amely bőven teljesíti az IP68-as szabványt. Bátran használhatjuk a készüléket, mindenféle féltés nélkül akár egy vizes, homokos tengerparton, vagy egy sáros, hegyi túrázás során.  


Cubot King Kong 3 IP68

Az új modellben már az idei év legnépszerűbb középkategóriás MediaTek rendszerchipet, a Helio P23-at találjuk. A 8 magos, maximálisan 2,5 GHz-en dolgozó SoC szinte minden feladatra alkalmas, legyen szó bármilyen alkalmazásról, vagy játékról. 
 
A Helio P23 a készülékben található 4 GB rendszer memóriával könnyedén elfuttatja a legfrissebb Android 8.1-es operációs rendszert. A 64 GB-os (bővíthető) háttértáron kedvenc alkalmazásaink mellett bőven jut hely a nagyobb méretű játékoknak vagy akár filmeknek is.

A hátlap alatt megbújó akkumulátor mérete is nőtt az elődhöz képest, a King Kong 3 modellben már egy méretesebb, 6000mAh-s energiaforrást találunk, amelynek köszönhetően végre nem kell minden este a töltővel bíbelődni. Lemerülés esetén sem kell fél napot várni, mire a nagyméretű akkumulátort feltöltjük, köszönhetően a 18W-os gyorstöltőnek.

Cubot King Kong 3 tulajdonságok

Az előlapon található 5,5 colos 18:9-es HD+ felbontású kijelző szintén pozitívan hat az üzemidőre illetve a játékok sebességére. 

A Helio P23-nak köszönhetően végre további plusz extrákat is kapunk a megvásárolt Cubot telefon mellé. A 4G-t természetesen kipipálhatjuk, a B20-as (800MHz-es) támogatással együtt. A két sávos (2.4GHz, 5 GHz) Wi-Fi és a szokásos Bluetooth mellett egy igazán különleges képességgel is felszerelték a Cubot King Kong 3 mobiltelefont, ez pedig az NFC. 

Cubot King Kong 3 NFC

Manapság már itthon is elterjedőben vannak a mobilos fizetési lehetőségek, és egyre többen szeretnék ezt használni. A középkategóriás készülékek között még mindig alig-alig találunk olyan modellt, amelyben megtalálható az NFC-s technológia.
Egy strapatelefonnál fontos a kiváló helymeghatározási képesség, a King Kong 3-as modell a pontos helyadatokat a GPS, A-GPS és Glonass műholdak segítségével állapítja meg.

Kamerás képességekben szintén fejlődés látható az elődhöz képest, a hátlapon az új modellben már két kamerát (16MP + 2MP) találunk, melyet a Sony szállít a Cubot-nak. Az előlapr egy 13MP-es képalkotó került. 

A GearBest különleges promóciójában a Cubot King Kong 3 telefont bevezető 159,99 dolláros áron (~46 ezer Forint) tudjátok megrendelni. Természetesen EU Priority Line szállítást itt is tudtok választani.
Ráadásként a webáruház további kedvezményeket ad 2018. október 29. és november 4. között a leggyorsabb, vagy inkább a legszerencsésebb vásárlók számára.


A GBMPK kuponkódot felhasználva a készülék ára 69,99 dollárra (~19 ezer Forint) csökken, ennyiért már szinte ajándék a telefon. Itt viszont gyorsnak kell lenni, hiszen naponta csak az első 5 vásárló tudja felhasználni a kuponkódot. Ha lemaradtál az adott napon a kedvezményes vásárlásról, akkor másnap UTC időzóna szerinti 9 órától (azaz magyar idő szerint délelőtt 10 órától) újra lehet próbálkozni. November 4-t követően a telefon ára várhatóan visszaugrik az eredeti, 219,99 dolláros árra.

A promóciót megtaláljátok a GearBest oldalán, vagy az alábbi hivatkozásra kattintva:

Cubot King Kong 3
GearBest promóció
Bevezető akció - 159,99 dollár (~46 ezer Forint)


A készülékről bővebben oldalunkon olvashattok a Cubot King Kong 3 adatlapján. Ugyanitt megtalálhatjátok az aktuális külföldi webáruházas árakat is.

A gyártó kiadott egy videó, melyben a népszerű, és egyben rendkívül drága Cat S60-nal hasonlítja össze saját gyártású modelljét. A videót itt nézhetitek meg:

További hírek

Már Lenovo termékeket is rendelhettek a Colorsmap áruházból

A Colorsmap webáruház hívta fel figyelmünket arra, hogy kínálatuk között már különféle Lenovo termékeket is megtalálhattok. A választék egyelőre nem túl nagy, viszont egy-egy jó áras fej- vagy fülhallgatót el lehet csípni.

Haylou RT (LS05S) - Vízálló okosóra akár 20 napos üzemidővel

A tavaly év elején piacra került Haylou Solar a mai napig az egyik legnépszerűbb okosóra 10 ezer Forint környékén. A most megjelent Haylou RT, a Solar kitaposott útján szeretne hasonló babérokra törni, és árát tekintve meg is van rá az esélye.

Elérhető árú Bluedio fej- és fülhallgatók a Colorsmap áruházból

A Bluedio fej- és fülhallgatói elsősorban alacsony árával hívják fel magukra a vásárlók figyelmét. A mostani összeállításunkban néhány pénztárcabarát vezeték nélküli Bluedio terméket mutatunk be nektek, melyekhez most akciós áron juthattok hozzá.

Szerezd meg akcióban a legjobb Kospet okosórákat

A mai cikkünkben kicsit elkanyarodunk az okostelefonoktól, és egy kicsit az okosórák világába tekintünk bele. A jelenlegi piacon rengeteg gyártó van jelen, melyek közül most a Kospet legújabb okos eszközeit mutatjuk be nektek.
Kommentek
Legújabb telefonok