FeiyuTech Pocket - 4K akciókamera mechanikus képstabilizátorral

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
A FeiyuTech Pocket tulajdonképpen tökéletes kombinációja egy gimbalnak és egy kamerának, ráadásul mostani akcióban, az ára sem vészes. Kiváló választás lehet azoknak, akik nem tudják megvásárolni a drágább (például a DJI Osmo Pocket) akciókamerákat, de nem szeretnének lemondani a jó minőségű videózásról.

FeiyuTech Pocket

A FeiyuTech Pocket egy rendkívül egyszerű, kompakt méretű kamera, melynek kezelését bárki pillanatok alatt elsajátíthatja. Az akár 4K/60 fps (max. 120 Mbps) videók rögzítésére képes eszközt ráadásul már akár 57 ezer Forintért megvásárolhatjátok a TomTop júliusi akciójában.

A mindössze 115 gramm tömegű készülék felső részén találjuk az 1/2.5" CMOS Sony képérzékelővel felszerelt, nagylátószögű (120°) kamera egységet, 6 tengelyese hibrid képstabilizátorral. Ez azt jelenti, hogy három mechanikus és három elektronikus képstabilizátor dolgozik össze, megalkotva a tökéletes, rázkódásmentes képet.


A könnyebb kezelésért a gyártó egy 1,3 hüvelykes érintőkijelzőt tett a markolatba, amelyen a gyorsan elvégezhetőek a legfőbb beállítások. Fizikai gombokból, a bekapcsolást leszámítva, mindössze kettőt találunk a készüléken, közvetlenül a képernyő alatt: a felvétel indítót és a funkció állítót (M). A videókat és fényképeket MicroSD kártyára rögzíti az eszköz, amelyből maximálisan 512GB-os tárméretet képes kezelni.

A beépített 875 mAh-s akkumulátor körülbelül 4,5 órányi FullHD vagy 3,5 órányi 4K felbontású videó rögzítésére elegendő. A mellékelt töltővel, az USB Type-C porton keresztül kicsivel több mint egy óra alatt tölthető teljesen fel. A Type-C csatlakozón keresztül számítógépre is köthető a FeiyuTech Pocket, ebben az esetben webkameraként is használható, akár élő streamek készítéséhez is tökéletes lehet.


Funkciókat tekintve képes mozgó tárgyakat, embereket, állatokat lekövetni, felvételnél elérhető a lassított rögzítés (1080p - 4x, 720p - 8x), time-lapse, hyper-lapse és panoráma (2x2 vagy 3x3) mód. Még több funkció érhető el a letölthető Fy Cam App alkalmazáson belül, melyet wifin keresztül csatlakoztathatunk a kamerához.

A FeiyuTech Pocket tudását nézve rendkívül kedvező áron szerezhető be a Tomtop áruházból. A FEIYUPOCKET kuponkód megadása után a készülék ára 249 dollár helyett 180 dollár, azaz körülbelül 57 ezer Forint. Ez jóval kevesebb, mint a 100 ezer Forint felett kapható DJI Osmo Pocket. Igazi konkurenciája a modellnek a FIMI Palm lehetne, de jelenleg az is közel 6000 Forinttal drágább, és tudásban elmarad a FeiyuTech akciókamerájától.

FeiyuTech Pocket
TomTop akció - kupon: FEIYUPOCKET
Ár: 57 ezer Forint (180 dollár)

Végül egy rövid bemutató promóciós videó a FeiyuTech Pocket akciókameráról:

További hírek

Már Lenovo termékeket is rendelhettek a Colorsmap áruházból

A Colorsmap webáruház hívta fel figyelmünket arra, hogy kínálatuk között már különféle Lenovo termékeket is megtalálhattok. A választék egyelőre nem túl nagy, viszont egy-egy jó áras fej- vagy fülhallgatót el lehet csípni.

Haylou RT (LS05S) - Vízálló okosóra akár 20 napos üzemidővel

A tavaly év elején piacra került Haylou Solar a mai napig az egyik legnépszerűbb okosóra 10 ezer Forint környékén. A most megjelent Haylou RT, a Solar kitaposott útján szeretne hasonló babérokra törni, és árát tekintve meg is van rá az esélye.

Elérhető árú Bluedio fej- és fülhallgatók a Colorsmap áruházból

A Bluedio fej- és fülhallgatói elsősorban alacsony árával hívják fel magukra a vásárlók figyelmét. A mostani összeállításunkban néhány pénztárcabarát vezeték nélküli Bluedio terméket mutatunk be nektek, melyekhez most akciós áron juthattok hozzá.

Szerezd meg akcióban a legjobb Kospet okosórákat

A mai cikkünkben kicsit elkanyarodunk az okostelefonoktól, és egy kicsit az okosórák világába tekintünk bele. A jelenlegi piacon rengeteg gyártó van jelen, melyek közül most a Kospet legújabb okos eszközeit mutatjuk be nektek.
Kommentek
Legújabb telefonok