FeiyuTech VLOG Pocket - Összecsukható kézi stabilizátor elérhető áron

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
A kézi stabilizátorok piacán nem ismeretlen a FeiyuTech neve, a legtöbb hazai webáruház kínálatában is megtalálhatóak termékei. A népszerű gyártó ezúttal egy különleges, összecsukható, zsebben is elférő gimbalt dobott piacra. Hordozhatósága és nem utolsósorban kiváló ár-érték arányának köszönhetően a FeiyuTech VLOG Pocket a vloggerek kedvence lehet.

FeiyuTech Vlog Pocket

A FeiyuTech legújabb terméke egy valóban jól sikerült kézi stabilizátor, kis méretének köszönhetően bárki magával viheti, és ha éppen videót szeretne készíteni, akkor egy pillantás alatt beüzemelheti.
A gyártó mindig is a kiváló árú termékeiről volt ismert, így nem meglepő, hogy az elsősorban mobilokhoz készült, FeiyuTech VLOG Pocket 3-tengelyes gimbalért sem kell sokat az asztalra letenni. A készülék eredeti ára a legtöbb webáruházban 99,99 dollár, azaz körülbelül 29 ezer Forint. A magyar üzletekben 33 ezer Forinttól indul az ára, így igazából nem sokkal lehetne olcsóbban beszerezni külföldről.

Viszont a TomTop kuponakciójában most elég nagy akcióban tudjátok megvásárolni. A megfelelő kuponkód megadása után a kiváló kamera stabilizátor ára, a jelenlegi magas dollárárfolyam ellenére is mindössze 20 ezer Forintra (68 dollárra) csökken, amelyért már mindenképpen megéri rendelés.

A vásárláshoz szükséges kuponkód: WDFTVLOG , az ajánlatot pedig elérhetitek a webáruház oldalán, vagy közvetlenül itt:

FeiyuTech Vlog Pocket
Kuponkód: WDFTVLOG
Ár: 20 ezer Forint (68 dollár)

Vlog Pocket - kézi stabilizátor

A FeiyuTech VLOG Pocket promóciós anyagának szlogenje: "Everyone can be a Vlogger", azaz bárkiből válhat vlogger. Ez nem véletlen, ha szétnézünk a népszerű videómegosztó portálon, máris rengeteg olyan teszt, videó látható, melyen ismert videó bloggerek használják, vagy éppen bemutatják a FeiyuTech új termékét. Jelenlegi 20 ezer Forintos árának köszönhetően viszont biztosra vehető, hogy a vloggereken kívül még sokan fogják kipróbálni a kisméretű gimbalt.

Maga a VLOG Pocket rendkívül könnyű, mindössze 272 gramm, és nyitott állapotban mindössze 24 centiméter hosszú, összecsukva ezt a méretét körülbelül 14 centiméterre csökkenthetjük, így a legtöbb nagyobb méretű zsebben elhordható.
Szinte az összes mobiltelefon beleilleszthető, gyártótól és operációs rendszertől függetlenül, hiszen csak a maximális szélességre (88 mm) és tömegre (240 g) kell odafigyelnünk.

A világ egyik legkönnyebb kézi stabilizátorában egy három tengelyes mechanikus gimbal javítja, és korrigálja a videózás vagy fotózás során előforduló kézremegéseket, a felvételeink pedig folyamatosak lesznek. Bárhol és bármikor használható, hiszen zsebünkből elővéve, akár pár másodperc alatt üzemkész állapotba hozható.

A videók vagy fotók készítésekor hozzá sem kell érnünk a telefonunkhoz, mindent a VLOG Pocket markolatán lévő gombokkal irányíthatunk. A Bluetooth kapcsolatot egyszer kell beállítani, legközelebb már automatikusan kapcsolódik telefonunkhoz. 


A szokásos mozgató gombokon túl, más vezérlőket is találunk. Egyetlen gombnyomással forgathatjuk el telefonunkat, alkalmazkodva az éppen aktuális fotó témájához. 
A VLOG Pocket maximális támogatást ígér minden készülékhez, és bármely operációs rendszerhez (Android vagy iOS). Az alsó részen található gombok segítségével vezérelhetjük telefonunk beépített kamera szoftverét.

Ha a VLOG Pocket összes funkcióját ki szeretnénk használni, akkor mindenképpen telepítenünk kell a gyártó Feiyu ON nevű alkalmazását. A lehetőségek között találunk time-lapse, panoráma, hosszú expozíciós módokat. Bekapcsolható videózás közben az úgynevezett Hitchcock Dolly-zoom effektus, amellyel még különlegesebbé tehetjük felvételeinket.


Az alkalmazásban elérhető az arc- vagy tárgykövető funkció is, amelynek köszönhetően a FeiyuTech gimbalja videózás közben végig középpontban tartja a programban előre kiválasztott személyt vagy tárgyat.

A kis méret ellenére egy 1300 mAh-s akkumulátort találhatunk a készülék belsejében, amely körülbelül 14 órányi folyamatos használatra elegendő. Ez várhatóan minden vlogger számára elegendő akár egy teljes napi videózás esetén is.

FeiyuTech VLOG Pocket kézi kamera stabilizátor egy kiválóan sikerült termék, amelyet szinte bárhová magunkkal vihetünk. Jóval praktikusabb, és közel fele annyiba kerül, mint a jelenleg egyik legismertebb gimbal, a DJI Osmo Mobile 2 vagy a hamarosan érkező Osmo Mobile 3. A gyártó elsősorban videó bloggereknek szánja a termékét, de szerintünk bárki számára hasznos, aki szeret mobiljával videózni vagy fotózni.

A TomTop webáruház kuponakciójában, most a FeiyuTech VLOG Pocket már 20 ezer Forintért (68 dollárért) elérhető, válaszható, ingyenes Duty Free szállítási lehetőséggel.

A vásárláshoz szükséges kuponkódot a kosár oldalunk aktiválhatjuk: WDFTVLOG , az akció pedig itt érhető el:

FeiyuTech Vlog Pocket
Kuponkód: WDFTVLOG
Ár: 20 ezer Forint (68 dollár)

További FeiyuTech termékeket is találhattok most akcióban a TomTop weboldalán, amelyeket közül néhányat már nem csak mobillal, hanem fényképezővel is használhattok. Néhány ezek közül:
Az alábbi hivatalos videóban pedig megnézhetitek, hogyan néz ki, és hogyan működik a FeiyuTech legújabb belépőszintű gimbalja, a FeiyuTech Vlog Pocket:

További hírek

Már Lenovo termékeket is rendelhettek a Colorsmap áruházból

A Colorsmap webáruház hívta fel figyelmünket arra, hogy kínálatuk között már különféle Lenovo termékeket is megtalálhattok. A választék egyelőre nem túl nagy, viszont egy-egy jó áras fej- vagy fülhallgatót el lehet csípni.

Haylou RT (LS05S) - Vízálló okosóra akár 20 napos üzemidővel

A tavaly év elején piacra került Haylou Solar a mai napig az egyik legnépszerűbb okosóra 10 ezer Forint környékén. A most megjelent Haylou RT, a Solar kitaposott útján szeretne hasonló babérokra törni, és árát tekintve meg is van rá az esélye.

Elérhető árú Bluedio fej- és fülhallgatók a Colorsmap áruházból

A Bluedio fej- és fülhallgatói elsősorban alacsony árával hívják fel magukra a vásárlók figyelmét. A mostani összeállításunkban néhány pénztárcabarát vezeték nélküli Bluedio terméket mutatunk be nektek, melyekhez most akciós áron juthattok hozzá.

Szerezd meg akcióban a legjobb Kospet okosórákat

A mai cikkünkben kicsit elkanyarodunk az okostelefonoktól, és egy kicsit az okosórák világába tekintünk bele. A jelenlegi piacon rengeteg gyártó van jelen, melyek közül most a Kospet legújabb okos eszközeit mutatjuk be nektek.
Kommentek
Legújabb telefonok