FIIDO D11 - Mesébe illő megjelenés, horrorisztikus áron

| | Forrás: GeekBuying (szponzorált)
A FIIDO elektromos kerékpár gyártó piacra dobta legújabb termékét, a FIIDO D11-et, amely még jobb, még mutatósabb lett, és most akár 100 ezer Forintos kedvezménnyel lehet a tiéd.

Fidoo D11

A FIIDO D11 várhatóan nem lesz egy népbringa hazánkban, hiszen jelenlegi induló ára körülbelül 400 ezer Forint (1299 dollár). A GeekBuying áruház bevezető promóciójában most ennél "olcsóbban" is hozzájuthattok, kuponakcióban 300 dollárt faraghattok a végső árból. Így már 999,99 dollárért (312 ezer Forintért) a tiétek lehet az egyébként kimondottan szép megjelenésű e-bike. Öröm az ürömben, hogy EU raktárról is elérhető, így a rendelés pár nap alatt, ÁFA és vámmentesen érkezik meg Magyarországra.

A vásárláshoz két kuponkódot használhattok fel, a vásárlás napjától függően:
  • 300 dollár kedvezmény 2020. szeptember 24. és október 15. között az első 200 rendelésre, kuponkód: GKB300D11
  • 200 dollár kedvezmény + Bluetooth-os kerékpárzár ajándék 2020. október 16. és november 11. között, kuponkód: GKB200D11
A GeekBuying áruház promóciós oldalát itt érhetitek el:

FIIDO D11
Elektromos bicikli - EU raktárkészlet
Ár: 999,99 dollár
Kuponkód: GKB300D11

FIIDO D11

A FIIDO D11 már első ránézésre vonzza a tekinteteket, a tervezők, a külső megformálásánál valóban jó munkát végeztek. Mivel moped kerékpárról van szó, így az sem mindegy, összecsukva, mekkora súlyt kell magunkkal cipelnünk. Szerencsére itt is csak pozitívan nyilatkozhatok a kínai mérnökök munkájáról, hiszen a kerékpár teljes tömege mindössze 18 kilogramm, akkumulátorral együtt, ami kimondottan jónak mondható a kategóriában. 

A hátsó kerékbe rejtett, 250 Wattos rásegítő motorral maximum 24 km/h-s sebességet érhetünk el, ha csak teljesen elektromos módban használjuk a kerékpárt.
Ebben az üzemmódban, a 11,6 Ah akkumulátor körülbelül 30-60 kilométerig képes mozgatni a bringát, de ha mi is besegítünk, akkor akár 100 kilométeren keresztül is gurulhatunk vele. 

Fiidoo D11 - elektromos kerékpár

Az akkumulátor töltését ötletesen oldották meg a tervezők, hiszen az ülésrész alatti váz eltávolítható, így a benne található energiaforrást egyszerűen magunkkal cipelhetjük bárhová.

Elől hátul találunk LED-es fényszórókat, a 20 hüvelykes kerekeket tárcsafékkel és Shimano váltóval látták el.


A FIIDO D11 láthatóan egy jól sikerült kerékpár, amely hasznos társunk lehet munkába járás során. Nagyobb városokban, a reggeli dugóban jóval gyorsabban juthatunk el vele rövidebb távokra, anélkül, hogy szennyeznénk vele közvetlen környezetünket. Azoknak is kiváló választás lehet egy elektromos bringa, akik a jelenlegi vírushelyzetben kénytelenek a tömegközlekedést használni, hogy eljussanak munkaadójukhoz. 

Mindezt megtehetnénk a cikkben szereplő elektromos kerékpár segítségével is, viszont ha megnézzük a 400 ezres, vagy éppen az akciós 312 ezres árcédulát, akkor gyorsan meggondoljuk magunkat. A FIIDO D11 jelenleg erősen túl van árazva, így valószínűleg a legtöbb ember számára nem ez lesz a befutó modell. A magas ár érthetetlen kicsit, hiszen közel fél áron, szintén EU raktárról már elérhető a kistestvér, FIDOO D3 is. Az új modell ennyivel nem tud többet, jelenleg, elsősorban magas ára miatt, nem tudnám jó szívvel ajánlani senkinek. Viszont a jövőben, ha az ára mérséklődik, még lehet ajánlott vétel. 

Akinek viszont a magas ár nem akadály, a GeekBuying lengyelországi raktáráról már most megrendelheti a FIIDO D11 elektromos kerékpárt:

FIIDO D11
Elektromos bicikli - EU raktárkészlet
Ár: 999,99 dollár
Kuponkód: GKB300D11

Végül néhány kép a FIDOO D11 elektromos kerékpárról, használat közben (a képen szereplő személyek természetesen nem részei a csomagnak :) ):További hírek

Honor Band 5 - Akcióban a Honor népszerű okoskarkötője

Egész jó áron lehet most hozzájutni a hazánkban is népszerű okoskarkötőhöz, a Honor Band 5-höz. A véroxigénszint mérővel szerelt okos eszközt a TomTop akciójában most körülbelül 8000 Forintért tudjátok megrendelni.

OneOdio A30 teszt - Aktív zajszűrős fejhallgató elérhető áron

Megérkezett az aktív zajszűrővel ellátott OneOdio A30 vezeték nélküli fejhallgató, melyet akciós áron már 14 ezer Forintért bezsebelhettek. A nálunk járt újdonság kiválóra vizsgázott, így bárkinek bátran ajánljuk.

Blitzwolf BW-GD1 - Megfizethető számítógépasztal játékosokra tervezve

Megérkezett az itthon is népszerű, megfizethető termékeiről ismert Blitzwolf gyártó első számítógépasztala, a Blitzwolf BW-GD1, melyet most bevezető akcióban, európai raktárkészletről rendelhettek meg.

Jumper EZBook X3 Air - Ultrakönnyű laptop EU raktárról

Akciós áron, európai raktárkészletről rendelhető a Jumper ultrakönnyű, teljes fémborítással rendelkező notebookja, a JumperEZBook X3 Air. A kiváló laptop kuponkóddal már 115 ezer Forintért megrendelhető.
Kommentek
Legújabb telefonok