Haylou RT (LS05S) - Vízálló okosóra akár 20 napos üzemidővel

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
A tavaly év elején piacra került Haylou Solar a mai napig az egyik legnépszerűbb okosóra 10 ezer Forint környékén. A most megjelent Haylou RT, a Solar kitaposott útján szeretne hasonló babérokra törni, és árát tekintve meg is van rá az esélye.

A Xiaomi almárkájának tavalyi sikerterméke, a Haylou Solar, vagy más néven Haylou LS05 itthon is nagyon jó áron vásárolható meg, tudásához képest kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. Nem véletlen, hogy a népszerű hazai árösszehasonlító oldalon az egyik legkeresettebb okosóra jelenleg.

A most megjelent Haylou RT, vagy más néven Haylou LS05S, és nemcsak nevében hasonlít a Solar órához, annak legfőbb külső jegyeit és tulajdonságait is örökölte. Történt azért némi változás is, melyek az új, frissített modell felé dönthetik el a mérleg nyelvét.

Haylou RT (LS05S)

A nemzetközi (Global) verziójú Haylou RT okosóra jelenleg több webáruházból is megrendelhető, legutóbbi akciós cikkünkben is szó volt róla. Mostani bemutatónkban a TomTop webáruház oldalát emelnénk ki, ahol jelenleg 41,99 dollárért (~13 ezer Forintért) vásárolható meg:

Haylou RT (LS05) vásárlás
Tomtop akció - ár: 41,99 dollár ~ 13 ezer Forint)

Haylou RT (LS05S) rövid bemutató

A Haylou RT LS05S okosóra legfontosabb része, az 1,28 hüvelykes, 240x240 képpont felbontású TFT kijelző, melyet egy igényesen megszerkesztett, fiatalos keret vesz körbe. A kijelző érintésérzékeny, így a funkciókat ezen keresztül állíthatjuk be. Ettől függetlenül az óralap jobb oldalán két fizikai gombot is találhatunk. A kerethez alul és felül kapcsolódik a cserélhető, 22 milliméteres, rendkívül rugalmas fekete szilikon szíj.

Haylou RT (LS05S)

Az óra hátlapja alatt egy 275 mAh-s akkumulátor található, amellyel akár 20 napig is működtethetjük az új RT okosórát. Ez az üzemidő akkor érhető el, ha nincs állandó Bluetooth összeköttetés a telefonunkkal, illetve kikapcsoljuk az állandó pulzusmérést, azaz gyakorlatilag úgy használjuk, mint egy egyszerű karórát.
A funkciók bekapcsolásával sem csökken le nagyon az üzemidő, állandó pulzusméréssel és Bluetooth összeköttetéssel, napi kétszeri fél órás edzéssel a gyári adatok alapján 15 napig képes működni a Haylou RT egyetlen feltöltéssel.


Az óra rendkívül masszív, így nem csak a kisebb ütődéseknek, de pornak és víznek is ellenáll. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a készülék megkapta az IP68-as tanúsítványt. Fontos viszont megjegyezni, hogy az IP68-as minősítés sem elegendő arra, hogy víz alatt, huzamosabb ideig használjuk az órát, így például az úszósportokhoz nem ajánlott.

A Haylou RT összesen 12 sportmódot támogat: különféle futások, séta, biciklizés, hegymászás, spinning, jóga, gimnasztika, kosárlabda, labdarúgás és evezés.

Az óra a legújabb, energiatakarékos Bluetooth 5.0-n keresztül kommunikál telefonunkkal vagy más okos eszközünkkel (Android vagy iOS), az üzeneteket, információkat, hívásokat, média lejátszás irányítását, időjárás előrejelzést, különféle alkalmazás értesítéseket csak állandó kapcsolattal tudja szinkronban tartani. Az eszköz által rögzített sportolási, mozgási adatainkat a Haylou Fun alkalmazás segítségével tudjuk letölteni.


Az okosórák egyik nagy előnye, a hagyományos számlapos órákkal szemben, hogy mindenki a saját kénye kedve szerint állíthatja be az óralap megjelenését. Nincs ez másképp a Haylou RT esetében sem, a Haylou Fun alkalmazás segítségével több 100 különféle külső között válogathatunk.

A kétféle érzékelő (gyorsulás és pulzusmérő) segítségével aktuális szívverésünket és megtett lépéseinket tudjuk rögzíteni a nap folyamán, illetve a fentebb már említett sportmódokat kiválasztva további statisztikákhoz juthatunk. A Solar modellben a pulzusmérő nem volt mindig pontos, ezért a gyártó új modellben egy újabb pulzusmérő szenzor épített bele. Az óra mindezek mellett alvás figyelő funkcióval is el van látva, sőt az alkalmazás alvásainkat ki is elemzi számunkra.

A Haylou RT (LS05S) okosórát 41,99 dollárért (~13 ezer Forintért) vásárolhatjátok meg a TomTop webáruház jelenlegi akciójában a következő hivatkozáson keresztül::

Haylou RT (LS05) vásárlás
Tomtop akció - ár: 41,99 dollár ~ 13 ezer Forint)
További hírek

Megéri még 2022-ben külföldről mobiltelefont, táblagépet vásárolni?

Mint ismeretes, 2021. július 1-től új vámszabályok kerültek bevezetésre az Európai Unió tagállamaiban, így hazánkban is. Cikkünkben arra szeretnénk választ keresni, hogy vajon fél év elteltével, 2022-ben a gyenge Forint árfolyam és az új jogszabályozás mellett, érdemes-e még külföldről beszerezni kedvenc technikai eszközeinket.

Különleges kódnevű és érdekes specifikációjú Xiaomi termékek szivárogtak ki az interneten

Az elmúlt napokban összesen 13 különböző Xiaomi termék kódneve és tulajdonságlistája látott napvilágot, amelyek várhatóan a következő félévben fognak megjelenni. Hogy pontosan mikor, és mely széria folytatásaként, azt egyelőre nem tudni.

Már csak pár nap és életbe lépnek a posta új vámolási szabályai

2021. július elsejével életbe lépnek a posta új vámügyintézési szabályai, ami azt jelenti, hogy ettől a dátumtól kezdve már a legolcsóbb, akár a száz forintos Európai Unión kívülről érkező küldemény is vámolás alá kerül, és ÁFA fizetési kötelezettség keletkezik.

Szerezd meg a legújabb SwitchBot eszközöket, és okosítsd fel az otthonodat

A SwitchBot rengeteg otthon okosító eszközt dobott már eddig is piacra, ráadásul szinte mindegyiket, kimondottan kedvező áron lehetett beszerezni. Ezúttal egy okos nyitásérzékelőt és egy szintén okos mozgásérzékelőt dobott piacra a cég, melyeket most EU raktárról, kedvezményes áron vásárolhattok meg.
Kommentek
Legújabb telefonok