HOMTOM S7 - A belépőszintű 18:9-es készülék

| | Forrás: TomTop
Lassan-lassan beszivárognak az olcsóbb termékekbe is a legújabb technológiák. Egy élő példa a HOMTOM legújabb belépőszintű modellje, a HOMTOM S7, amely jelenleg az egyik legolcsóbban megvásárolható 18:9-es kijelzővel szerelt telefon.

A HOMTOM telefonok leginkább az átlagfelhasználók számára készülnek, alig találunk drágább modellt a gyártó termékpalettáján. Ennek köszönhetően néhány éve már hazánkban is ismert a márka.


A bevezetőben már leírtam, hogy a HOMTOM S7 az egyik legolcsóbb 18:9-es mobil a piacon, viszont nem ezért a termékért kell a legkevesebbet fizetni. Elég, ha csak a HOMTOM-nál szétnézünk, találunk olcsóbb megoldásokat is, igaz szerintem azok már nem igazán vállalhatók 2018-ban. Itt van például a csak kicsivel 10 ezer Forint felett kapható HOMTOM S12, amelyen annyit spóroltak, hogy még a 4G-s támogatás is kimaradt belőle. A HOMTOM S16 már igaz támogatja az LTE hálózatokat, viszont 2/16 GB-os memóriapárosítás és az MT6580-as rendszerchip idén már nem üti meg a mércét.

A HOMTOM S7 nemrég jelent csak meg, de a külföldi oldalakon rengeteg pozitív cikket olvashatunk róla. Az S7 fő érdekessége, az előlapon található 5,5 colos, IPS technológiával készült 18:9-es méretarányú LCD kijelző. A felbontása elmarad a felsőbb kategóriás telefonoktól, viszont 5,5 colos méretben még elfogadható, éppen határeset.

A készülék a legújabb belépőszintű MediaTek chipet, az MT6737-et kapta, amelyben négy darab Cortex A53 lapka dolgozik, maximálisan 1,1-1,3 GHz-es sebességgel. A központi egység mellett 3 GB memóriát és 32 GB, bővíthető tárhelyet kapunk pénzünkért. Utóbbi természetesen ennél a modellnél is bővíthető, maximum egy 128GB-os MicroSD kártyával.

HOMTOM S7

A trendeknek megfelelően az S7 hátlapján két kamerát alkotunk, amelyből az elsődleges 13+2 MP-es, míg az előlapon található 8 MP-es. Az adatokból is jól látszik, hogy a másodlagos hátlapi kamera külön képkészítésre nem alkalmas, mindössze a Bokeh fotóknál lehet majd hasznát venni.
A hátlap alatt egy átlagosnak mondható, 2090mAh-s kapacitású akkumulátor kapott helyet, amely várhatóan egy-két napot biztosan kibír majd töltés nélkül. Mindez a takarékos SoC-nak és a kisebb felbontású kijelzőnek köszönhető.

A készülékház kerete fémből, CNC gyártástechnológia segítségével készült, mely szemből szinte alig látszik. Ennek oka, hogy a kijelző körül mindössze egy alig látható, milliméter vékony keret kapott helyet. A 18:9-es kijelzőnek hála pedig szinte az egész előlapot a tartalom tölti ki. 

HOMTOM S7

A HOMTOM S7 telefon jelenleg akcióban vásárolható meg a TomTop áruházban, 87,99 dollárért. Ezt magyar pénznemre átszámolva mindössze 23-24 ezer Forintot kapunk. Ha megnézzük az termék paramétereit, akkor ez az ár korrektnek mondható. Ne felejtsétek el a TomTop webáruházban a Duty Free Shipping, azaz vámmentes szállítási mód kiválasztását. Az aktuális webáruházas árakat megtalálhatjátok oldalunkon, a készülék adatlapján, a jelenlegi ajánlatot pedig elérhetitek a következő hivatkozásra kattintva:

HOMTOM S7
Akció
87,99 dollár ~ 23-24 ezer Forint
További hírek

Pro Cam Wifi 4K - Filléres 4K-s akciókamera

A Pro Cam Wifi 4K Sports Action Camera egy belépőszintű 4K-s akciókamera, melyet túrázáshoz, biciklizéshez, extrém és vízi sportokhoz egyaránt használhatunk.

Kitűnőre vizsgázott az Ulefone Armor 6 az extrém teszteken

Az Ulefone Armor 6 még csak egy hónapja jelent meg, de már most nagyon nagy népszerűségre tett szert. Kiváló hardveres felszereltsége, masszív összeszerelése és nem utolsó sorban kedvező ára sokak számára vonzó.

Zeblaze THOR 4 Plus - AMOLED-es mindenes

A Zeblaze legújabb 4G képes okos órája, a Zeblaze Thor 4 Plus kiváló felszereltséggel, gazdag funkciókkal és nem utolsó sorban remek árazásával lehet a felhasználók első számú kiszemeltje.

Huawei Honor Watch Magic - Kiváló ár, remek teljesítmény

A Honor még az év végén jelentette be a kiváló ár-érték aránnyal rendelkező okosóráját, a Huawei Honor Watch Magic-et. A cég első okosórája nagyon hasonlít a Huawei Watch GT-hez, viszont ára annak töredéke.
Kommentek
Legújabb telefonok