HOMTOM S7 - A belépőszintű 18:9-es készülék

| | Forrás: TomTop
Lassan-lassan beszivárognak az olcsóbb termékekbe is a legújabb technológiák. Egy élő példa a HOMTOM legújabb belépőszintű modellje, a HOMTOM S7, amely jelenleg az egyik legolcsóbban megvásárolható 18:9-es kijelzővel szerelt telefon.

A HOMTOM telefonok leginkább az átlagfelhasználók számára készülnek, alig találunk drágább modellt a gyártó termékpalettáján. Ennek köszönhetően néhány éve már hazánkban is ismert a márka.


A bevezetőben már leírtam, hogy a HOMTOM S7 az egyik legolcsóbb 18:9-es mobil a piacon, viszont nem ezért a termékért kell a legkevesebbet fizetni. Elég, ha csak a HOMTOM-nál szétnézünk, találunk olcsóbb megoldásokat is, igaz szerintem azok már nem igazán vállalhatók 2018-ban. Itt van például a csak kicsivel 10 ezer Forint felett kapható HOMTOM S12, amelyen annyit spóroltak, hogy még a 4G-s támogatás is kimaradt belőle. A HOMTOM S16 már igaz támogatja az LTE hálózatokat, viszont 2/16 GB-os memóriapárosítás és az MT6580-as rendszerchip idén már nem üti meg a mércét.

A HOMTOM S7 nemrég jelent csak meg, de a külföldi oldalakon rengeteg pozitív cikket olvashatunk róla. Az S7 fő érdekessége, az előlapon található 5,5 colos, IPS technológiával készült 18:9-es méretarányú LCD kijelző. A felbontása elmarad a felsőbb kategóriás telefonoktól, viszont 5,5 colos méretben még elfogadható, éppen határeset.

A készülék a legújabb belépőszintű MediaTek chipet, az MT6737-et kapta, amelyben négy darab Cortex A53 lapka dolgozik, maximálisan 1,1-1,3 GHz-es sebességgel. A központi egység mellett 3 GB memóriát és 32 GB, bővíthető tárhelyet kapunk pénzünkért. Utóbbi természetesen ennél a modellnél is bővíthető, maximum egy 128GB-os MicroSD kártyával.

HOMTOM S7

A trendeknek megfelelően az S7 hátlapján két kamerát alkotunk, amelyből az elsődleges 13+2 MP-es, míg az előlapon található 8 MP-es. Az adatokból is jól látszik, hogy a másodlagos hátlapi kamera külön képkészítésre nem alkalmas, mindössze a Bokeh fotóknál lehet majd hasznát venni.
A hátlap alatt egy átlagosnak mondható, 2090mAh-s kapacitású akkumulátor kapott helyet, amely várhatóan egy-két napot biztosan kibír majd töltés nélkül. Mindez a takarékos SoC-nak és a kisebb felbontású kijelzőnek köszönhető.

A készülékház kerete fémből, CNC gyártástechnológia segítségével készült, mely szemből szinte alig látszik. Ennek oka, hogy a kijelző körül mindössze egy alig látható, milliméter vékony keret kapott helyet. A 18:9-es kijelzőnek hála pedig szinte az egész előlapot a tartalom tölti ki. 

HOMTOM S7

A HOMTOM S7 telefon jelenleg akcióban vásárolható meg a TomTop áruházban, 87,99 dollárért. Ezt magyar pénznemre átszámolva mindössze 23-24 ezer Forintot kapunk. Ha megnézzük az termék paramétereit, akkor ez az ár korrektnek mondható. Ne felejtsétek el a TomTop webáruházban a Duty Free Shipping, azaz vámmentes szállítási mód kiválasztását. Az aktuális webáruházas árakat megtalálhatjátok oldalunkon, a készülék adatlapján, a jelenlegi ajánlatot pedig elérhetitek a következő hivatkozásra kattintva:

HOMTOM S7
Akció
87,99 dollár ~ 23-24 ezer Forint
További hírek

Cubot Quest teszt - Sportolókra szabva

A Cubot Quest víz-, por- és ütésálló telefon alig két hónapja jelent meg, de hamar népszerű lett az itthoni vásárlók körében. Nem volt hát kérdés, hogy mi is beszerzünk egyet, hogy leteszteljük és megtudjuk, valóban jó választás-e a Cubot új strapamobilja.

Huawei P30 Lite - Telitalálat a középkategóriában

A Huawei P30 Lite megjelenésekor kérdés nélkül robbantotta fel a középkategóriás mobilok piacát. Az elmúlt közel fél évben szerencsére sokat esett az ára, így mára az egyik legjobb ajánlatként említhetjük.

Ulefone S8 Pro: belépőszintű mobil 16 ezer Forintért

Az Ulefone S8 Pro igaz nem mai darab, viszont jelenlegi 16 ezer Forintos árcímkéjével elgondolkodtató lehet második mobilnak, vagy azoknak, akiknek nem elsősorban a sebesség számít.

Vásárolj most KUGOO rollert és 30 dollárt ajándékkártyán visszakapsz

Ismét izgalmas kuponakcióban lehet megvásárolni a KUGOO elektromos rollereit. Most ráadásul minden megrendelés után 30 dollár visszajár ajándékkártya formájában. Érdemes sietni, hiszen az akció csak néhány napig érvényes.
Kommentek
Legújabb telefonok