Honor Band 5i - Praktikus USB töltési lehetőséggel

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
Egy újabb taggal bővült a Huawei okoskarkötő szériája, a Honor Band 5i alig mutat változást a júliusban bemutatott Band 5 modellhez képest, viszont praktikus beépített USB töltője és ára miatt mégis befutó lehet.

Honor Band 5i okoskarkötő

Oldalunkon még szeptemberben mutattuk be a Huawei 5. generációs okoskarkötőjét, a Honor Band 5-öt, amely kiváló ár-érték arányának köszönhetően az egyik legnépszerűbb termék a Mi Band 4 mellett.

Az új modell külsőleg némileg változott, messziről nehéz észrevenni a különbségeket, de ha jobban szemügyre vesszük, észrevehető, hogy az óralap és a szíj is kisebb módosításon ment keresztül. Az óra lap mögött, ennél a modellnél egy 0,96 hüvelykes, 80x160 pixel felbontású, 30 karakter megjelenítésére képes TFT kijelzőt találunk, amely visszalépés az 5-ös verzióban használt AMOLED megjelenítőhöz képest. 

Honor Band 5 vs Honor Band 5i

A belső és a képességek nem változtak, Így a szokásos funkciókon kívül a karkötő képes mérni a véroxigén szintet (SpO2), és pulzusunkat is, utóbbi pontosságáról a TrueSeen 3.5 gondoskodik. A készülék teljesen vízálló, a gyártó adatai szerint 50 méterig gond nélkül használhatjuk víz alatt is. 

Honor Band 5i - Kijelző

Az akkumulátor mérete is változott, az ötös 100mAh-s modellhez képest: az 5i kicsivel kisebb, 90mAh-s akkut kapott, amely normál használat mellett körülbelül 7-9 napig képes energiával ellátni óránkat. 

Láthatóan a változások nem feltétlenül a Band 5i felé billentik a mércét, viszont van egy újdonság, amely biztosan sokaknak fog tetszeni. A legtöbb okosórát egy külön dokkóló egységbe kell tenni, vagy közvetlenül a töltőt kell rácsatlakoztatni ahhoz, hogy tölteni tudjuk.

Nos a Honor Band 5i esetében ez teljesen másképpen történik. Az órát leszedve a szíjról előbukkan egy USB-A csatlakozó, melyet bármilyen töltőbe könnyedén bedughatunk. Így nincs szükség külön kábelekre, és egyéb eszközökre, ahhoz hogy tölteni tudjuk okoskarkötőnket.

Honor Band 5i - töltés

A karkötő továbbra is Bluetooth 4.2 segítségével csatlakozik telefonunkhoz, legyen szó Android-os (Android 4.4-től) vagy éppen Apple termékről (iOS 9.0 és felette), az NFC viszont ebből a modellből kimaradt. 
A szokásos sport módok (futás, séta, biciklizés, evezés stb.) mellett alvásfigyelés, ébresztőóra, időjárás, dátum kijelzés, zene és kamera vezérlés, illetve értesítési funkciók érhetőek el az új modellen.

A Honor Band 5i többféle megjelenésben is elérhető: a klasszikus fekete szín mellett, zöld és rózsaszín változatban vásárolható meg. A választott szín nem csak a szíjra értendő, hanem magára az órára is.

A Honor új okoskarkötőjét a TomTop áruházból most 29,99 dollárért, azaz körülbelül 9000 Forintért tudjátok megrendelni, ingyenes Duty Free szállítással:

Honor Band 5i
TomTop akció

Időközben a TomTop áruház is elindította Szinglik Napi akciós oldalát, melyet szintén érdemes szemmel tartani, a napokban egy-két jó ajánlatot itt is biztosan el lehet majd kapni: TomTop 11.11 akciók
További hírek

Már Lenovo termékeket is rendelhettek a Colorsmap áruházból

A Colorsmap webáruház hívta fel figyelmünket arra, hogy kínálatuk között már különféle Lenovo termékeket is megtalálhattok. A választék egyelőre nem túl nagy, viszont egy-egy jó áras fej- vagy fülhallgatót el lehet csípni.

Haylou RT (LS05S) - Vízálló okosóra akár 20 napos üzemidővel

A tavaly év elején piacra került Haylou Solar a mai napig az egyik legnépszerűbb okosóra 10 ezer Forint környékén. A most megjelent Haylou RT, a Solar kitaposott útján szeretne hasonló babérokra törni, és árát tekintve meg is van rá az esélye.

Elérhető árú Bluedio fej- és fülhallgatók a Colorsmap áruházból

A Bluedio fej- és fülhallgatói elsősorban alacsony árával hívják fel magukra a vásárlók figyelmét. A mostani összeállításunkban néhány pénztárcabarát vezeték nélküli Bluedio terméket mutatunk be nektek, melyekhez most akciós áron juthattok hozzá.

Szerezd meg akcióban a legjobb Kospet okosórákat

A mai cikkünkben kicsit elkanyarodunk az okostelefonoktól, és egy kicsit az okosórák világába tekintünk bele. A jelenlegi piacon rengeteg gyártó van jelen, melyek közül most a Kospet legújabb okos eszközeit mutatjuk be nektek.
Kommentek
Legújabb telefonok