Huawei Band 4e - Már rendelhető a gyártó legolcsóbb okoskarkötője

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
A Huawei alig pár hónapja mutatta be legújabb okoskarkötőjét, a Honor Band 5-öt, máris itt egy újabb darab. A Honor Band 4e költséghatékony megoldás lehet azoknak, akik szeretnek mozogni, sportolni, de nem szeretnének túl sokat fizetni egy ügyes kis aktivitásmérőért.

Huawei Band 4e

A hazánkban is népszerű, véroxigénszint mérővel felszerelt Honor Band 5 okoskarkötőt már bemutattuk nektek egy korábbi cikkünkben. A gyártó új terméke, a Honor Band 4e valamivel kevesebbet tud, viszont ennek köszönhetően az ára is kedvezőbb lett. 

Huawei Honor Band 4e

A Huawei Band 4e neve mellett a legtöbb üzletben, és a hivatalos oldalon is megtaláljuk a "Basketball version" jelzést, amely egy új, beépített funkcióra utal. Az új modellben lehetőségünk van bekapcsolni egy úgynevezett kosárlabda funkciót, amely rögzíti a felugrásaink számát, annak magasságát, a levegőben töltött időt, az indulási sebességünket, a játék során megtett távot, elégetett kalóriát, vagy éppen a lépésszámot. A pulzusmérő szenzor ebből a modellből viszont kimaradt.
Az eredményeket megtekinthetjük telefonunkon, a "Huawei Sports Health APP" nevű alkalmazásban, melyet Bluetooth 4.2 segítségével csatlakoztathatunk a karkötőhöz.

A Band 4e aktivitásmérő eszköz, hasonlóan az előd, Band 3e modellhez, úgy lett kialakítva, hogy könnyedén kipattintható legyen tartójából. Ennek nagyon egyszerű magyarázata van: a Huawei Band 4e okoskarkötőt nem csak kezünkön hordhatjuk, hanem akár cipőnkre is rögzíthetjük a mellékelt tartó segítségével.

Band 4e

A Huawei új órájának előlapján egy fél hüvelykes, monokróm PMOLED kijelzőt találunk, melynek felbontása 88x48 képpont. Az eszköz rendkívül könnyed, mindössze 6 grammot, óraszíjjal együtt pedig 13 grammot nyom. 

A kis méret, és a takarékos kijelző az üzemidőre is jó hatással van, gyártói információk alapján egy töltéssel körülbelül 14 napot használhatjuk az okoskarkötőt. Természetesen az új modellt is használhatjuk víz közelében, akár 50 méteres (5ATM) vízmélységig.

Huawei Band 4e üzemidő
Huawei Band 4e okoskarkötő  jelenleg akciós áron rendelhető a TomTop webáruházból, mindössze 22,69 dollárért, azaz körülbelül 6500 Forintért

Az akciót elérhetitek a TomTop weboldalán, vagy közvetlenül az alábbi hivatkozásra kattintva:

További hírek

Már Lenovo termékeket is rendelhettek a Colorsmap áruházból

A Colorsmap webáruház hívta fel figyelmünket arra, hogy kínálatuk között már különféle Lenovo termékeket is megtalálhattok. A választék egyelőre nem túl nagy, viszont egy-egy jó áras fej- vagy fülhallgatót el lehet csípni.

Haylou RT (LS05S) - Vízálló okosóra akár 20 napos üzemidővel

A tavaly év elején piacra került Haylou Solar a mai napig az egyik legnépszerűbb okosóra 10 ezer Forint környékén. A most megjelent Haylou RT, a Solar kitaposott útján szeretne hasonló babérokra törni, és árát tekintve meg is van rá az esélye.

Elérhető árú Bluedio fej- és fülhallgatók a Colorsmap áruházból

A Bluedio fej- és fülhallgatói elsősorban alacsony árával hívják fel magukra a vásárlók figyelmét. A mostani összeállításunkban néhány pénztárcabarát vezeték nélküli Bluedio terméket mutatunk be nektek, melyekhez most akciós áron juthattok hozzá.

Szerezd meg akcióban a legjobb Kospet okosórákat

A mai cikkünkben kicsit elkanyarodunk az okostelefonoktól, és egy kicsit az okosórák világába tekintünk bele. A jelenlegi piacon rengeteg gyártó van jelen, melyek közül most a Kospet legújabb okos eszközeit mutatjuk be nektek.
Kommentek
Legújabb telefonok