Huawei Band 4e - Már rendelhető a gyártó legolcsóbb okoskarkötője

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
A Huawei alig pár hónapja mutatta be legújabb okoskarkötőjét, a Honor Band 5-öt, máris itt egy újabb darab. A Honor Band 4e költséghatékony megoldás lehet azoknak, akik szeretnek mozogni, sportolni, de nem szeretnének túl sokat fizetni egy ügyes kis aktivitásmérőért.

Huawei Band 4e

A hazánkban is népszerű, véroxigénszint mérővel felszerelt Honor Band 5 okoskarkötőt már bemutattuk nektek egy korábbi cikkünkben. A gyártó új terméke, a Honor Band 4e valamivel kevesebbet tud, viszont ennek köszönhetően az ára is kedvezőbb lett. 

Huawei Honor Band 4e

A Huawei Band 4e neve mellett a legtöbb üzletben, és a hivatalos oldalon is megtaláljuk a "Basketball version" jelzést, amely egy új, beépített funkcióra utal. Az új modellben lehetőségünk van bekapcsolni egy úgynevezett kosárlabda funkciót, amely rögzíti a felugrásaink számát, annak magasságát, a levegőben töltött időt, az indulási sebességünket, a játék során megtett távot, elégetett kalóriát, vagy éppen a lépésszámot. A pulzusmérő szenzor ebből a modellből viszont kimaradt.
Az eredményeket megtekinthetjük telefonunkon, a "Huawei Sports Health APP" nevű alkalmazásban, melyet Bluetooth 4.2 segítségével csatlakoztathatunk a karkötőhöz.

A Band 4e aktivitásmérő eszköz, hasonlóan az előd, Band 3e modellhez, úgy lett kialakítva, hogy könnyedén kipattintható legyen tartójából. Ennek nagyon egyszerű magyarázata van: a Huawei Band 4e okoskarkötőt nem csak kezünkön hordhatjuk, hanem akár cipőnkre is rögzíthetjük a mellékelt tartó segítségével.

Band 4e

A Huawei új órájának előlapján egy fél hüvelykes, monokróm PMOLED kijelzőt találunk, melynek felbontása 88x48 képpont. Az eszköz rendkívül könnyed, mindössze 6 grammot, óraszíjjal együtt pedig 13 grammot nyom. 

A kis méret, és a takarékos kijelző az üzemidőre is jó hatással van, gyártói információk alapján egy töltéssel körülbelül 14 napot használhatjuk az okoskarkötőt. Természetesen az új modellt is használhatjuk víz közelében, akár 50 méteres (5ATM) vízmélységig.

Huawei Band 4e üzemidő
Huawei Band 4e okoskarkötő  jelenleg akciós áron rendelhető a TomTop webáruházból, mindössze 22,69 dollárért, azaz körülbelül 6500 Forintért

Az akciót elérhetitek a TomTop weboldalán, vagy közvetlenül az alábbi hivatkozásra kattintva:

További hírek

Tronsmart Element T2 Plus - Teszt - Hosszantartó élvezet, elérhető áron

Egy rövid teszt erejéig nálunk járt a Tronsmart belépőszintű vezetéknélküli hangszórója, a Tronsmart Element T2 Plus, amelyről kijelenthetjük, hogy tízezer Forint alatt az egyik legfelszereltebb termék jelenleg a piacon. 

Nézd előben a OnePlus 8 bemutatóját

A mai napon fogják bemutatni hivatalosan a legújabb OnePlus mobilt, a OnePlus 8-at. Az eseményt mindenki élőben nézheti az interneten keresztül, a gyártó hivatalos Youtube csatornáján.

Alfawise HBQ-Q32 fülhallgató - Teszt - Olcsó húsnak...

Az Alfawise gyártó főként költséghatékony termékeivel hívja fel magára a figyelmet, ezúttal egy vezeték nélküli fülhallgató jutott el hozzánk, az Alfawise HBQ Q32, amely jelenleg a piacon kapható egyik legolcsóbb TWS fülhallgató. Nagyon kíváncsi voltam, hogy ennyiért mit tud adni a távol-keleti cég.

Whizzer TP1 - Teszt - Prémium minőségű vezeték nélküli fülhallgató, elérhető áron

Legújabb tesztalanyunk, a Whizzer TP1 vezeték nélküli fülhallgató, amely elérhető áron nyújt prémium minőséget. A Whizzer új TWS fülesei ebben az árkategóriában szokatlanul jó hang- és összeszerelési minőséget adnak a leendő felhasználó számára.
Kommentek
Legújabb telefonok