Huawei Band 4e - Már rendelhető a gyártó legolcsóbb okoskarkötője

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
A Huawei alig pár hónapja mutatta be legújabb okoskarkötőjét, a Honor Band 5-öt, máris itt egy újabb darab. A Honor Band 4e költséghatékony megoldás lehet azoknak, akik szeretnek mozogni, sportolni, de nem szeretnének túl sokat fizetni egy ügyes kis aktivitásmérőért.

Huawei Band 4e

A hazánkban is népszerű, véroxigénszint mérővel felszerelt Honor Band 5 okoskarkötőt már bemutattuk nektek egy korábbi cikkünkben. A gyártó új terméke, a Honor Band 4e valamivel kevesebbet tud, viszont ennek köszönhetően az ára is kedvezőbb lett. 

Huawei Honor Band 4e

A Huawei Band 4e neve mellett a legtöbb üzletben, és a hivatalos oldalon is megtaláljuk a "Basketball version" jelzést, amely egy új, beépített funkcióra utal. Az új modellben lehetőségünk van bekapcsolni egy úgynevezett kosárlabda funkciót, amely rögzíti a felugrásaink számát, annak magasságát, a levegőben töltött időt, az indulási sebességünket, a játék során megtett távot, elégetett kalóriát, vagy éppen a lépésszámot. A pulzusmérő szenzor ebből a modellből viszont kimaradt.
Az eredményeket megtekinthetjük telefonunkon, a "Huawei Sports Health APP" nevű alkalmazásban, melyet Bluetooth 4.2 segítségével csatlakoztathatunk a karkötőhöz.

A Band 4e aktivitásmérő eszköz, hasonlóan az előd, Band 3e modellhez, úgy lett kialakítva, hogy könnyedén kipattintható legyen tartójából. Ennek nagyon egyszerű magyarázata van: a Huawei Band 4e okoskarkötőt nem csak kezünkön hordhatjuk, hanem akár cipőnkre is rögzíthetjük a mellékelt tartó segítségével.

Band 4e

A Huawei új órájának előlapján egy fél hüvelykes, monokróm PMOLED kijelzőt találunk, melynek felbontása 88x48 képpont. Az eszköz rendkívül könnyed, mindössze 6 grammot, óraszíjjal együtt pedig 13 grammot nyom. 

A kis méret, és a takarékos kijelző az üzemidőre is jó hatással van, gyártói információk alapján egy töltéssel körülbelül 14 napot használhatjuk az okoskarkötőt. Természetesen az új modellt is használhatjuk víz közelében, akár 50 méteres (5ATM) vízmélységig.

Huawei Band 4e üzemidő
Huawei Band 4e okoskarkötő  jelenleg akciós áron rendelhető a TomTop webáruházból, mindössze 22,69 dollárért, azaz körülbelül 6500 Forintért

Az akciót elérhetitek a TomTop weboldalán, vagy közvetlenül az alábbi hivatkozásra kattintva:

További hírek

ALLDOCUBE iPlay 10 Pro - Jól felszerelt táblagép a belépőszinten

Az ALLDOCUBE ismét egy kiváló ár-érték arányú táblagépet dobott piacra, mely a belépőszinten okozhat kisebb felfordulást. Az ALLDOCUBE iPlay 10 Pro a nevesebb gyártók termékeinél jóval olcsóbban nyújt elfogadható teljesítményt.

Tronsmart Element T6 Max promóció a GeekBuying áruházban

A GeekBuying webáruházban a dupla 11-es bevásárlási nap után sem áll meg az élet, ezúttal különféle Tronsmart hangszórókat, fülhallgatókat vásárolhattok meg kedvezményes áron. 

Honor Band 5i - Praktikus USB töltési lehetőséggel

Egy újabb taggal bővült a Huawei okoskarkötő szériája, a Honor Band 5i alig mutat változást a júliusban bemutatott Band 5 modellhez képest, viszont praktikus beépített USB töltője és ára miatt mégis befutó lehet.

Windows 10 és Office 2019 szoftverek kuponakcióban (Szponzorált tartalom)

Nem titok, hogy az asztali felhasználók között még továbbra is a Windows operációs rendszerek a legelterjedtebbek. A legfrissebb statisztikák szerint a felhasználók közel 60 százaléka Windows 10-et használ, viszont még mindig van 25%, akik Windows 7-et, vagy Windows 8-at használnak. Nekik is szól ez a cikk.
Kommentek
Legújabb telefonok