Huawei Band 4e - Már rendelhető a gyártó legolcsóbb okoskarkötője

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
A Huawei alig pár hónapja mutatta be legújabb okoskarkötőjét, a Honor Band 5-öt, máris itt egy újabb darab. A Honor Band 4e költséghatékony megoldás lehet azoknak, akik szeretnek mozogni, sportolni, de nem szeretnének túl sokat fizetni egy ügyes kis aktivitásmérőért.

Huawei Band 4e

A hazánkban is népszerű, véroxigénszint mérővel felszerelt Honor Band 5 okoskarkötőt már bemutattuk nektek egy korábbi cikkünkben. A gyártó új terméke, a Honor Band 4e valamivel kevesebbet tud, viszont ennek köszönhetően az ára is kedvezőbb lett. 

Huawei Honor Band 4e

A Huawei Band 4e neve mellett a legtöbb üzletben, és a hivatalos oldalon is megtaláljuk a "Basketball version" jelzést, amely egy új, beépített funkcióra utal. Az új modellben lehetőségünk van bekapcsolni egy úgynevezett kosárlabda funkciót, amely rögzíti a felugrásaink számát, annak magasságát, a levegőben töltött időt, az indulási sebességünket, a játék során megtett távot, elégetett kalóriát, vagy éppen a lépésszámot. A pulzusmérő szenzor ebből a modellből viszont kimaradt.
Az eredményeket megtekinthetjük telefonunkon, a "Huawei Sports Health APP" nevű alkalmazásban, melyet Bluetooth 4.2 segítségével csatlakoztathatunk a karkötőhöz.

A Band 4e aktivitásmérő eszköz, hasonlóan az előd, Band 3e modellhez, úgy lett kialakítva, hogy könnyedén kipattintható legyen tartójából. Ennek nagyon egyszerű magyarázata van: a Huawei Band 4e okoskarkötőt nem csak kezünkön hordhatjuk, hanem akár cipőnkre is rögzíthetjük a mellékelt tartó segítségével.

Band 4e

A Huawei új órájának előlapján egy fél hüvelykes, monokróm PMOLED kijelzőt találunk, melynek felbontása 88x48 képpont. Az eszköz rendkívül könnyed, mindössze 6 grammot, óraszíjjal együtt pedig 13 grammot nyom. 

A kis méret, és a takarékos kijelző az üzemidőre is jó hatással van, gyártói információk alapján egy töltéssel körülbelül 14 napot használhatjuk az okoskarkötőt. Természetesen az új modellt is használhatjuk víz közelében, akár 50 méteres (5ATM) vízmélységig.

Huawei Band 4e üzemidő
Huawei Band 4e okoskarkötő  jelenleg akciós áron rendelhető a TomTop webáruházból, mindössze 22,69 dollárért, azaz körülbelül 6500 Forintért

Az akciót elérhetitek a TomTop weboldalán, vagy közvetlenül az alábbi hivatkozásra kattintva:

További hírek

Honor Band 5 - Véroxigénszint mérővel - Reszkess Xiaomi?

Már rendelhető a Honor legújabb okoskarkötője, a Honor Band 5, amellyel a gyártó, nyilvánvalóan a népszerű Xiaomi Mi Band 4-et szeretné megszorongatni. Egy biztos, árban már most sikerült a konkurencia alá licitálni, és a véroxigénszint mérő is mindenképpen hangzatos funkció.

One Netbook One Mix 3S Yoga - Kis testben nagy lélek

Szintet lépett a mini laptopokat gyártó, One Netbook legújabb készüléke, a One Mix 3. A nyár elején megjelent, rendkívül népszerű minigép után máris itt a folytatás, a One Netbook One Mix 3s. Az új modell még erősebb, még jobb lett, és már Core i7-es processzorral is rendelhető.

Elephone Soldier - Teszt - Veterán katona

Egy újabb strapatelefont érkezett hozzánk, ezúttal az Elephone Soldier személyében. Megnéztük mire képes az Elephone 2K kijelzővel szerelt, víz-, por- és ütésálló mobilja, amely a gyártó első, és egyetlen ilyen jellegű mobilja.

FeiyuTech VLOG Pocket - Összecsukható kézi stabilizátor elérhető áron

A kézi stabilizátorok piacán nem ismeretlen a FeiyuTech neve, a népszerű gyártó ezúttal egy különleges, összecsukható, zsebben is elférő gimbalt dobott piacra. Hordozhatósága és nem utolsósorban kiváló ár-érték arányának köszönhetően a FeiyuTech VLOG Pocket a vloggerek kedvence lehet.
Kommentek
Legújabb telefonok