Karácsonyi akcióban rendelhetőek a legújabb Welock okos zárak

| | Forrás: Welock (szponzorált)
Izgalmas kuponakciókkal várja a Welock okos zárakat gyártó cég a vásárlókat Karácsony és Újév között. Az elkövetkezendő két hétben szinte az összes Welock okos zárat olcsóbban szerezhetitek be EU raktárról, 2 év garanciával.

WeLock karácsonyi akciók
Közelegnek az ünnepek, az év utolsó akciói futnak a különféle webáruházakban. Az okos zárakat gyártó Welock, online webáruházában sincs ez ez másképpen, a különféle kuponakcióknak köszönhetően akár 50 Eurót is spórolhattok egy-egy rendelés során. Ráadásul a szállítás EU raktárról történik, néhány munkanap alatt megkaphatjátok a különleges termékeket. Ami még mindenképp kiemelendő, hogy a gyártó a zárakra két év garanciát vállal.

A kuponakciók az év végéig tartanak, és többek között megvásárolhatjátok az ujjlenyomat érzékelővel ellátott Welock Touch41 okos zárat vagy éppen a szintén népszerű, nyomógombos Welock PCB41 terméket. 

A karácsonyi kuponakcióban részt vevő Welock termékek és a vásárláshoz szükséges kuponkódok:
  • WeLock Touch41 - Ár: 189 Euró helyett 139 Euró - kuponkód: XM50
  • WeLock PCB41 - Ár: 149 Euró helyett 106 Euró - kuponkód: XM43
  • WeLock SECBR - Ár: 184 Euró helyett 134 Euró - kuponkód: XM50
A karácsonyi promóciós oldalt pedig itt nézhetitek meg:

WeLock Karácsonyi promóciós oldal
Érvényes: 2022. december 31-igWelock Touch 41 - az ujjlenyomat olvasós okos zár

A Welock egyik legnépszerűbb terméke, a Welock Touch41. Az okos eszköz egy ujjlenyomatolvasóval ellátott zárrendszer, mely rendkívül biztonságos, egyszerűen beépíthető és telepíthető szinte bármilyen szabvány méretű ajtóba
 
Az ajtó nyitása többféle módon történhet: ujjlenyomatolvasóval, RFID kártyával (a csomagban 3 darabot is kapunk) vagy mobiltelefon alkalmazással (Bluetooth).
Ujjlenyomatból összesen 100-at rögzíthetünk, ezek közül három jut az adminisztrátornak, aki a beállításokat elvégezheti. A zárhoz 20 RFID kártya párosítható, melyből szintén hármat ad ingyen a csomagba a gyártó.

Welock Touch41

A zár elektromosan működik, három darab AAA méretű elem szolgáltatja a szükséges energiát, mely a gyártó adatai szerint közel 8000 nyitás/zárási ciklusra elegendő. Napi 10 nyitás-zárás esetén az elemek körülbelül 8-10 hónapot bírnak.

A záron található egy OLED kijelző, melyről leolvasható az aktuális töltöttséget. Így időben észrevehetjük, ha cserélni kell az elemeket. Itt sokakban felmerülhet a kérdés, mi van, ha mégis kifogy a szufla az energiaforrásból. Ebben az esetben sem kell kétségbeesni, hiszen az ajtó nem fog kinyílni. Ráadásul egy külső Micro-USB port segítségével egy külső áramforrás segítségével is életre kelthetjük az eszközt, és a szokásos, fentebb már leírt lehetőségeket választva, bejuthatunk a lakásunkba.

Welock Touch41
A Welock Touch41 most év végi kuponakcióban 186 Euró helyett, az XM50 kuponkóddal mindössze 136 Euróért vásárolható meg, ez mai árfolyamon számolva körülbelül 55 ezer Forint. A szállítás európai raktárkészletről ingyenes, gyors és plusz költségektől mentes. A kiváló ár mellé a gyártó 2 év garanciát biztosít termékeire, mely mindenképp bizalomra ad okot.
 
A WeLock Touch41 a gyártó hivatalos oldaláról rendelhető meg:
 
WELOCK TOUCH41 - UJJLENYOMATOLVASÓS OKOS ZÁR
Karácsonyi akció  - Kuponkód: XM50
Ár: 136 EUR (~55 ezer Forint)

Welock PCB41 - számkódos okos zár

A honlapon a promóciós oldalról eljuthattok egy másik népszerű Welock termékhez is, a WeLock PCB41 típushoz is, amely az előző termékhez képest egyedül az ujjlenyomatolvasóban tér el.

Welock PCB41

A We Lock PCB41 kezelőrészén az ujjlenyomatolvasó helyett egy számkódos beléptető rendszert találhatunk. Ennek megvannak a maga előnyei, és persze hátrányai is. Az előnyök közé sorolható mindenképpen, hogy elegendő egy számkódot ismerni az ajtón való bejutáshoz. Ez hasznos lehet cégeknél, akár üzleteknél, ahol több dolgozó is használja az ajtót. Bankokban, bevásárlóközpontokban hasonló elven működnek az egyes személyzeti bejárók. Az előnyéből adódik a hátránya is, hiszen a számkód ismeretében bárki be tud jutni az ajtón.

A termék remek megoldást nyújthat olyan lakásoknál, amelyek kiadásra várnak, esetleg üdülőkben, nyaralókban lehet elképzelni, ahol megvalósíthatatlan a szezonban érkező vendégek ujjlenyomatait bevinni a rendszerbe. Elegendő megadni nekik a szükséges számkódot. Természetesen a csomagban található, beprogramozott RFID kártyákkal is be lehet jutni.

A számkóddal ellátott WeLock PCB41 okos zár ára az XM43 kuponkód megadása után 149 Euró helyett most 106 Euró, azaz körülbelül 43 ezer Forint. Természetesen a 2 év garancia és a gyors EU szállítás ennél a terméknél is érvényes.

További akciók: https://welock.com

Az ajánlatot itt érhetitek el:

Welock PCB41 - Számkódos okos zár
Karácsonyi akció  - Kuponkód: XM43
Ár: 106 EUR (~43 ezer Forint)
További hírek

Black Friday és Cyber Monday akció a legnépszerűbb WeLock okos zárakra

Már csak pár napig tart a WeLock hivatalos Black Friday és Cyber Monday akciója, amelyben most jóval olcsóbban juthattok hozzá a gyártó legnépszerűbb okos záraihoz.

Már rendelhető a Blackview legújabb strapamobilja, a Blackview BV7200

Kiváló áron juthattok hozzá a legújabb Blackview strapamobilhoz, a múlt hónap végén megjelent Blackview BV7200 készülékhez. A gyártó hivatalos webáruházában ráadásul most további kedvezményeket zsebelhettek be a dupla 11-es vásárlási napnak köszönhetően!

Három új Blackview mobil érkezik a napokban: Blackview BV7100, BV5200 és az OSCAL C80

Három új mobiltelefonnal frissíti termékpalettáját a Blackview a hónapban: köztük a hatalmas akkumulátorral szerelt Blackview BV7100, az ArcSoft képfeldolgozóval érkező Blackview BV5200 és az 50 MP-es kamerával, 90 Hz-es kijelzővel büszkélkedő Blackview OSCAL C80.

Csökkentsd rezsiköltségedet ezekkel a tenyérnyi méretű mini számítógépekkel

Az energiaárak emelésével egyre többen gondolkoznak el azon, hol tudnának spórolni az otthoni háztartásban. Mennyit fogyaszthat egy öreg számítógép, és mennyit spórolhatunk a cseréjükkel?
Kommentek
Legújabb telefonok