KUGOO KIRIN M4 Pro - Több, mint egy roller

| | Forrás: Geekbuying (Szponzorált)
Megérkezett a KUGOO KIRIN M4 elektromos roller továbbfejlesztett kiadása, a KUGOO KIRIN M4 Pro, amely képességeit tekintve már jóval több, mint egy roller. A nem mindennapi közlekedési eszközt ráadásul most olcsóbban szerezhetitek be a GeekBuying kuponakciójában.

KUGOO KIRIN M4 Pro

Oldalunkon már rengeteg KUGOO elektromos rollerrel foglalkoztunk, ezúttal egy igazán különleges, mindenféle extrával felszerelt járgányt mutatunk be nektek.

KUGOO KIRIN M4 Pro

A KIRIN M4 Pro nem igazán mondható hagyományos elektromos rollernek, több szempontból sem. Már első ránézésre szemet szúr, a roller hátuljára szerelt, ülésrész, amely jóval nagyobb komfortérzetet adhat a felhasználójának utazás közben. A közlekedési eszköz végsebessége elérheti a 45 km/h-t, a megtehető maximális hatótáv pedig akár 60 kilométert is meghaladhatja. A KUGOO KIRIN M4 Pro nem mindennapi képességei mellé, nem mindennapi ár is társul, hiszen alapáron közel 290 ezer Forintot kérnek érte. 

A GeekBuying akciójában jelenleg 27%-kal olcsóbban, már 674,99 dollárért megvásárolható a KIRIN M4 Pro. Sőt a GKB470S kuponkóddal további 10 dollárt faraghattok az árból, így összesen 664,99 dollárért, azaz körülbelül 205 ezer Forintért lehet a tiétek a profi roller. A szállítás EU raktárról ingyenes, és maximum 1 hetet vesz igénybe.

KUGOO KIRIN M4 Pro
Elektromos roller - kuponkód: GKB470S
Ár: ~205 ezer Forint (664,99 dollár)

A KUGOO KIRIN M4 Pro roller elején találjuk az állítható magasságú kormányt, míg hátul, a rollereknél ritkábban használt, leszerelhető ülést. A roller összeszerelése átlagon felüli, megerősített vázszerkezettel, és megvastagított lábtartóval rendelkezik, érezhetően masszívabb kialakítású, mint a belépő szintű modellek. Ennek eredményeképpen jóval nagyobb a teherbírása is: akár 150 kilogrammos személyek is gond nélkül használhatják. 


A 10 hüvely átmérőjű pneumatikus kerekek kiválóan alkalmasak városi közlekedésre, de különleges bordázatának köszönhetően terepen közlekedhetünk vele. A dupla felfüggesztésnek köszönhetően a roller rugózása kiváló, így a nagy kerekekkel együtt kimondottan kellemes rajta az utazás.

Az 500 Watt teljesítményű elektromos motor kiemelkedő teljesítményt nyújt, sík terepen akár 40-45 km/h-s utazó sebességet is elérhetünk. Az erős motornak köszönhetően még a 20 fokos emelkedő sem okoz neki gondot.
A  gyors haladás mellett fontos, hogy meg is tudjunk állni, ha szükséges. Ezért, hogy meglegyen a megfelelő fékhatás, a gyártó két darab, kiváló minőségű tárcsaféket helyezett a kerekekhez.  

A nagyméretű, 13 Ah-s akkumulátor csomagot a lábtartó alatt találjuk meg, mely egyetlen feltöltéssel akár 60 kilométerig képes szállítani utasát. Természetesen ez az érték ideális időjárási és útviszonyok mellett, közepes sebességgel és átlagos tömeggel rendelkező felhasználó esetén értendő.
Az akkumulátor töltését érdemes estére beidőzíteni, ugyanis a mellékelt 54.6V/2A-s adapterrel is közel 8 óráig tart a teljes töltési idő.A KIRIN M4 Pro más rollerekhez hasonlóan összecsukható, így az eredetileg 115 x 120 centiméteres roller mérete összehajtogatás után, mindössze 116 x 36 centiméterre csökkenthető, így akár tömegközlekedési eszközön, akár az autó csomagtartójában könnyedén elfér. Persze hozzá kell tenni, hogy kialakításának köszönhetően azért nem mondható könnyűnek, 22,5 kilogrammjával a nehezebb rollerek közé sorolható.

KUGOO KIRIN M4 vs. KUGOO KIRIN M4 Pro

KUGOO KIRIN M4 vs M4 Pro

Biztosan sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon mivel tud többet a közel 60 dollárral (~19 ezer Forinttal) többe kerülő KIRIN M4 Pro az alap, KIRIN M4 elektromos rollerhez képest. A kérdés megválaszolásához a GeekBuying oldal egy külön videót is készített, melyet itt tekinthettek meg:


A különbségeket az alábbi táblázatba én is kigyűjtöttem, talán gyorsabban, egyszerűbben áttekinthető:

  KUGOO KIRIN M4 Pro KUGOO KIRIN M4
Akkumulátor: 13 Ah 10 Ah
Megtehető távolság: 60 kilométer 45 kilométer
Kerekek: Terepre is alkalmas pneumatikus Pneumatikus
Lámpák: Fémburkolattal rendelkezik Műanyag burkolattal rendelkezik
Összehajtás: Második generációs, dupla védelemmel ellátott Első generációs
Lábtartó: Gumiborítás, jól tapadó kialakítás Matt kialakítás
Kormány: Öntött tartórúd (állítható) Hegesztett tartórúd
Ár: 205 ezer Forint (665 $) 186 ezer Forint (604 $)
 
A KUGOO KIRIN M4 jelenleg 604 dollárért (~186 ezer Forintért), míg a KIRIN M4 Pro, kuponkóddal 205 ezer Forintért rendelhető meg. Az áruk első ránézésre soknak tűnhet, sőt másodikra is, viszont ha a képességeiket és felszereltségüket nézzük, akkor a konkurenciához képest, mint más KUGOO modellek is, jóval olcsóbbak. 

A rollereket elérhetitek a GeekBuying oldalán vagy az alábbi hivatkozásokra kattintva:

KUGOO KIRIN M4 PRO
Elektromos roller - kuponkód: GKB470S
Ár: 205 ezer Forint (664,99 dollár)

KUGOO KIRIN M4
Ár: 186 ezer Forint (603,99 dollár)
További hírek

Már Lenovo termékeket is rendelhettek a Colorsmap áruházból

A Colorsmap webáruház hívta fel figyelmünket arra, hogy kínálatuk között már különféle Lenovo termékeket is megtalálhattok. A választék egyelőre nem túl nagy, viszont egy-egy jó áras fej- vagy fülhallgatót el lehet csípni.

Haylou RT (LS05S) - Vízálló okosóra akár 20 napos üzemidővel

A tavaly év elején piacra került Haylou Solar a mai napig az egyik legnépszerűbb okosóra 10 ezer Forint környékén. A most megjelent Haylou RT, a Solar kitaposott útján szeretne hasonló babérokra törni, és árát tekintve meg is van rá az esélye.

Elérhető árú Bluedio fej- és fülhallgatók a Colorsmap áruházból

A Bluedio fej- és fülhallgatói elsősorban alacsony árával hívják fel magukra a vásárlók figyelmét. A mostani összeállításunkban néhány pénztárcabarát vezeték nélküli Bluedio terméket mutatunk be nektek, melyekhez most akciós áron juthattok hozzá.

Szerezd meg akcióban a legjobb Kospet okosórákat

A mai cikkünkben kicsit elkanyarodunk az okostelefonoktól, és egy kicsit az okosórák világába tekintünk bele. A jelenlegi piacon rengeteg gyártó van jelen, melyek közül most a Kospet legújabb okos eszközeit mutatjuk be nektek.
Kommentek
Legújabb telefonok