KUGOO S1 elektromos roller - a méltó vetélytárs

| | Forrás: Geekbuying (Szponzorált)
Hazánkban is egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert az elektromos rollerek. A tavasz közeledtével egyre többen választják ezt a formáját a munkába, iskolába való eljutáshoz a tömegközlekedés vagy a saját autó helyett. Aki új roller vásárlásán gondolkodik, annak mindenképpen érdemes elgondolkodni a KUGOO S1 elektromos rolleren.

KUGOO S1 elektromos roller

Az elektromos roller nem csak itthon, de a világ különböző tájain is rendkívül elterjedt közlekedési forma, hiszen rövid távokra, a reggeli csúcsforgalomban verhetetlen. 

A KUGOO S1 most remek akcióban vásárolható meg, ráadásul lengyelországi raktárkészletről. Ez azt jelenti, hogy nem csak olcsón, de ÁFA és vámmentesen rendelhető a Geekbuying áruházból.
Az eredetileg 334,99 dolláros áron elérhető terméket, most egy kuponkód segítségével 329,99 dollárért szerezhetjük meg, amely magyar fizetőeszközre átszámolva, körülbelül 92 ezer Forintot jelent.

A vásárláshoz szükséges kuponkód: WAQDZNDZ , az ajánlat pedig az alábbi linken érhető el:

KUGOO S1 vásárlás
Geekbuying akció
329,99 dollár ~ 92 ezer Forint

A KUGOO S1 kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, és méltó vetélytársa a Xiaomi közel 100 dollárral drágább, Xiaomi M365 elektromos rollerének

A KUGOO terméke egy kefe nélküli 350 W-os teljesítményű motorral van felszerelve, amellyel maximálisan 30 km/h-s sebességgel tudunk közlekedni. A sebességet természetesen variálhatjuk, három fokozatban: 15 km/h, 25 km/h és 30 km/h. A sebesség módokat egyetlen gombbal tudjuk változtatni, alkalmazkodva az adott közlekedési helyzethez.

Az S1 legnagyobb 350W-os (rövid ideig akár 540W-os) motorjának maximális nyomatéka 13,3 Nm, amely nem kevés egy rollertől. A teljesen feltöltött akkumulátorokkal akár 30 km-t is meg lehet tenni, lemerülés után pedig mindössze 4 óra szükséges az újbóli feltöltéshez.


A roller mindössze 4 fő modulból áll: egy kijelző, egy műszeregység, egy motor és az akkumulátor csomag. Ezeket könnyedén lehet javítani és cserélni, sőt további extra modulokat lehet beszerezni. Például: GPS, hangszórók stb. A kijelzőn rengeteg fontos információt láthatunk, mint például sebesség, megtett út, idő, energia, feszültség érték. Így a fontosabb adatokat anélkül leolvashatjuk, hogy telefonunkra bármilyen alkalmazást telepítenénk.


Az elektromos roller maximális teherbírása 120 kilogramm, a mérete összecsukva mindössze 96 x 21 x 33 centiméter. Így könnyedén felugorhatunk egy buszra, vonatra, metróra, de ha szállításról van szó, az autó csomagtartójából sem foglal sok helyet.

A KUGOO nem titkolja, hogy termékét, a méltán népszerű Xiaomi Mi M365 elektromos roller vetélytársaként dobja piacra. A termékfotók mellett egy rövid összehasonlító táblázatot is találunk, amely a két e-roller legfontosabb paramétereit hasonlítja össze. Mint látható, sok különbséget nem lehet felfedezni a két termék között, sőt egyes paraméterekben a KUGOO S1 kerül ki győztesen. 


Ami persze a felhasználóknak fontos, az az ár. A KUGOO S1-ért közel 100 dollárral kell jelenleg kevesebbet fizetni, mint a Xiaomi hasonló termékéért. 

Akinek megtetszett a leírásban szereplő roller, az most 329,99 dollárért (~92 ezer Forintért) rendelheti meg EU raktárról, gyors szállítással az alábbi linken keresztül:

KUGOO S1 vásárlás
Geekbuying akció
329,99 dollár ~ 92 ezer Forint

A gyártó egy rövid videót is bemutatott a KUGOO S1 elektromos rollerről, melyet itt nézhettek meg:

További hírek

Már rendelhető az UMiDigi csúcsmobilja, az UMiDigi S3 Pro

Az elmúlt hetekben rengeteg új információ derült ki az érkező UMiDigi csúcskészülékről, az S3 Pro telefonról. A 48MP-es kamerával és Helio P70-nel érkező modell bevezető ára sem vészes, így jó eséllyel indulhat az egyre sűrűbb középkategóriás mezőnyben.

Xiaomi Redmi Note 7 Pro - a megváltás

A tavalyi évben sokakat ért csalódást a Redmi Note 6 Pro telefon bemutatása után. A felhasználók és a szakma negatív kritikáit úgy látszik komolyan vette a Xiaomi, és idén nemcsak külsőben, de hardveresen is megújult a Note Pro.

Megújult külsővel és utánvétes szállítással várja vásárlóit a GearBest

Márciusban ünnepli ötödik születésnapját a hazánkban is népszerű külföldi webáruház, a GearBest. Az ünnepre készülve több izgalmas újítással rukkolt elő a bolt: új logó, új dizájn és egy új, utánvétes rendelési mód.

Hivatalosan is bemutatták a Xiaomi idei csúcsmobilját, a Xiaomi Mi 9-et

Hivatalos sajtótájékoztatón mutatták be a Xiaomi idei zászlóshajóját, a Xiaomi Mi 9 mobiltelefont. Az új jövevény 48MP-es kamerával, 20W-os vezetéknélküli töltéssel és akár 12 GB belső memóriával felszerelve érkezik.
Kommentek
Legújabb telefonok