KUGOO S1 elektromos roller - a méltó vetélytárs

| | Forrás: Geekbuying (Szponzorált)
Hazánkban is egyre népszerűbbek a különféle elektromos rollerek. A tavasz közeledtével egyre többen választják a biciklit vagy a rollert a munkába, iskolába való eljutáshoz a zsúfolt tömegközlekedés helyett. Aki új roller vásárlásán gondolkodik, annak mindenképpen érdemes elgondolkodni a KUGOO S1 elektromos rolleren, hiszen ár-érték arányban jelenleg az egyik legjobb roller a piacon. Ráadásul most EU raktárról, ingyenes szállítással, vám és ÁFA mentesen lehet hozzájutni.

KUGOO S1 elektromos roller

Az elektromos roller nem csak itthon, de a világ különböző tájain is rendkívül elterjedt közlekedési forma, hiszen rövid távokra, a reggeli csúcsforgalomban verhetetlen. 

A KUGOO S1 most remek akcióban vásárolható meg, ráadásul lengyelországi raktárkészletről. Ez azt jelenti, hogy nem csak olcsón, de ÁFA és vámmentesen rendelhető a Geekbuying áruházból.
Az eredetileg 334,99 dolláros áron elérhető terméket, most egy kuponkód segítségével 329,99 dollárért szerezhetjük meg, amely magyar fizetőeszközre átszámolva, körülbelül 92 ezer Forintot jelent.

Friss: 2019. április 1-ig a következő kuponkóddal 324,99 dollárért (90-91 ezer Forintért) rendelhető, a szállítás ingyenes: GKBMEGA15

A vásárláshoz szükséges kuponkód: WAQDZNDZ , az ajánlat pedig az alábbi linken érhető el:

KUGOO S1 vásárlás
Geekbuying akció
EU raktár - ingyenes, gyors, vámmentes szállítás
329,99 dollár ~ 92 ezer Forint


A KUGOO S1 kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, és méltó vetélytársa a Xiaomi közel 100 dollárral drágább, Xiaomi M365 elektromos rollerének

A KUGOO terméke egy kefe nélküli 350 W-os teljesítményű motorral van felszerelve, amellyel maximálisan 30 km/h-s sebességgel tudunk közlekedni. A sebességet természetesen variálhatjuk, három fokozatban: 15 km/h, 25 km/h és 30 km/h. A sebesség módokat egyetlen gombbal tudjuk változtatni, alkalmazkodva az adott közlekedési helyzethez.

Az S1 350W-os (rövid ideig akár 540W-on is működik) motorjának maximális nyomatéka 13,3 Nm, amely nem kevés egy ilyen kicsi méretű rollertől. A teljesen feltöltött akkumulátorokkal akár 30 km-t is meg lehet tenni, lemerülés után pedig mindössze 4 óra szükséges az újbóli feltöltéshez.


A roller egyszerűségét mutatja, hogy mindössze 4 fő modulból áll: egy kijelző, egy műszeregység, egy motor és az akkumulátor csomag.
Ezeket könnyedén lehet javítani és cserélni, sőt további extra modulokat lehet beszerezni. Például: GPS, hangszórók stb. A kijelzőn rengeteg fontos információt láthatunk, mint például sebesség, megtett út, idő, energia, feszültség érték. Így a fontosabb adatokat anélkül leolvashatjuk, hogy telefonunkra bármilyen alkalmazást telepítenénk.


Az elektromos roller maximális teherbírása 120 kilogramm, a mérete összecsukva mindössze 96 x 21 x 33 centiméter. Így könnyedén felugorhatunk egy buszra, vonatra, metróra, de ha szállításról van szó, az autó csomagtartójából sem foglal sok helyet.

A KUGOO nem titkolja, hogy termékét, a méltán népszerű Xiaomi Mi M365 elektromos roller vetélytársaként dobja piacra. A termékfotók mellett egy összegző táblázatot is találunk, amely a két e-roller legfontosabb paramétereit hasonlítja össze.
Látható, sok különbséget nem lehet felfedezni a két termék között, sőt egyes paraméterekben a KUGOO S1 kerül ki győztesen. 


Ami persze a felhasználóknak fontos, az természetesen az ár. A KUGOO S1-ért közel 100 dollárral kell jelenleg kevesebbet fizetni, mint a Xiaomi hasonló tudású rolleréért. 

Akinek megtetszett a leírásban szereplő roller, az most 329,99 dollárért (~92 ezer Forintért) rendelheti meg EU raktárról, gyors szállítással az alábbi linken keresztül.

Friss: 2019. április 1-ig a következő kuponkóddal 324,99 dollárért rendelhető: GKBMEGA15

KUGOO S1 vásárlás
Geekbuying akció
EU raktár - gyors, vámmentes szállítás
329,99 dollár ~ 92 ezer Forint

A gyártó egy rövid videót is bemutatott a KUGOO S1 elektromos rollerről, melyet itt nézhettek meg:

További hírek

Már Lenovo termékeket is rendelhettek a Colorsmap áruházból

A Colorsmap webáruház hívta fel figyelmünket arra, hogy kínálatuk között már különféle Lenovo termékeket is megtalálhattok. A választék egyelőre nem túl nagy, viszont egy-egy jó áras fej- vagy fülhallgatót el lehet csípni.

Haylou RT (LS05S) - Vízálló okosóra akár 20 napos üzemidővel

A tavaly év elején piacra került Haylou Solar a mai napig az egyik legnépszerűbb okosóra 10 ezer Forint környékén. A most megjelent Haylou RT, a Solar kitaposott útján szeretne hasonló babérokra törni, és árát tekintve meg is van rá az esélye.

Elérhető árú Bluedio fej- és fülhallgatók a Colorsmap áruházból

A Bluedio fej- és fülhallgatói elsősorban alacsony árával hívják fel magukra a vásárlók figyelmét. A mostani összeállításunkban néhány pénztárcabarát vezeték nélküli Bluedio terméket mutatunk be nektek, melyekhez most akciós áron juthattok hozzá.

Szerezd meg akcióban a legjobb Kospet okosórákat

A mai cikkünkben kicsit elkanyarodunk az okostelefonoktól, és egy kicsit az okosórák világába tekintünk bele. A jelenlegi piacon rengeteg gyártó van jelen, melyek közül most a Kospet legújabb okos eszközeit mutatjuk be nektek.
Kommentek
Legújabb telefonok