Különválik a Poco és a Xiaomi

| | Forrás: Twitter
A tavalyi évben kivált Redmi után az év elején a Xiaomi Poco/Pocpohone szériája is külön válik. A bejelentést Manu Jain, a Xiaomi India vezérigazgatója tette közzé Twitter oldalán.


2018 decemberében sokan meglepődtek, amikor a Xiaomi bejelentette, hogy a Redmi széria külön válik, és saját márkaként folytatja az útját. Szerencsére a kiválás nem okozott komolyabb változást, a nevet leszámítva. A Redmi 8, a Redmi Note 8 és a Redmi Note 8 Pro is ugyanazt az utat folytatta, mint amelyet már a korábbi Redmi szériás telefonok jól kitapostak. 


A Poco/Pocophone sorozat eddigi egyetlen üdvöskéje 2018. szeptemberében került piacra, és napokon belül óriási népszerűségre tett szert. A Xiaomi Pocophone F1 volt a Xiaomi első felső kategóriás hardverrel szerelt mobilja, amely a középkategóriában "versenyzett", noha kihívója nem nagyon volt.

2020. január 17-én a Xiaomi India vezérigazgatója Twitter bejegyzésben jelentette be, hogy a 2020-ban, a POCO különválik a Xiaomitól, és külön almárkaként működik tovább. 


A Poco/Pocophone F2 mobilról már több hír is felröppent az elmúlt időszakban, de egyik sem volt hiteles. A POCO márka kiválása azt is jelentheti, hogy idén a POCO F2 telefonon kívül más termékeket is piacra dob a gyártó.
További hírek

Az utánunk kémkedő alkalmazások 98%-át törölte a Google a Play Áruházból

A Google cég február elején megjelenő blog bejegyzésében közölte a jó hírt az Android tulajdonosokkal: a 2019-ben lezajlott nagytakarításnak köszönhetően a bizalmas adatokat gyűjtő alkalmazások 98%-a el lett távolítva a Play Áruházból.

A Xiaomi Mi 10 vásárlók közel 40 százaléka más márkától érkezett

A Xiaomi Mi 10 népszerűsége már az első pillanattól kezdve töretlen világszerte. Így nem meglepő, hogy az első szállítmányt pillanatok alatt elkapkodták. Igaz, arra senki nem számított, hogy mindez egyetlen perc alatt megtörténik.

Realme X50 Pro 5G - Hamarosan érkezik a Realme idei csúcsmobilja

Alig pár napja mutatták be a Xiaomi idei zászlóshajóit, a Xiaomi Mi 10 és Mi 10 Pro telefonokat, máris érkezik a következő nagy gyártó ütőkártyája, a Realme X50 Pro.

Ulefone Armor 7 vs. iPhone X - Törésteszt - És a győztes...

Az Ulefone egy új demonstrációs videóban mutatta be legújabb strapamobilját, az Ulefone Armor 7-et. A készítők a videóban három készüléket: az Armor 7, az Armor X3 és az iPhone X telefonokat dobták be a mély vízbe.
Kommentek
Legújabb telefonok