Langogo Minutes - Hangrögzítő és fordítógép egyben

| | Forrás: GadgetPlus (szponzorált tartalom)
A Langogo Minutes egy igazán hasznos eszköz, amelynek segítségével többé nem jelenthetnek problémát a nyelvi különbségek. Végre leegyszerűsödik a kommunikáció a külföldi országokban azok számára, akik egyáltalán nem beszélik az adott idegen nyelvet.

Langogo Minutes

A Langogo Minutes egy rendkívül sokoldalú, nagy tudású tolmácsgép, amelynek segítségével bárki szóba elegyedhet bárkivel a világon. A működése roppant egyszerű: beszéljünk a mikrofonba, ezt követően a gép a kimondott szavainkat automatikusan átfordítja, és le is játssza a beállított nyelven. Természetesen ez működik visszafelé is, így akár hosszabb beszélgetésbe is kezdhetünk mindenféle nyelvi akadály nélkül.

A Langogo fordító- és tolmácsgépe jelenleg 99,99 dollárért (30 ezer Forintért) érhető el a webáruházban, de a GPLGO1 kuponkód segítségével 25%-ot faraghatunk az árból, így kereken 75 dollárt, azaz körülbelül 22-23 ezer Forintot kell a készülékért fizetni. A bolt információja alapján a szállítás ingyenes, és EU raktárról történik.

Langogo Minutes
Kuponkód: GPLGO1
Ár: 23 ezer Forint (75 dollár)

Maga a fordítógép rendkívül apró, mérete mindössze 11,5 x 4,5 centiméter, tömege pedig 80 gramm, így bárhová magunkkal vihetjük. Kiváló társunk lehet utazáskor, munkánál vagy akár otthoni tanulásnál is.

Az összesen 104 nyelvet ismerő fordítógép automatikusan felismeri az adott nyelvet, így használat során nem nekünk kell kitalálunk, hogy éppen milyen nyelven beszél az adott illető. A készülék különleges képessége, hogy a beszédet átalakítja szöveggé, melyet el is tárol magában. A beszélgetést később fel lehet tölteni a Langogo felhő alapú szolgáltatásába, ahol később megnézhetjük, vagy akár szerkeszthetjük is a dialógust. Fontos megjegyezni, hogy a szöveg átírás ingyenesen csak angol és kínai nyelven érhető el, az angol nyelv pedig csak az év végéig ingyenes.


A tolmácsgép használatához internetkapcsolat szükséges, ekkor tudjuk ugyanis csak kihasználni a 104 ismert nyelv közötti fordítást. Offline mód használatára is van lehetőség, viszont ebben az esetben csak angol, kínai, japán és koreai nyelvek érhetőek el. Az internethez való kapcsolódás Wi-Fi hálózaton keresztül történik, így például otthon, külföldi kávézókban, közösségi tereken ez nem fog problémát okozni.


A Langogo Minutes a fordításon kívül képes hangrögzítésre is. A készülékben található tárhelyre körülbelül 13 órányi beszéd rögzíthető, melyet a gép automatikusan szöveges formátumban is elment, az esetleges későbbi szerkesztés céljából. Az átfordított szöveget nem szükséges egyből számítógépre rátölteni, a 2,45 hüvelykes kijelzőn ugyanis azonnal visszaolvashatjuk.


A készülékben egy 1510 mAh-s akkumulátor található, melynek köszönhetően akár 10 órás üzemidő is elérhető, kikapcsolt kijelző mellett. A töltési idő körülbelül két és fél óra.

A Langogo Minutes egy nagyon ügyes kis fordítógép, amely jelenleg 25%-kal olcsóbban, körülbelül 23 ezer Forintért rendelhető a GadgetPlus webáruházból. A cégről egyelőre sok információnk nincs, viszont megnyugtató lehet, hogy az oldalon elérhető a biztonságos, Paypal fizetési mód.

Langogo Minutes
Kuponkód: GPLGO1
Ár: 23 ezer Forint (75 dollár)

Végül egy rövid videó a Langogo egyik intelligens tolmácsgépéről, amelyben láthatjátok, hogyan is működnek ezek a kis okos eszközök:

További hírek

Már Lenovo termékeket is rendelhettek a Colorsmap áruházból

A Colorsmap webáruház hívta fel figyelmünket arra, hogy kínálatuk között már különféle Lenovo termékeket is megtalálhattok. A választék egyelőre nem túl nagy, viszont egy-egy jó áras fej- vagy fülhallgatót el lehet csípni.

Haylou RT (LS05S) - Vízálló okosóra akár 20 napos üzemidővel

A tavaly év elején piacra került Haylou Solar a mai napig az egyik legnépszerűbb okosóra 10 ezer Forint környékén. A most megjelent Haylou RT, a Solar kitaposott útján szeretne hasonló babérokra törni, és árát tekintve meg is van rá az esélye.

Elérhető árú Bluedio fej- és fülhallgatók a Colorsmap áruházból

A Bluedio fej- és fülhallgatói elsősorban alacsony árával hívják fel magukra a vásárlók figyelmét. A mostani összeállításunkban néhány pénztárcabarát vezeték nélküli Bluedio terméket mutatunk be nektek, melyekhez most akciós áron juthattok hozzá.

Szerezd meg akcióban a legjobb Kospet okosórákat

A mai cikkünkben kicsit elkanyarodunk az okostelefonoktól, és egy kicsit az okosórák világába tekintünk bele. A jelenlegi piacon rengeteg gyártó van jelen, melyek közül most a Kospet legújabb okos eszközeit mutatjuk be nektek.
Kommentek
Legújabb telefonok