LEMFO LEMD - Okosóra és vezetéknélküli fülhallgató egyben

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
Megérkezett a legújabb LEMFO okosóra, az igazán különleges, egyedi megjelenésű LEMFO LEMD. Az okos eszköz igazi érdekessége, hogy az óralapban egy kivehető vezetéknélküli bluetooth fülhallgatót is rejtőzik.

LEMFO LEMD

A LEMFO termékeinek népszerűsége az elmúlt hónapokban erősen felfelé ível, ami elsősorban annak köszönhető, hogy a gyártó rendkívül olcsón kínálja okosóráit. Persze az olcsóság önmagában nem lenne elegendő, viszont a LEMFO órái minőségben is felveszik a kesztyűt a konkurencia hasonló termékeivel.
Legutóbb az önálló Androidos rendszerrel szerelt, 4G képes LEMFO LEM12-ről írtunk nektek, melyet továbbra is egész jó áron tudtok megvásárolni.

A most megjelent LEMFO LEM-D az egyszerűbb okosórák közé tartozik, azaz nem rendelkezik önálló operációs rendszerrel, az adatok szinkronizálásához szükséges lesz majd egy mobiltelefonra vagy más Bluetooth képes eszközre, FitCloudPro alkalmazással.

Az óra előlapján egy 1,3 hüvelykes, 360x360 pixel felbontású TFT kijelző található, amely magas fényerejének köszönhetően kint és bent is jól olvasható. A képernyőt edzett üveg védi, a körülvevő borítás pedig 316L rozsdamentes acélból és műanyagból készült.

LEMFO LEMD - TWS Bluetooth fülhallgató

Az óralap jobb oldalán két nagyobb méretű gomb található, amely igazából csak álca, az óra vezérléséhez nem sok közük van. Itt találjuk ugyanis elrejtve a két vezetéknélküli TWS bluetooth fülhallgatót, melyeket akár azonnal használatba is tudunk venni.

Az egységek érintés érzékeny felülettel vannak ellátva, segítségükkel léptethetjük az éppen hallgatott lejátszási listánkat, kezelhetjük a hangerőt, vagy éppen a bejövő hívásokat elfogadhatjuk, elutasíthatjuk.
Külön töltődobozt nem kapunk a fülhallgatókhoz, az óra oldalába visszahelyezve az egységeket, azonnal megkezdődik a feltöltés.

Az óra sportolásokhoz is tökéletes választás lehet, összesen 7 különböző sportmódot ismer: futás, séta, biciklizés, hegymászás, jóga, kosárlabda és ellipszis tréner használat. Az óra IP67-es védettséggel rendelkezik, így esős időben, kézmosásnál sem kell levennünk a kezünkről, viszont úszásra, fürdésre, szaunázásra és egyéb vízi sportokra nem alkalmas.

Mozgás közben az óra folyamatosan méri pulzusunkat, és képes a vérnyomást és véroxigén szintet is figyelemmel kísérni.Természetesen utóbbi két adat csak tájékoztató jellegű, közel sem olyan pontosak, mint egy erre a célra készült orvosi eszköz.

LEMFO LEM-DAz órát egy 350mAh-s akkumulátor működteti, egyetlen feltöltéssel maximum 9 napos üzemidő érhető el, felhasználástól függően. Az akkumulátor feltöltése a mellékelt töltőadapterrel körülbelül 2 órát vesz igénybe.

A kék és piros árnyalatokban elérhető LEMFO LEM-D okosórát, bevezető akcióban 54,90 dollárért, azaz körülbelül 16 ezer Forintért tudjátok megvásárolni a TomTop áruház kínálatából. A szállításnál érdemes a Duty Free Shipping lehetőséget kiválasztani.

LEMFO LEMD-D
TomTop akció
Ár: 16 ezer Forint (54,9 dollár)
További hírek

Honor Band 5 - Akcióban a Honor népszerű okoskarkötője

Egész jó áron lehet most hozzájutni a hazánkban is népszerű okoskarkötőhöz, a Honor Band 5-höz. A véroxigénszint mérővel szerelt okos eszközt a TomTop akciójában most körülbelül 8000 Forintért tudjátok megrendelni.

OneOdio A30 teszt - Aktív zajszűrős fejhallgató elérhető áron

Megérkezett az aktív zajszűrővel ellátott OneOdio A30 vezeték nélküli fejhallgató, melyet akciós áron már 14 ezer Forintért bezsebelhettek. A nálunk járt újdonság kiválóra vizsgázott, így bárkinek bátran ajánljuk.

Blitzwolf BW-GD1 - Megfizethető számítógépasztal játékosokra tervezve

Megérkezett az itthon is népszerű, megfizethető termékeiről ismert Blitzwolf gyártó első számítógépasztala, a Blitzwolf BW-GD1, melyet most bevezető akcióban, európai raktárkészletről rendelhettek meg.

Jumper EZBook X3 Air - Ultrakönnyű laptop EU raktárról

Akciós áron, európai raktárkészletről rendelhető a Jumper ultrakönnyű, teljes fémborítással rendelkező notebookja, a JumperEZBook X3 Air. A kiváló laptop kuponkóddal már 115 ezer Forintért megrendelhető.
Kommentek
Legújabb telefonok