LEMFO LEMD - Okosóra és vezetéknélküli fülhallgató egyben

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
Megérkezett a legújabb LEMFO okosóra, az igazán különleges, egyedi megjelenésű LEMFO LEMD. Az okos eszköz igazi érdekessége, hogy az óralapban egy kivehető vezetéknélküli bluetooth fülhallgatót is rejtőzik.

LEMFO LEMD

A LEMFO termékeinek népszerűsége az elmúlt hónapokban erősen felfelé ível, ami elsősorban annak köszönhető, hogy a gyártó rendkívül olcsón kínálja okosóráit. Persze az olcsóság önmagában nem lenne elegendő, viszont a LEMFO órái minőségben is felveszik a kesztyűt a konkurencia hasonló termékeivel.
Legutóbb az önálló Androidos rendszerrel szerelt, 4G képes LEMFO LEM12-ről írtunk nektek, melyet továbbra is egész jó áron tudtok megvásárolni.

A most megjelent LEMFO LEM-D az egyszerűbb okosórák közé tartozik, azaz nem rendelkezik önálló operációs rendszerrel, az adatok szinkronizálásához szükséges lesz majd egy mobiltelefonra vagy más Bluetooth képes eszközre, FitCloudPro alkalmazással.

Az óra előlapján egy 1,3 hüvelykes, 360x360 pixel felbontású TFT kijelző található, amely magas fényerejének köszönhetően kint és bent is jól olvasható. A képernyőt edzett üveg védi, a körülvevő borítás pedig 316L rozsdamentes acélból és műanyagból készült.

LEMFO LEMD - TWS Bluetooth fülhallgató

Az óralap jobb oldalán két nagyobb méretű gomb található, amely igazából csak álca, az óra vezérléséhez nem sok közük van. Itt találjuk ugyanis elrejtve a két vezetéknélküli TWS bluetooth fülhallgatót, melyeket akár azonnal használatba is tudunk venni.

Az egységek érintés érzékeny felülettel vannak ellátva, segítségükkel léptethetjük az éppen hallgatott lejátszási listánkat, kezelhetjük a hangerőt, vagy éppen a bejövő hívásokat elfogadhatjuk, elutasíthatjuk.
Külön töltődobozt nem kapunk a fülhallgatókhoz, az óra oldalába visszahelyezve az egységeket, azonnal megkezdődik a feltöltés.

Az óra sportolásokhoz is tökéletes választás lehet, összesen 7 különböző sportmódot ismer: futás, séta, biciklizés, hegymászás, jóga, kosárlabda és ellipszis tréner használat. Az óra IP67-es védettséggel rendelkezik, így esős időben, kézmosásnál sem kell levennünk a kezünkről, viszont úszásra, fürdésre, szaunázásra és egyéb vízi sportokra nem alkalmas.

Mozgás közben az óra folyamatosan méri pulzusunkat, és képes a vérnyomást és véroxigén szintet is figyelemmel kísérni.Természetesen utóbbi két adat csak tájékoztató jellegű, közel sem olyan pontosak, mint egy erre a célra készült orvosi eszköz.

LEMFO LEM-DAz órát egy 350mAh-s akkumulátor működteti, egyetlen feltöltéssel maximum 9 napos üzemidő érhető el, felhasználástól függően. Az akkumulátor feltöltése a mellékelt töltőadapterrel körülbelül 2 órát vesz igénybe.

A kék és piros árnyalatokban elérhető LEMFO LEM-D okosórát, bevezető akcióban 54,90 dollárért, azaz körülbelül 16 ezer Forintért tudjátok megvásárolni a TomTop áruház kínálatából. A szállításnál érdemes a Duty Free Shipping lehetőséget kiválasztani.

LEMFO LEMD-D
TomTop akció
Ár: 16 ezer Forint (54,9 dollár)
További hírek

Már Lenovo termékeket is rendelhettek a Colorsmap áruházból

A Colorsmap webáruház hívta fel figyelmünket arra, hogy kínálatuk között már különféle Lenovo termékeket is megtalálhattok. A választék egyelőre nem túl nagy, viszont egy-egy jó áras fej- vagy fülhallgatót el lehet csípni.

Haylou RT (LS05S) - Vízálló okosóra akár 20 napos üzemidővel

A tavaly év elején piacra került Haylou Solar a mai napig az egyik legnépszerűbb okosóra 10 ezer Forint környékén. A most megjelent Haylou RT, a Solar kitaposott útján szeretne hasonló babérokra törni, és árát tekintve meg is van rá az esélye.

Elérhető árú Bluedio fej- és fülhallgatók a Colorsmap áruházból

A Bluedio fej- és fülhallgatói elsősorban alacsony árával hívják fel magukra a vásárlók figyelmét. A mostani összeállításunkban néhány pénztárcabarát vezeték nélküli Bluedio terméket mutatunk be nektek, melyekhez most akciós áron juthattok hozzá.

Szerezd meg akcióban a legjobb Kospet okosórákat

A mai cikkünkben kicsit elkanyarodunk az okostelefonoktól, és egy kicsit az okosórák világába tekintünk bele. A jelenlegi piacon rengeteg gyártó van jelen, melyek közül most a Kospet legújabb okos eszközeit mutatjuk be nektek.
Kommentek
Legújabb telefonok