LEMFO LEMD - Okosóra és vezetéknélküli fülhallgató egyben

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
Megérkezett a legújabb LEMFO okosóra, az igazán különleges, egyedi megjelenésű LEMFO LEMD. Az okos eszköz igazi érdekessége, hogy az óralapban egy kivehető vezetéknélküli bluetooth fülhallgatót is rejtőzik.

LEMFO LEMD

A LEMFO termékeinek népszerűsége az elmúlt hónapokban erősen felfelé ível, ami elsősorban annak köszönhető, hogy a gyártó rendkívül olcsón kínálja okosóráit. Persze az olcsóság önmagában nem lenne elegendő, viszont a LEMFO órái minőségben is felveszik a kesztyűt a konkurencia hasonló termékeivel.
Legutóbb az önálló Androidos rendszerrel szerelt, 4G képes LEMFO LEM12-ről írtunk nektek, melyet továbbra is egész jó áron tudtok megvásárolni.

A most megjelent LEMFO LEM-D az egyszerűbb okosórák közé tartozik, azaz nem rendelkezik önálló operációs rendszerrel, az adatok szinkronizálásához szükséges lesz majd egy mobiltelefonra vagy más Bluetooth képes eszközre, FitCloudPro alkalmazással.

Az óra előlapján egy 1,3 hüvelykes, 360x360 pixel felbontású TFT kijelző található, amely magas fényerejének köszönhetően kint és bent is jól olvasható. A képernyőt edzett üveg védi, a körülvevő borítás pedig 316L rozsdamentes acélból és műanyagból készült.

LEMFO LEMD - TWS Bluetooth fülhallgató

Az óralap jobb oldalán két nagyobb méretű gomb található, amely igazából csak álca, az óra vezérléséhez nem sok közük van. Itt találjuk ugyanis elrejtve a két vezetéknélküli TWS bluetooth fülhallgatót, melyeket akár azonnal használatba is tudunk venni.

Az egységek érintés érzékeny felülettel vannak ellátva, segítségükkel léptethetjük az éppen hallgatott lejátszási listánkat, kezelhetjük a hangerőt, vagy éppen a bejövő hívásokat elfogadhatjuk, elutasíthatjuk.
Külön töltődobozt nem kapunk a fülhallgatókhoz, az óra oldalába visszahelyezve az egységeket, azonnal megkezdődik a feltöltés.

Az óra sportolásokhoz is tökéletes választás lehet, összesen 7 különböző sportmódot ismer: futás, séta, biciklizés, hegymászás, jóga, kosárlabda és ellipszis tréner használat. Az óra IP67-es védettséggel rendelkezik, így esős időben, kézmosásnál sem kell levennünk a kezünkről, viszont úszásra, fürdésre, szaunázásra és egyéb vízi sportokra nem alkalmas.

Mozgás közben az óra folyamatosan méri pulzusunkat, és képes a vérnyomást és véroxigén szintet is figyelemmel kísérni.Természetesen utóbbi két adat csak tájékoztató jellegű, közel sem olyan pontosak, mint egy erre a célra készült orvosi eszköz.

LEMFO LEM-DAz órát egy 350mAh-s akkumulátor működteti, egyetlen feltöltéssel maximum 9 napos üzemidő érhető el, felhasználástól függően. Az akkumulátor feltöltése a mellékelt töltőadapterrel körülbelül 2 órát vesz igénybe.

A kék és piros árnyalatokban elérhető LEMFO LEM-D okosórát, bevezető akcióban 54,90 dollárért, azaz körülbelül 16 ezer Forintért tudjátok megvásárolni a TomTop áruház kínálatából. A szállításnál érdemes a Duty Free Shipping lehetőséget kiválasztani.

LEMFO LEMD-D
TomTop akció
Ár: 16 ezer Forint (54,9 dollár)
További hírek

Brutális üzemidőt ígér az Oukitel WP6 strapatelefon

Most kiváló áron szerezhetitek be a 10 000 mAh-s akkumulátorral szerelt, Oukitel WP6 strapatelefont a Banggood áruházból. Bevezető akcióban már 47 ezer Forintért a tiétek lehet az IP68-as védettséggel rendelkező mobil.

Ulefone Armor 9 - FLIR hőkamera teszt

A közelmúltban megjelent, legújabb Ulefone strapatelefon, az Ulefone Armor 9 igazán különlegesre sikeredett, hiszen ez a gyártó első hőkamerával szerelt mobilja. A gyártó egy rövid videóban prezentálta, mire is képes a Armor 9 telefonban megtalálható FLIR hőkamera.

Zeblaze NEO 3 - Stílusos okosóra, olcsón

Megjelent a népszerű okosóra gyártó Neo sorozatának harmadik tagja, a Zeblaze Neo 3, amely letisztultságával, eleganciájával és nem utolsó sorban kiváló árával hódíthat a felhasználók körében.

Ulefone Armor 7 - Teszt - A strapatelefonok csúcsa

Az Ulefone jelenleg elérhető egyik leggyorsabb strapatelefonját, az Ulefone Armor 7-et teszteltük, amely elődjeihez képest sokat fejlődött. Szerencsére a kezdeti magas ár már a múlté, most már bőven 100 ezer Forint alatt elvihető a kiváló ár-érték arányú strapamobil.
Kommentek
Legújabb telefonok