Nézd előben a OnePlus 8 bemutatóját

| | Forrás: OnePlus
A mai napon fogják bemutatni hivatalosan a legújabb OnePlus mobilt, a OnePlus 8-at. Az eseményt mindenki élőben nézheti az interneten keresztül, a gyártó hivatalos Youtube csatornáján.

OnePlus 8 bemutató

A tavaly szeptemberben bemutatott OnePlus 7T és OnePlus 7T Pro után egy teljesen új, nyolcas széria kerül bemutatásra. A várva vált leleplezés a 2020. április 14-én történik meg, azaz a mai napon délután 5 órától.

A bemutatón biztosan bemutatásra kerül a OnePlus 8, de előzetes híresztelések alapján elképzelhető, hogy a OnePlus 8 Pro és OnePlus 8 Lite telefonokról is kapunk némi információt.

Amit eddig biztosan tudunk, hogy a OnePlus 8 készülék Snapdragon 865 rendszerchippel kerül kiadásra, a OnePlus legújabb 120Hz-es kijelzőjével. Kérdéses, hogy milyen vezeték nélküli töltéssel rukkol elő a gyártó, a korábbi pletykák szerint egy igen komoly, 30W teljesítményű töltőt kap, melyet a "Warp Charge 30 Wireless" fantázianévvel láttak el.

Az, hogy ezekből mi valósult meg a végleges készülékben, 17:00-kor megtudhatjuk.

A hivatalos bemutató videót elérhetitek a OnePlus hivatalos Youtube csatornáján, melyet a könnyebb elérés érdekében ide is betettünk nektek:


További hírek

KUU XBook laptop - Teszt - Megéri az árát

A mai tesztünkben a KUU XBook laptopot vizsgáltuk meg egy kicsit közelebbről, amely az előzetes aggodalmaink után kimondottan pozitív csalódást okozott.

Rogbid Brave - Nagy kijelzős 4G-s okosóra Androiddal

Egyre több elérhető árú, önálló operációs rendszerrel szerelt okosóra jelenik meg a piacon, amely 4G-s képességének köszönhetően akár ki is válthatja az okostelefonkat. A Rogbid Brave 45 ezer Forintos árcédulájával egy kiváló Androidos óra a piacon.

Langogo Minutes - Hangrögzítő és fordítógép egyben

A Langogo Minutes egy igazán hasznos eszköz, amelynek segítségével többé nem jelenthetnek problémát a nyelvi különbségek. Végre leegyszerűsödik a kommunikáció a külföldi országokban azok számára, akik egyáltalán nem beszélik az adott idegen nyelvet.

Xiaomi MIIIW vezeték nélküli egér és billentyűzet Xiaomi módra

Megszokhattuk már, hogy a Xiaomi nem csak az okostelefonok piacán próbálkozik, ezúttal egy kiváló minőségű vezeték nélküli egeret és billentyűzetet dobtak piacra.
Kommentek
Legújabb telefonok