Nézd előben a OnePlus 8 bemutatóját

| | Forrás: OnePlus
A mai napon fogják bemutatni hivatalosan a legújabb OnePlus mobilt, a OnePlus 8-at. Az eseményt mindenki élőben nézheti az interneten keresztül, a gyártó hivatalos Youtube csatornáján.

OnePlus 8 bemutató

A tavaly szeptemberben bemutatott OnePlus 7T és OnePlus 7T Pro után egy teljesen új, nyolcas széria kerül bemutatásra. A várva vált leleplezés a 2020. április 14-én történik meg, azaz a mai napon délután 5 órától.

A bemutatón biztosan bemutatásra kerül a OnePlus 8, de előzetes híresztelések alapján elképzelhető, hogy a OnePlus 8 Pro és OnePlus 8 Lite telefonokról is kapunk némi információt.

Amit eddig biztosan tudunk, hogy a OnePlus 8 készülék Snapdragon 865 rendszerchippel kerül kiadásra, a OnePlus legújabb 120Hz-es kijelzőjével. Kérdéses, hogy milyen vezeték nélküli töltéssel rukkol elő a gyártó, a korábbi pletykák szerint egy igen komoly, 30W teljesítményű töltőt kap, melyet a "Warp Charge 30 Wireless" fantázianévvel láttak el.

Az, hogy ezekből mi valósult meg a végleges készülékben, 17:00-kor megtudhatjuk.

A hivatalos bemutató videót elérhetitek a OnePlus hivatalos Youtube csatornáján, melyet a könnyebb elérés érdekében ide is betettünk nektek:


További hírek

Már Lenovo termékeket is rendelhettek a Colorsmap áruházból

A Colorsmap webáruház hívta fel figyelmünket arra, hogy kínálatuk között már különféle Lenovo termékeket is megtalálhattok. A választék egyelőre nem túl nagy, viszont egy-egy jó áras fej- vagy fülhallgatót el lehet csípni.

Haylou RT (LS05S) - Vízálló okosóra akár 20 napos üzemidővel

A tavaly év elején piacra került Haylou Solar a mai napig az egyik legnépszerűbb okosóra 10 ezer Forint környékén. A most megjelent Haylou RT, a Solar kitaposott útján szeretne hasonló babérokra törni, és árát tekintve meg is van rá az esélye.

Elérhető árú Bluedio fej- és fülhallgatók a Colorsmap áruházból

A Bluedio fej- és fülhallgatói elsősorban alacsony árával hívják fel magukra a vásárlók figyelmét. A mostani összeállításunkban néhány pénztárcabarát vezeték nélküli Bluedio terméket mutatunk be nektek, melyekhez most akciós áron juthattok hozzá.

Szerezd meg akcióban a legjobb Kospet okosórákat

A mai cikkünkben kicsit elkanyarodunk az okostelefonoktól, és egy kicsit az okosórák világába tekintünk bele. A jelenlegi piacon rengeteg gyártó van jelen, melyek közül most a Kospet legújabb okos eszközeit mutatjuk be nektek.
Kommentek
Legújabb telefonok