Nézd előben a OnePlus 8 bemutatóját

| | Forrás: OnePlus
A mai napon fogják bemutatni hivatalosan a legújabb OnePlus mobilt, a OnePlus 8-at. Az eseményt mindenki élőben nézheti az interneten keresztül, a gyártó hivatalos Youtube csatornáján.

OnePlus 8 bemutató

A tavaly szeptemberben bemutatott OnePlus 7T és OnePlus 7T Pro után egy teljesen új, nyolcas széria kerül bemutatásra. A várva vált leleplezés a 2020. április 14-én történik meg, azaz a mai napon délután 5 órától.

A bemutatón biztosan bemutatásra kerül a OnePlus 8, de előzetes híresztelések alapján elképzelhető, hogy a OnePlus 8 Pro és OnePlus 8 Lite telefonokról is kapunk némi információt.

Amit eddig biztosan tudunk, hogy a OnePlus 8 készülék Snapdragon 865 rendszerchippel kerül kiadásra, a OnePlus legújabb 120Hz-es kijelzőjével. Kérdéses, hogy milyen vezeték nélküli töltéssel rukkol elő a gyártó, a korábbi pletykák szerint egy igen komoly, 30W teljesítményű töltőt kap, melyet a "Warp Charge 30 Wireless" fantázianévvel láttak el.

Az, hogy ezekből mi valósult meg a végleges készülékben, 17:00-kor megtudhatjuk.

A hivatalos bemutató videót elérhetitek a OnePlus hivatalos Youtube csatornáján, melyet a könnyebb elérés érdekében ide is betettünk nektek:


További hírek

Tronsmart Element T2 Plus - Teszt - Hosszantartó élvezet, elérhető áron

Egy rövid teszt erejéig nálunk járt a Tronsmart belépőszintű vezetéknélküli hangszórója, a Tronsmart Element T2 Plus, amelyről kijelenthetjük, hogy tízezer Forint alatt az egyik legfelszereltebb termék jelenleg a piacon. 

Alfawise HBQ-Q32 fülhallgató - Teszt - Olcsó húsnak...

Az Alfawise gyártó főként költséghatékony termékeivel hívja fel magára a figyelmet, ezúttal egy vezeték nélküli fülhallgató jutott el hozzánk, az Alfawise HBQ Q32, amely jelenleg a piacon kapható egyik legolcsóbb TWS fülhallgató. Nagyon kíváncsi voltam, hogy ennyiért mit tud adni a távol-keleti cég.

Whizzer TP1 - Teszt - Prémium minőségű vezeték nélküli fülhallgató, elérhető áron

Legújabb tesztalanyunk, a Whizzer TP1 vezeték nélküli fülhallgató, amely elérhető áron nyújt prémium minőséget. A Whizzer új TWS fülesei ebben az árkategóriában szokatlanul jó hang- és összeszerelési minőséget adnak a leendő felhasználó számára.

Ulefone Armor 6S - Teszt - Strapatelefon a középkategóriából

Az Ulefone egyik legjobb középkategóriás starapatelefonját, az Ulefone Armor 6S-t teszteltük le, amely kiváló árával és remek tulajdonságaival sokak kedvence lehet a jövőben.
Kommentek
Legújabb telefonok