Poptel P9000 Max - Óriási akkumulátorral és IP68-as védelemmel érkezett a Poptel első telefonja

| | Forrás: TomTop
Új gyártó tűnt fel a kínai telefonpiacon, a Poptel ugyanis piacra dobta első mobilját, amely óriási akkumulátorral és strapabíróságával próbálja meg elcsábítani a leendő vásárlókat. Ráadásul most akcióban rendelhető az egyik külföldi webáruház kínálatából.

Poptel P9000 Max

A Poptel gyártóról még ezidáig nem nagyon hallottunk, a hivatalos oldal szerint 2006-ban alapított cég fő célja, hogy minőségi termékeket, jó áron tudjon forgalmazni. A cég jelen van a nyomtatott áramkörök, az okos terminálok, kutatás, telefonok, és hordozható okos eszközök piacán is. Több, mint 60 európai, afrikai, ázsiai és amerikai piacot szeretnének ellátni termékeikkel. Magyarországon még nincs az országok között, de jelen vannak Csehországban, Romániában, Ukrajnában, Lengyelországban, Olaszországban, ha csak a közeli európai országokat nézzük.
Maga a "Poptel" brand idén született meg, és elérhető árú termékeivel elsősorban a kültéri, extrém sportokat űző felhasználókat vette először célkeresztbe. Így született meg első termékük, a Poptel P9000 Max, amely kiválóan ötvözi az üzemidőbajnok és túlélő telefonok előnyeit.


Poptel P9000
A Poptel P9000 Max por-, víz- és ütésálló, így a gyártó elégedetten írhatja a készülék dobozára az védettségre utaló IP68 feliratot. A P9000 Max mindezek mellett egy brutális, 9000mAh-s akkumulátort is rejteget, melynek köszönhetően az üzemidőre sem lehet panaszunk. A hivatalos adatok szerint egy töltés körülbelül 30 órányi folyamatos videózásra elegendő.
A készülék mellett található, 9V/2A-s töltő segítségével pedig rendkívül gyorsan újratölthetjük a hatalmas akkumulátort.

A telefon fő mozgatórugója a nyolcmagos MediaTek MT6750 rendszerchip, amely mellett 4 GB memóriát és 64 GB, bővíthető belső tárhelyet találunk. A FullHD felbontású, 5,5 colos kijelző körül széles kávákat találunk, amely a méretekre negatív, a tartósságra pozitív hatással van.

Vezetéknélküli technológiákból kapunk Wi-Fi-t (802.11 b/g/n), 4.0-s Bluetooth-t és NFC-t is. Mobilhálózatok támogatottsága terén sincs szégyenkeznivalója a telefonnak, ugyanis 6 módban összesen 28 frekvenciasávot támogat, köztük a LTE B20-as (800MHz-es) frekvenciát is.
Természetesen a kültéri igénybevételre tervezett telefonban találunk egy nagyon pontos helymeghatározást lehetővé tevő GPS-t, emellett találunk benne gyorsulás szenzort és giroszkópot egyaránt.


Fényképezőként is jól használható a mobil, a hátlapon egy dupla rendszert (13MP) találunk, míg az előlapon egy 5 megapixeles képalkotó néz velünk szembe.

A Poptel P9000 Max egy robusztus készülék, a 168,8 mm x 86,5 mm x 15,9 mm közel sem mondható normál méretűnek, az IP68-as védelemnek és az óriási akkumulátornak ára van.

Jelenleg a készülék a TomTop áruházban villámakcióban vásárolható meg, 199,99 dolláros nyitó áron. Magyar pénzre átszámolva ez körülbelül 55 ezer Forintnak feleltethető meg. A TomTop oldalon választható vámmentes szállítás is, így itthon további költségek már nem terhelik a rendelést. Az akció elérhető az webáruházban az alábbi hivatkozásra kattintva:

Poptel P9000 Max
Strapatelefon
TomTop akció
199,99 dollár ~ 55 ezer Forint

A gyártó hivatalos Youtube csatornáján egy rövid videóban be mutatta a készüléket, és egy-két tesztet le is futtatott rajta. Megnézhetitek, hogyan is néz ki a PopTel P9000 Max, és milyen teljesítményre képes.

További hírek

Zeblaze Thor 4 Pro - Akcióban a 4G képes okosóra

Az idei Fekete Péntek akcióban már volt akcióban, a remek ár/érték arányú okosóra, a Zeblaze Thor 4 Pro. Akik akkor lemaradtak, azok örülhetnek, hiszen most ismét remek áron rendelhető az egyik külföldi webáruház kínálatából.

Zeblaze Thor Pro: 3G-s okosóra elérhető áron

Okosórákról nem sok szó esik oldalunkon, így kicsit kivételes alkalom, hogy most pont egy ilyen terméket mutatunk be nektek. A Zeblaze Thor Pro 3G-s okosóra ráadásul most igazán jó áron vásárolható meg.

X96mini - Elérhető árú tévé okosító

A piacon megannyi média box, TV okosító van, így nehéz megtalálni közöttük a megfelelőt. A mostani cikkünkben a X96mini nevű kis dobozkát mutatjuk be, amelynek ára szerencsére rendkívül pénztárcabarát.

GPD Pocket 2 Mini laptop - kicsi a bors, de erős

Megérkezett a népszerű GPD Pocket Mini Laptop folytatása, amely kiváló teljesítményt nyújt a lehető legkisebb méretben. A GPD Pocket 2 Mini laptop elődjénél jóval erősebb hardverrel, de közel hasonló áron vásárolható meg.
Kommentek
Legújabb telefonok