Poptel P9000 Max - Óriási akkumulátorral és IP68-as védelemmel érkezett a Poptel első telefonja

| | Forrás: TomTop
Új gyártó tűnt fel a kínai telefonpiacon, a Poptel ugyanis piacra dobta első mobilját, amely óriási akkumulátorral és strapabíróságával próbálja meg elcsábítani a leendő vásárlókat. Ráadásul most akcióban rendelhető az egyik külföldi webáruház kínálatából.

Poptel P9000 Max

A Poptel gyártóról még ezidáig nem nagyon hallottunk, a hivatalos oldal szerint 2006-ban alapított cég fő célja, hogy minőségi termékeket, jó áron tudjon forgalmazni. A cég jelen van a nyomtatott áramkörök, az okos terminálok, kutatás, telefonok, és hordozható okos eszközök piacán is. Több, mint 60 európai, afrikai, ázsiai és amerikai piacot szeretnének ellátni termékeikkel. Magyarországon még nincs az országok között, de jelen vannak Csehországban, Romániában, Ukrajnában, Lengyelországban, Olaszországban, ha csak a közeli európai országokat nézzük.
Maga a "Poptel" brand idén született meg, és elérhető árú termékeivel elsősorban a kültéri, extrém sportokat űző felhasználókat vette először célkeresztbe. Így született meg első termékük, a Poptel P9000 Max, amely kiválóan ötvözi az üzemidőbajnok és túlélő telefonok előnyeit.


Poptel P9000
A Poptel P9000 Max por-, víz- és ütésálló, így a gyártó elégedetten írhatja a készülék dobozára az védettségre utaló IP68 feliratot. A P9000 Max mindezek mellett egy brutális, 9000mAh-s akkumulátort is rejteget, melynek köszönhetően az üzemidőre sem lehet panaszunk. A hivatalos adatok szerint egy töltés körülbelül 30 órányi folyamatos videózásra elegendő.
A készülék mellett található, 9V/2A-s töltő segítségével pedig rendkívül gyorsan újratölthetjük a hatalmas akkumulátort.

A telefon fő mozgatórugója a nyolcmagos MediaTek MT6750 rendszerchip, amely mellett 4 GB memóriát és 64 GB, bővíthető belső tárhelyet találunk. A FullHD felbontású, 5,5 colos kijelző körül széles kávákat találunk, amely a méretekre negatív, a tartósságra pozitív hatással van.

Vezetéknélküli technológiákból kapunk Wi-Fi-t (802.11 b/g/n), 4.0-s Bluetooth-t és NFC-t is. Mobilhálózatok támogatottsága terén sincs szégyenkeznivalója a telefonnak, ugyanis 6 módban összesen 28 frekvenciasávot támogat, köztük a LTE B20-as (800MHz-es) frekvenciát is.
Természetesen a kültéri igénybevételre tervezett telefonban találunk egy nagyon pontos helymeghatározást lehetővé tevő GPS-t, emellett találunk benne gyorsulás szenzort és giroszkópot egyaránt.


Fényképezőként is jól használható a mobil, a hátlapon egy dupla rendszert (13MP) találunk, míg az előlapon egy 5 megapixeles képalkotó néz velünk szembe.

A Poptel P9000 Max egy robusztus készülék, a 168,8 mm x 86,5 mm x 15,9 mm közel sem mondható normál méretűnek, az IP68-as védelemnek és az óriási akkumulátornak ára van.

Jelenleg a készülék a TomTop áruházban villámakcióban vásárolható meg, 199,99 dolláros nyitó áron. Magyar pénzre átszámolva ez körülbelül 55 ezer Forintnak feleltethető meg. A TomTop oldalon választható vámmentes szállítás is, így itthon további költségek már nem terhelik a rendelést. Az akció elérhető az webáruházban az alábbi hivatkozásra kattintva:

Poptel P9000 Max
Strapatelefon
TomTop akció
199,99 dollár ~ 55 ezer Forint

A gyártó hivatalos Youtube csatornáján egy rövid videóban be mutatta a készüléket, és egy-két tesztet le is futtatott rajta. Megnézhetitek, hogyan is néz ki a PopTel P9000 Max, és milyen teljesítményre képes.

További hírek

Cubot Quest teszt - Sportolókra szabva

A Cubot Quest víz-, por- és ütésálló telefon alig két hónapja jelent meg, de hamar népszerű lett az itthoni vásárlók körében. Nem volt hát kérdés, hogy mi is beszerzünk egyet, hogy leteszteljük és megtudjuk, valóban jó választás-e a Cubot új strapamobilja.

Huawei P30 Lite - Telitalálat a középkategóriában

A Huawei P30 Lite megjelenésekor kérdés nélkül robbantotta fel a középkategóriás mobilok piacát. Az elmúlt közel fél évben szerencsére sokat esett az ára, így mára az egyik legjobb ajánlatként említhetjük.

Ulefone S8 Pro: belépőszintű mobil 16 ezer Forintért

Az Ulefone S8 Pro igaz nem mai darab, viszont jelenlegi 16 ezer Forintos árcímkéjével elgondolkodtató lehet második mobilnak, vagy azoknak, akiknek nem elsősorban a sebesség számít.

Vásárolj most KUGOO rollert és 30 dollárt ajándékkártyán visszakapsz

Ismét izgalmas kuponakcióban lehet megvásárolni a KUGOO elektromos rollereit. Most ráadásul minden megrendelés után 30 dollár visszajár ajándékkártya formájában. Érdemes sietni, hiszen az akció csak néhány napig érvényes.
Kommentek
Legújabb telefonok