Poptel P9000 Max - Óriási akkumulátorral és IP68-as védelemmel érkezett a Poptel első telefonja

| | Forrás: TomTop
Új gyártó tűnt fel a kínai telefonpiacon, a Poptel ugyanis piacra dobta első mobilját, amely óriási akkumulátorral és strapabíróságával próbálja meg elcsábítani a leendő vásárlókat. Ráadásul most akcióban rendelhető az egyik külföldi webáruház kínálatából.

Poptel P9000 Max

A Poptel gyártóról még ezidáig nem nagyon hallottunk, a hivatalos oldal szerint 2006-ban alapított cég fő célja, hogy minőségi termékeket, jó áron tudjon forgalmazni. A cég jelen van a nyomtatott áramkörök, az okos terminálok, kutatás, telefonok, és hordozható okos eszközök piacán is. Több, mint 60 európai, afrikai, ázsiai és amerikai piacot szeretnének ellátni termékeikkel. Magyarországon még nincs az országok között, de jelen vannak Csehországban, Romániában, Ukrajnában, Lengyelországban, Olaszországban, ha csak a közeli európai országokat nézzük.
Maga a "Poptel" brand idén született meg, és elérhető árú termékeivel elsősorban a kültéri, extrém sportokat űző felhasználókat vette először célkeresztbe. Így született meg első termékük, a Poptel P9000 Max, amely kiválóan ötvözi az üzemidőbajnok és túlélő telefonok előnyeit.


Poptel P9000
A Poptel P9000 Max por-, víz- és ütésálló, így a gyártó elégedetten írhatja a készülék dobozára az védettségre utaló IP68 feliratot. A P9000 Max mindezek mellett egy brutális, 9000mAh-s akkumulátort is rejteget, melynek köszönhetően az üzemidőre sem lehet panaszunk. A hivatalos adatok szerint egy töltés körülbelül 30 órányi folyamatos videózásra elegendő.
A készülék mellett található, 9V/2A-s töltő segítségével pedig rendkívül gyorsan újratölthetjük a hatalmas akkumulátort.

A telefon fő mozgatórugója a nyolcmagos MediaTek MT6750 rendszerchip, amely mellett 4 GB memóriát és 64 GB, bővíthető belső tárhelyet találunk. A FullHD felbontású, 5,5 colos kijelző körül széles kávákat találunk, amely a méretekre negatív, a tartósságra pozitív hatással van.

Vezetéknélküli technológiákból kapunk Wi-Fi-t (802.11 b/g/n), 4.0-s Bluetooth-t és NFC-t is. Mobilhálózatok támogatottsága terén sincs szégyenkeznivalója a telefonnak, ugyanis 6 módban összesen 28 frekvenciasávot támogat, köztük a LTE B20-as (800MHz-es) frekvenciát is.
Természetesen a kültéri igénybevételre tervezett telefonban találunk egy nagyon pontos helymeghatározást lehetővé tevő GPS-t, emellett találunk benne gyorsulás szenzort és giroszkópot egyaránt.


Fényképezőként is jól használható a mobil, a hátlapon egy dupla rendszert (13MP) találunk, míg az előlapon egy 5 megapixeles képalkotó néz velünk szembe.

A Poptel P9000 Max egy robusztus készülék, a 168,8 mm x 86,5 mm x 15,9 mm közel sem mondható normál méretűnek, az IP68-as védelemnek és az óriási akkumulátornak ára van.

Jelenleg a készülék a TomTop áruházban villámakcióban vásárolható meg, 199,99 dolláros nyitó áron. Magyar pénzre átszámolva ez körülbelül 55 ezer Forintnak feleltethető meg. A TomTop oldalon választható vámmentes szállítás is, így itthon további költségek már nem terhelik a rendelést. Az akció elérhető az webáruházban az alábbi hivatkozásra kattintva:

Poptel P9000 Max
Strapatelefon
TomTop akció
199,99 dollár ~ 55 ezer Forint

A gyártó hivatalos Youtube csatornáján egy rövid videóban be mutatta a készüléket, és egy-két tesztet le is futtatott rajta. Megnézhetitek, hogyan is néz ki a PopTel P9000 Max, és milyen teljesítményre képes.

További hírek

Már Lenovo termékeket is rendelhettek a Colorsmap áruházból

A Colorsmap webáruház hívta fel figyelmünket arra, hogy kínálatuk között már különféle Lenovo termékeket is megtalálhattok. A választék egyelőre nem túl nagy, viszont egy-egy jó áras fej- vagy fülhallgatót el lehet csípni.

Haylou RT (LS05S) - Vízálló okosóra akár 20 napos üzemidővel

A tavaly év elején piacra került Haylou Solar a mai napig az egyik legnépszerűbb okosóra 10 ezer Forint környékén. A most megjelent Haylou RT, a Solar kitaposott útján szeretne hasonló babérokra törni, és árát tekintve meg is van rá az esélye.

Elérhető árú Bluedio fej- és fülhallgatók a Colorsmap áruházból

A Bluedio fej- és fülhallgatói elsősorban alacsony árával hívják fel magukra a vásárlók figyelmét. A mostani összeállításunkban néhány pénztárcabarát vezeték nélküli Bluedio terméket mutatunk be nektek, melyekhez most akciós áron juthattok hozzá.

Szerezd meg akcióban a legjobb Kospet okosórákat

A mai cikkünkben kicsit elkanyarodunk az okostelefonoktól, és egy kicsit az okosórák világába tekintünk bele. A jelenlegi piacon rengeteg gyártó van jelen, melyek közül most a Kospet legújabb okos eszközeit mutatjuk be nektek.
Kommentek
Legújabb telefonok