Pro Cam Wifi 4K - Filléres 4K-s akciókamera

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
A Pro Cam Wifi 4K Sports Action Camera egy belépőszintű 4K-s akciókamera, melyet túrázáshoz, biciklizéshez, extrém és vízi sportokhoz egyaránt használhatunk.

Pro Cam Wifi 4K


A 4K-s akciókamerákat magas áruk miatt kevesen tudják megfizetni, nekik lehet tökéletes választás a Pro Cam Wifi 4K. A készülék egy 4K-s sport kamera, amelyet alapszintű tudása ellenére biztosan fognak választani, hiszen ára bőven 10 ezer Forint alatt található.

A TomTop webáruházban jelenleg akciós áron lehet beszerezni a Pro Cam Wifi 4K-t. Az alábbi hivatkozáson keresztül most 26 dollárért, azaz körülbelül 7000 Forintért tudjátok megrendelni:


A 170 fokos látószöggel rendelkező, 16 megapixeles kamerával szerelt kamera akár 4K felbontásban képes videót rögzíteni, 30 képkocka/másodperces sebességgel. Ebben az árkategóriában ez ritka. A 4K-s felbontás mellett az alábbi rögzítési módok közül választhatunk: 2K 30fps, 1080p 30fps, 720p 30fps, WVGA 30fps. A videókat MP4 formátumban, H.264-es tömörítéssel rögzíti a készülék.

A Pro Wifi 4K-ban egy 900mAh-s beépített akkumulátort találunk, amely körülbelül másfél órányi videózásra elegendő. Külső csatlakozókból négy darabot találunk a termék oldalán: HDMI kimenet, MicroUSB port, MicroSD kártya hely. Külső mikrofon csatlakoztatására nincs lehetőségünk.


A rendkívül kompakt méretű akciókamera mellé elég sok mindent mellékel a gyártó, melyeket most csak felsorolás szintjén említenék meg: távkioldó karpánt (2.4G-s), vízálló tok, vízálló állványrögzítő a tokhoz, Micro USB kábel, további rögzítő elemek, kötegelő, matricák, lencsetisztító, tartó adapter, rögzítéshez szíjak, angol nyelvű kézikönyv.


A Pro Wifi Cam 4K-s kamerát használhatjuk túrázáshoz, hegymászáshoz, biciklizéshez, futáshoz, motorozáshoz és bármilyen egyéb sporthoz. Mindezek mellett a vízi sportok szerelmesei is elégedettek lehetnek, hiszen vízálló tokjának köszönhetően akár 30 méteres mélységig gond nélkül filmezhetünk vele. De alkalmazható otthoni vagy irodai biztonsági kamerának, illetve autóban DVR kameraként.

Az akció kamerák közül jelenleg 4K-s felbontással nem nagyon találunk olcsóbb ajánlatot a cikkben szereplő terméknél. Igaz minőségben biztosan nem fogja felvenni a versenyt a drágább termékekkel, viszont kezdő kamerának tökéletes választás lehet. Aki egy kicsit komolyabb minőséget szeretne, de mégse szeretne százezreket fizetni, azoknak kicsivel drágábban (~28-30 ezer Forintért) jó választás lehet a Xiaomi sportkamerája, a Xiaomi Mijia Camera Mini 4K.
További hírek

Már Lenovo termékeket is rendelhettek a Colorsmap áruházból

A Colorsmap webáruház hívta fel figyelmünket arra, hogy kínálatuk között már különféle Lenovo termékeket is megtalálhattok. A választék egyelőre nem túl nagy, viszont egy-egy jó áras fej- vagy fülhallgatót el lehet csípni.

Haylou RT (LS05S) - Vízálló okosóra akár 20 napos üzemidővel

A tavaly év elején piacra került Haylou Solar a mai napig az egyik legnépszerűbb okosóra 10 ezer Forint környékén. A most megjelent Haylou RT, a Solar kitaposott útján szeretne hasonló babérokra törni, és árát tekintve meg is van rá az esélye.

Elérhető árú Bluedio fej- és fülhallgatók a Colorsmap áruházból

A Bluedio fej- és fülhallgatói elsősorban alacsony árával hívják fel magukra a vásárlók figyelmét. A mostani összeállításunkban néhány pénztárcabarát vezeték nélküli Bluedio terméket mutatunk be nektek, melyekhez most akciós áron juthattok hozzá.

Szerezd meg akcióban a legjobb Kospet okosórákat

A mai cikkünkben kicsit elkanyarodunk az okostelefonoktól, és egy kicsit az okosórák világába tekintünk bele. A jelenlegi piacon rengeteg gyártó van jelen, melyek közül most a Kospet legújabb okos eszközeit mutatjuk be nektek.
Kommentek
Legújabb telefonok