QCY T1c - Egy újabb megfizethető vezeték nélküli fülhallgató

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
Az elmúlt hetekben rengeteg új fülhallgató akció jelent meg a különböző webáruházak ajánlatai között. Ezúttal a QCY T1c vezeték nélküli fülesét szúrtuk ki, amely 6000 Forint alatti árával kimondottan jó vételnek számít.

QCY T1C fülhallgató

Aki követi oldalunkat, észrevehette, hogy egyre több fülhallgató cikkel jelentkezünk, nemrég az Apods kiváló termékeit mutattuk be, előtte pedig a Xiaomi illetve a Redmi vezetékmentes termékeivel foglalkoztunk. Ennek legfőbb oka, hogy az egyre olcsóbban beszerezhető vezeték nélküli TWS fülesek népszerűsége nagyon megugrott az elmúlt időszakban. 

Ezúttal a QCY gyártó termékét, a QCY T1c-t mutatjuk be röviden. A legfőbb tulajdonsága ennek a vezeték nélküli fülhallgatónak, hogy az Apple AirPods-hoz hasonlóan teljesen vezetékmentes kialakítású (TWS - True Wireless Stereo). Ez azt jelenti, hogy a két egység között sincs vezeték, a sztereó hangzás viszont ennek ellenére tökéletes. 

További előnye a TWS technológiának, hogy egyszerre akár két személy is hallgathatja ugyanazt a zenét, anélkül, hogy a vezetékekkel összegabalyodnának. Ugyanígy egy egységet is lehet használni, anélkül, hogy a vezetéken lógna a másik. Főként akkor érdemes így használni a headsetet, ha nem szeretnénk teljesen kizárni a külvilág zaját (például közlekedésnél).

Megjelenésben nem kapunk semmi extrát, bár igazából nem is lehet mit variálni egy agybadugós (in ear) kialakítású fülesen. A gyártó három különböző méretű cserélhető dugót is mellékel a dobozban, így a viseléssel biztosan nem lesz gondja senkinek. Természetesen a fülhallgatókban mikrofon is található, így headsetként is kitűnően használható.


A készülékhez járó tartó, tok egyben egy külső akkumulátor is. Az egységek a dobozba visszahelyezve a mágneses kialakításnak köszönhetően helyükre csúsznak és azonnal elindul a töltés.  

A telefonunkkal vagy más bluetooth-os eszközünkkel a párosítást csak egyszer kell végrehajtani, utána már automatikusan kapcsolódnak az egységek. Amint kivesszük a dobozból a fülhallgatókat, azonnal bekapcsolnak és csatlakoznak a legközelebbi készülékhez. 

Az egységek önmagukban körülbelül négy-öt óra folyamatos használatot bírnak egy töltéssel, de ha ehhez hozzávesszük a 380mAh-s külső töltő dobozt is, akkor összesen közel 20 órás üzemidővel számolhatunk. 


A T1c termékben már a legújabb, ötödik generációs Bluetooth modem található. A Bluetooth 5.0 jóval kevesebb energiát fogyaszt, stabilabb kapcsolatot, megnövelt hatótávot és gyorsabb adatátvitelt tesz lehetővé két eszköz között. Természetesen az új szabvány pozitívumait csak akkor használhatjuk ki, ha telefonunk támogatja az 5.0-s szabványt. Egyéb esetben marad a már korábban megszokott adatátvitel és teljesítmény.


Az egységek szélein található QCY felirat nem csak díszként, hanem gombokként is funkcionál. A vezérlők segítségével ki- vagy bekapcsolhatjuk a fülhallgatókat, felvehetjük, vagy elutasíthatjuk a bejövő hívásokat, elindíthatjuk, megállíthatjuk zenéinket, vagy akár teljesen elnémíthatjuk a külső eszközről érkező hangokat.

QCY T1c

A QCY T1c hazánkban is kapható, igaz itthon 12 ezer Forinttól vásárolható meg. A kiváló ár-érték arányú bluetooth headsethez a TomTop webáruház akciójában most ennél az árnál jóval olcsóbban juthattok hozzá. A különleges ajánlatban a T1c True Wireless fülhallgató ára mindössze 19,59 dollár azaz körülbelül 5600 Forint. Ráadásul a szállítás ingyenes, és az áru alacsony értéke miatt biztosan vám- és ÁFA mentes.

A terméket az alábbi oldalon tudjátok megrendelni:

QCY T1c vásárlás
TomTop promóció - 5600 Forint
További hírek

Már Lenovo termékeket is rendelhettek a Colorsmap áruházból

A Colorsmap webáruház hívta fel figyelmünket arra, hogy kínálatuk között már különféle Lenovo termékeket is megtalálhattok. A választék egyelőre nem túl nagy, viszont egy-egy jó áras fej- vagy fülhallgatót el lehet csípni.

Haylou RT (LS05S) - Vízálló okosóra akár 20 napos üzemidővel

A tavaly év elején piacra került Haylou Solar a mai napig az egyik legnépszerűbb okosóra 10 ezer Forint környékén. A most megjelent Haylou RT, a Solar kitaposott útján szeretne hasonló babérokra törni, és árát tekintve meg is van rá az esélye.

Elérhető árú Bluedio fej- és fülhallgatók a Colorsmap áruházból

A Bluedio fej- és fülhallgatói elsősorban alacsony árával hívják fel magukra a vásárlók figyelmét. A mostani összeállításunkban néhány pénztárcabarát vezeték nélküli Bluedio terméket mutatunk be nektek, melyekhez most akciós áron juthattok hozzá.

Szerezd meg akcióban a legjobb Kospet okosórákat

A mai cikkünkben kicsit elkanyarodunk az okostelefonoktól, és egy kicsit az okosórák világába tekintünk bele. A jelenlegi piacon rengeteg gyártó van jelen, melyek közül most a Kospet legújabb okos eszközeit mutatjuk be nektek.
Kommentek
Legújabb telefonok