QCY T1c - Egy újabb megfizethető vezeték nélküli fülhallgató

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
Az elmúlt hetekben rengeteg új fülhallgató akció jelent meg a különböző webáruházak ajánlatai között. Ezúttal a QCY T1c vezeték nélküli fülesét szúrtuk ki, amely 6000 Forint alatti árával kimondottan jó vételnek számít.

QCY T1C fülhallgató

Aki követi oldalunkat, észrevehette, hogy egyre több fülhallgató cikkel jelentkezünk, nemrég az Apods kiváló termékeit mutattuk be, előtte pedig a Xiaomi illetve a Redmi vezetékmentes termékeivel foglalkoztunk. Ennek legfőbb oka, hogy az egyre olcsóbban beszerezhető vezeték nélküli TWS fülesek népszerűsége nagyon megugrott az elmúlt időszakban. 

Ezúttal a QCY gyártó termékét, a QCY T1c-t mutatjuk be röviden. A legfőbb tulajdonsága ennek a vezeték nélküli fülhallgatónak, hogy az Apple AirPods-hoz hasonlóan teljesen vezetékmentes kialakítású (TWS - True Wireless Stereo). Ez azt jelenti, hogy a két egység között sincs vezeték, a sztereó hangzás viszont ennek ellenére tökéletes. 

További előnye a TWS technológiának, hogy egyszerre akár két személy is hallgathatja ugyanazt a zenét, anélkül, hogy a vezetékekkel összegabalyodnának. Ugyanígy egy egységet is lehet használni, anélkül, hogy a vezetéken lógna a másik. Főként akkor érdemes így használni a headsetet, ha nem szeretnénk teljesen kizárni a külvilág zaját (például közlekedésnél).

Megjelenésben nem kapunk semmi extrát, bár igazából nem is lehet mit variálni egy agybadugós (in ear) kialakítású fülesen. A gyártó három különböző méretű cserélhető dugót is mellékel a dobozban, így a viseléssel biztosan nem lesz gondja senkinek. Természetesen a fülhallgatókban mikrofon is található, így headsetként is kitűnően használható.


A készülékhez járó tartó, tok egyben egy külső akkumulátor is. Az egységek a dobozba visszahelyezve a mágneses kialakításnak köszönhetően helyükre csúsznak és azonnal elindul a töltés.  

A telefonunkkal vagy más bluetooth-os eszközünkkel a párosítást csak egyszer kell végrehajtani, utána már automatikusan kapcsolódnak az egységek. Amint kivesszük a dobozból a fülhallgatókat, azonnal bekapcsolnak és csatlakoznak a legközelebbi készülékhez. 

Az egységek önmagukban körülbelül négy-öt óra folyamatos használatot bírnak egy töltéssel, de ha ehhez hozzávesszük a 380mAh-s külső töltő dobozt is, akkor összesen közel 20 órás üzemidővel számolhatunk. 


A T1c termékben már a legújabb, ötödik generációs Bluetooth modem található. A Bluetooth 5.0 jóval kevesebb energiát fogyaszt, stabilabb kapcsolatot, megnövelt hatótávot és gyorsabb adatátvitelt tesz lehetővé két eszköz között. Természetesen az új szabvány pozitívumait csak akkor használhatjuk ki, ha telefonunk támogatja az 5.0-s szabványt. Egyéb esetben marad a már korábban megszokott adatátvitel és teljesítmény.


Az egységek szélein található QCY felirat nem csak díszként, hanem gombokként is funkcionál. A vezérlők segítségével ki- vagy bekapcsolhatjuk a fülhallgatókat, felvehetjük, vagy elutasíthatjuk a bejövő hívásokat, elindíthatjuk, megállíthatjuk zenéinket, vagy akár teljesen elnémíthatjuk a külső eszközről érkező hangokat.

QCY T1c

A QCY T1c hazánkban is kapható, igaz itthon 12 ezer Forinttól vásárolható meg. A kiváló ár-érték arányú bluetooth headsethez a TomTop webáruház akciójában most ennél az árnál jóval olcsóbban juthattok hozzá. A különleges ajánlatban a T1c True Wireless fülhallgató ára mindössze 19,59 dollár azaz körülbelül 5600 Forint. Ráadásul a szállítás ingyenes, és az áru alacsony értéke miatt biztosan vám- és ÁFA mentes.

A terméket az alábbi oldalon tudjátok megrendelni:

QCY T1c vásárlás
TomTop promóció - 5600 Forint
További hírek

Remek akcióban rendelhető a Xiaomi Amazfit GTR

A Xiaomi nem régen jelentette be legújabb okos óráját, a Xiaomi Amazfit GTR, vagy pontosabb nevén a Huami Amazfit GTR termékét, máris itt a nemzetközi verzió. Az üzemidőben rengeteget fejlődött Amazfit órát a GearBest bevezető akciójában mindössze 40 ezer Forintért vásárolhatod meg.

Már rendelhető a 48MP-es kamerával szerelt Oukitel Y4800

Az Oukitel ezúttal nem egy újabb hatalmas akkumulátorral érkező telefont dobott piacra, hanem a fényképezősben jeleskedő, 48 MP-es hátlapi kamerával szerelt Oukitel Y4800-at. Ráadásul bevezető akcióban, különféle ajándékokkal már most előrendelhető az új Oukitel mobil.

Cubot Quest teszt - Sportolókra szabva

A Cubot Quest víz-, por- és ütésálló telefon alig két hónapja jelent meg, de hamar népszerű lett az itthoni vásárlók körében. Nem volt hát kérdés, hogy mi is beszerzünk egyet, hogy leteszteljük és megtudjuk, valóban jó választás-e a Cubot új strapamobilja.

Huawei P30 Lite - Telitalálat a középkategóriában

A Huawei P30 Lite megjelenésekor kérdés nélkül robbantotta fel a középkategóriás mobilok piacát. Az elmúlt közel fél évben szerencsére sokat esett az ára, így mára az egyik legjobb ajánlatként említhetjük.
Kommentek
Legújabb telefonok