QCY T1c - Egy újabb megfizethető vezeték nélküli fülhallgató

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
Az elmúlt hetekben rengeteg új fülhallgató akció jelent meg a különböző webáruházak ajánlatai között. Ezúttal a QCY T1c vezeték nélküli fülesét szúrtuk ki, amely 6000 Forint alatti árával kimondottan jó vételnek számít.

QCY T1C fülhallgató

Aki követi oldalunkat, észrevehette, hogy egyre több fülhallgató cikkel jelentkezünk, nemrég az Apods kiváló termékeit mutattuk be, előtte pedig a Xiaomi illetve a Redmi vezetékmentes termékeivel foglalkoztunk. Ennek legfőbb oka, hogy az egyre olcsóbban beszerezhető vezeték nélküli TWS fülesek népszerűsége nagyon megugrott az elmúlt időszakban. 

Ezúttal a QCY gyártó termékét, a QCY T1c-t mutatjuk be röviden. A legfőbb tulajdonsága ennek a vezeték nélküli fülhallgatónak, hogy az Apple AirPods-hoz hasonlóan teljesen vezetékmentes kialakítású (TWS - True Wireless Stereo). Ez azt jelenti, hogy a két egység között sincs vezeték, a sztereó hangzás viszont ennek ellenére tökéletes. 

További előnye a TWS technológiának, hogy egyszerre akár két személy is hallgathatja ugyanazt a zenét, anélkül, hogy a vezetékekkel összegabalyodnának. Ugyanígy egy egységet is lehet használni, anélkül, hogy a vezetéken lógna a másik. Főként akkor érdemes így használni a headsetet, ha nem szeretnénk teljesen kizárni a külvilág zaját (például közlekedésnél).

Megjelenésben nem kapunk semmi extrát, bár igazából nem is lehet mit variálni egy agybadugós (in ear) kialakítású fülesen. A gyártó három különböző méretű cserélhető dugót is mellékel a dobozban, így a viseléssel biztosan nem lesz gondja senkinek. Természetesen a fülhallgatókban mikrofon is található, így headsetként is kitűnően használható.


A készülékhez járó tartó, tok egyben egy külső akkumulátor is. Az egységek a dobozba visszahelyezve a mágneses kialakításnak köszönhetően helyükre csúsznak és azonnal elindul a töltés.  

A telefonunkkal vagy más bluetooth-os eszközünkkel a párosítást csak egyszer kell végrehajtani, utána már automatikusan kapcsolódnak az egységek. Amint kivesszük a dobozból a fülhallgatókat, azonnal bekapcsolnak és csatlakoznak a legközelebbi készülékhez. 

Az egységek önmagukban körülbelül négy-öt óra folyamatos használatot bírnak egy töltéssel, de ha ehhez hozzávesszük a 380mAh-s külső töltő dobozt is, akkor összesen közel 20 órás üzemidővel számolhatunk. 


A T1c termékben már a legújabb, ötödik generációs Bluetooth modem található. A Bluetooth 5.0 jóval kevesebb energiát fogyaszt, stabilabb kapcsolatot, megnövelt hatótávot és gyorsabb adatátvitelt tesz lehetővé két eszköz között. Természetesen az új szabvány pozitívumait csak akkor használhatjuk ki, ha telefonunk támogatja az 5.0-s szabványt. Egyéb esetben marad a már korábban megszokott adatátvitel és teljesítmény.


Az egységek szélein található QCY felirat nem csak díszként, hanem gombokként is funkcionál. A vezérlők segítségével ki- vagy bekapcsolhatjuk a fülhallgatókat, felvehetjük, vagy elutasíthatjuk a bejövő hívásokat, elindíthatjuk, megállíthatjuk zenéinket, vagy akár teljesen elnémíthatjuk a külső eszközről érkező hangokat.

QCY T1c

A QCY T1c hazánkban is kapható, igaz itthon 12 ezer Forinttól vásárolható meg. A kiváló ár-érték arányú bluetooth headsethez a TomTop webáruház akciójában most ennél az árnál jóval olcsóbban juthattok hozzá. A különleges ajánlatban a T1c True Wireless fülhallgató ára mindössze 19,59 dollár azaz körülbelül 5600 Forint. Ráadásul a szállítás ingyenes, és az áru alacsony értéke miatt biztosan vám- és ÁFA mentes.

A terméket az alábbi oldalon tudjátok megrendelni:

QCY T1c vásárlás
TomTop promóció - 5600 Forint
További hírek

Tronsmart Element T6 Max promóció a GeekBuying áruházban

A GeekBuying webáruházban a dupla 11-es bevásárlási nap után sem áll meg az élet, ezúttal különféle Tronsmart hangszórókat, fülhallgatókat vásárolhattok meg kedvezményes áron. 

Honor Band 5i - Praktikus USB töltési lehetőséggel

Egy újabb taggal bővült a Huawei okoskarkötő szériája, a Honor Band 5i alig mutat változást a júliusban bemutatott Band 5 modellhez képest, viszont praktikus beépített USB töltője és ára miatt mégis befutó lehet.

Windows 10 és Office 2019 szoftverek kuponakcióban (Szponzorált tartalom)

Nem titok, hogy az asztali felhasználók között még továbbra is a Windows operációs rendszerek a legelterjedtebbek. A legfrissebb statisztikák szerint a felhasználók közel 60 százaléka Windows 10-et használ, viszont még mindig van 25%, akik Windows 7-et, vagy Windows 8-at használnak. Nekik is szól ez a cikk.

Tronsmart Element T6 Max és T6 Mini Bluetooth hangszórók akcióban

A Tronsmart két hangszóróval frissítette termék palettáját, melyeket most kuponakcióban, remek áron rendelhettek meg. A Tronsmart T6 Max teljesítményben, minőségben és funkcionalitásban is sokat fejlődött, a korábbi modellekhez képest, míg a Tronsmart T6 Mini megjelenésével a belépőszinten okozhat kisebb felfordulást.
Kommentek
Legújabb telefonok