Remek üzemidővel érkezik az legújabb Ulefone strapamobil, az Armor 3W

| | Forrás: Ulefone
Már több üzletből is rendelhető az Ulefone legújabb strapatelefonja, az Ulefone Armor 3W és walkie-talkie funkciókkal rendelkező Ulefone Armor 3WT. Az új készülékek jobb teljesítményt és jóval hosszabb üzemidőt ígérnek, mint elődjeik.

Ulefone Armor 3W

Az Ulefone elsősorban "Armor" szériás strapatelefonjaival vált ismertté a mobilos körökben. Az Ulefone Armor 3W és 3WT már nem az első ilyen jellegű telefonja a gyártónak az idén, az év elején került piacra az Ulefone Armor 3 és 3T, amelyet követtek az Ulefone Armor 6 és 6E modellek. 

A gyártó túl sokat nem törte a fejét, mikor megalkotta az Armor 3W és 3WT telefonat, tulajdonképpen fogták az előbb említett négy mobilt, összeszedték a legjobb tulajdonságaikat, és mindezeket egy termékben gyúrták össze. 

Az Ulefone Armor 3W külsőben szinte teljesen megegyezik az év elején bemutatott Ulefone Armor 3 telefonnal. Az 5,7 hüvelykes, FullHD+ felbontású kijelzőt egy megerősített, alumínium ötvözetből készült váz fogja körbe. A robusztus felépítésnek köszönhetően víztől, portól, sártól és kisebb leejtésektől (1,2 méterig) sem kell féltenünk.

A remek teljesítményért a középkategóriás MediaTek Helio P70 gondoskodik, melyet már az Ulefone Armor 6e-ben is bizonyított. A nyolcmagos, maximum 2,1 GHz-en működő Helio P70 rendszerchip bőven elegendő a legtöbb alkalmazás és játék akadásmentes futtatására. Ha a Snapdragon processzorokhoz hasonlítanánk, akkor a P70 körülbelül egy Snapdragon 660-nal lenne egy szinten.

Ulefone Armor 3W

A hátlap alatt található 10300 mAh-s akkumulátornak köszönhetően a mobil vígan működik akár napokig is, anélkül hogy a töltő után kelljen nyúlnunk. Az óriási akkumulátort régebben akár fél napig is tölthettük volna, szerencsére a mai gyorstöltési (18W-os) technológiáknak köszönhetően ez az idő mindössze pár órára redukálódik.

Az Ulefone egy hivatalos videót is kiadott, hogy szemléltesse legújabb készülékük kiváló üzemidős képességeit, ezt most itt nézhetitek meg:


A tesztből jól látható, hogy kiválóan teljesít a 10300 mAh-s akkumulátor és a rendkívül takarékos Helio P70 rendszerchip együtt. Két órányi folyamatos, vegyes használattal 8 százalékot csökkent az akkumulátor töltöttsége, miközben szinte mindent kipróbáltak a tesztelők (telefonálás, zenehallgatás, videózás illetve online PUBG játék). Egyszerű matekkal kapjuk, hogy hasonló felhasználás mellett körülbelül 25 óra üzemidőre számíthatunk, egyetlen feltöltéssel, amely normál használattal akár 5-6 napot is jelenthet.

A nagy akkumulátor és a frissített rendszerchip mellett találunk egy 21 MP-es Sony hátlapi kamerát egy 8 MP-es előlapi egységgel kiegészítve. A telefonon a legfrissebb, többnyelvű Android 9 Pie operációs rendszert találjuk, a legfrissebb biztonsági frissítésekkel telepítve. 
További pozitív tulajdonsága a mobilnak az NFC megléte, Google Pay támogatással, melyet itthon is gond nélkül használhatunk fizetésre. 

Ulefone Armor 3W és 3WT akció

Az Ulefone Armor 3W két változatban érhető el, egy 4GB/64GB-os és egy 6GB/64GB-os változatban, melyek közül utóbbit találjuk meg több üzlet bevezető, előrendelési akciójában. A promóciós ár jelenleg 239,99 dollár, azaz körülbelül 72 ezer Forint.
A walkie-talkie funkcióval, és plusz antennával szerelt Ulefone Armor 3WT szintén bevezető áron rendelhető, jelenleg 279,99 dollárért, azaz körülbelül 84 ezer Forintért.

Az aktuális árakat, akciókat elérhetitek oldalunkon a készülékek adatlapján, az aktuális promóciót pedig a Banggood illetve TomTop áruház oldalain:

Ulefone Armor 3W vásárlás
Bangood promóció
Ár: 72 ezer Forint (239,99 dollár)

Ulefone Armor 3WT vásárlás
TomTop promóció
Ár: 84 ezer Forint (279,99 dollár)

További hírek

Már Lenovo termékeket is rendelhettek a Colorsmap áruházból

A Colorsmap webáruház hívta fel figyelmünket arra, hogy kínálatuk között már különféle Lenovo termékeket is megtalálhattok. A választék egyelőre nem túl nagy, viszont egy-egy jó áras fej- vagy fülhallgatót el lehet csípni.

Haylou RT (LS05S) - Vízálló okosóra akár 20 napos üzemidővel

A tavaly év elején piacra került Haylou Solar a mai napig az egyik legnépszerűbb okosóra 10 ezer Forint környékén. A most megjelent Haylou RT, a Solar kitaposott útján szeretne hasonló babérokra törni, és árát tekintve meg is van rá az esélye.

Elérhető árú Bluedio fej- és fülhallgatók a Colorsmap áruházból

A Bluedio fej- és fülhallgatói elsősorban alacsony árával hívják fel magukra a vásárlók figyelmét. A mostani összeállításunkban néhány pénztárcabarát vezeték nélküli Bluedio terméket mutatunk be nektek, melyekhez most akciós áron juthattok hozzá.

Szerezd meg akcióban a legjobb Kospet okosórákat

A mai cikkünkben kicsit elkanyarodunk az okostelefonoktól, és egy kicsit az okosórák világába tekintünk bele. A jelenlegi piacon rengeteg gyártó van jelen, melyek közül most a Kospet legújabb okos eszközeit mutatjuk be nektek.
Kommentek
Legújabb telefonok