Scishion V88 Plus - TV-s okosító elérhető áron

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
Ismét egy tévé okosítót vettünk szemügyre, ezúttal a Scishion gyártó, V88 Plus modelljét. A kimondottan olcsó, kompakt készülék, egész jó paraméterekkel rendelkezik, így remek választás lehet annak, aki most tervez ilyen készüléket vásárolni.

Scishion V88 Plus TV Box
A Scishion V88 Plus egy alapszintű tévé okosító, amely a legújabb Android operációs rendszerrel, az Android 8.1-gyel érkezett a webáruházak polcaira. A készülék ára tudásához képest kiválónak mondható. A TomTop akciójában jelenleg 28,43 dollárért, azaz körülbelül 8000 Forintért rendelhető. Ez az összeg annyira alacsony, hogy a külföldi rendelés miatti vámköltségektől sem kell félni, hiszen bőven a vámfizetési értékhatár alatt van. 

A Scishion V88 Plus-t megrendelheted a következő hivatkozásra kattintva:

Scishion V88 Plus TV Box
TomTop akció
28,43 dollár ~ 8 ezer Forint

A V88 Plus nemcsak árában, de hardveresen is kielégíti az otthoni igényeket, méghozzá kellően fürgén. Így kiváló lehet régi vagy új okostévénk meglévő rendszerének lecserélésére. 
A négymagos RK3329 rendszerchip könnyedén megbirkózik bármilyen médiatartalommal, így nem okoz gondot a 4K felbontású, H.264, H.264 és VP9 kódolással rögzített videók lejátszása sem. A megfelelő lejátszásért és szinte kimeríthetetlen beállításokért sem kell alkalmazások után keresgélnünk, hiszen a gyártó előre telepítette a RKMC 18 médialejátszót. Ez egy, külön erre a tv box-ra optimalizált, KODI alapokon működő alkalmazás, amely szinte minden tartalmat könnyedén kezel.

A 2 GB belső memória a gyors működést teszi lehetővé, a 16 GB belső tárhelynek köszönhetően pedig kedvenc alkalmazásainkat is letölthetjük.

A Scishion V88 Plus-ban több ki- és bemeneti csatolófelület is találunk:
  • 4 x USB port
  • 1 x HDMI kimenet
  • 1 x SPDIF
  • 1 x 100Mbit-es RJ45 hálózati csatlakozó
  • 1 x DC bemenet (5V / 2A)
  • SD kártya bemenet
  • 1 x Jack csatlakozó
A kis dobozka mérete 16,7 x 12,5 x 8,3 centiméter, és tömege mindössze 138 gramm. A tévé vagy monitor hátuljára is könnyedén felszerelhető, így a külső szemlélő számára szinte láthatatlan.

A megvásárolt termék dobozában megtaláljuk magát a készüléket, egy távirányítót, HDMI kábelt, hálózati adaptert, és egy rövid, angol nyelvű útmutatót.

Ha kicsit szétnézünk a piacon, a 30 dollár alatti árkategóriában, hasonló készüléket nem nagyon találunk. Ebben az árkategóriában legtöbbször Android 7-es, 1 GB memóriával és 8 GB tárhellyel szerelt modelleket találunk. Így a Scishion V88 Plus tévé box 8000 Forintos árával tényleg egy jó ajánlat. A TomTop promóciója 2018. december 31-ig érvényes.

Aki pedig egy kicsit komolyabb tudással rendelkező tévé okosítót szeretne, érdemes megnéznie, a Xiaomi TV Box-ait, persze a V88 Plus árának legalább duplájáért.
További hírek

OnePlus 7 Pro - Már előrendelhető a 2019-es OnePlus csúcsmobil

A OnePlus alig pár napja rántotta le a leplet két csúcsmobiljáról, a OnePlus 7 és One Plus 7 Pro modellekről, máris megérkeztek az első webáruházas ajánlatok. A különleges kijelzővel és kiváló kamerás képességekkel megáldott telefonokat még a hivatalos bolti megjelenés előtt előzetesen megrendelhetjük.

Bevezető áron rendelhető az UMiDigi Power

Bevezető akcióban vásárolható meg az UMiDigi legújabb mobiltelefonja, a kiváló ár-érték aránnyal rendelkező UMiDigi Power. Az eredetileg 199,99 dolláros üzemidőben jeleskedő készüléket most a Banggood promóciójában 139,99 dollárért vásárolhatjátok meg.

Tronsmart T6 Plus - Bluetooth hangszóró Luis Suárez ajánlásával

Aki Bluetooth hangszórókat keresett mostanában az interneten,  a JBL, Philips és egyéb nevesebb gyártók mellett biztosan találkozott a Tronsmart márkával is. Legújabb termékük, a Tronsmart T6 Plus mind tudásban, mind árban kiváló mutatókkal rendelkezik, ráadásul most remek promócióban vásárolható meg.

UMiDigi A3 Pro - Három kártyás megoldás a belépőszinten

Nagyobb kijelzővel, dual 4G VoLTE támogatással és három kártyás megoldással érkezett az UMiDigi A3 Pro, a belépőszintű UMiDigi A3 nagy testvére. Szerencsére a több memóriával és háttértárral érkező A3 Pro alig kerül többe, mint az alap, A3. 
Kommentek
Legújabb telefonok