Scishion V88 Plus - TV-s okosító elérhető áron

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
Ismét egy tévé okosítót vettünk szemügyre, ezúttal a Scishion gyártó, V88 Plus modelljét. A kimondottan olcsó, kompakt készülék, egész jó paraméterekkel rendelkezik, így remek választás lehet annak, aki most tervez ilyen készüléket vásárolni.

Scishion V88 Plus TV Box
A Scishion V88 Plus egy alapszintű tévé okosító, amely a legújabb Android operációs rendszerrel, az Android 8.1-gyel érkezett a webáruházak polcaira. A készülék ára tudásához képest kiválónak mondható. A TomTop akciójában jelenleg 28,43 dollárért, azaz körülbelül 8000 Forintért rendelhető. Ez az összeg annyira alacsony, hogy a külföldi rendelés miatti vámköltségektől sem kell félni, hiszen bőven a vámfizetési értékhatár alatt van. 

A Scishion V88 Plus-t megrendelheted a következő hivatkozásra kattintva:

Scishion V88 Plus TV Box
TomTop akció
28,43 dollár ~ 8 ezer Forint

A V88 Plus nemcsak árában, de hardveresen is kielégíti az otthoni igényeket, méghozzá kellően fürgén. Így kiváló lehet régi vagy új okostévénk meglévő rendszerének lecserélésére. 
A négymagos RK3329 rendszerchip könnyedén megbirkózik bármilyen médiatartalommal, így nem okoz gondot a 4K felbontású, H.264, H.264 és VP9 kódolással rögzített videók lejátszása sem. A megfelelő lejátszásért és szinte kimeríthetetlen beállításokért sem kell alkalmazások után keresgélnünk, hiszen a gyártó előre telepítette a RKMC 18 médialejátszót. Ez egy, külön erre a tv box-ra optimalizált, KODI alapokon működő alkalmazás, amely szinte minden tartalmat könnyedén kezel.

A 2 GB belső memória a gyors működést teszi lehetővé, a 16 GB belső tárhelynek köszönhetően pedig kedvenc alkalmazásainkat is letölthetjük.

A Scishion V88 Plus-ban több ki- és bemeneti csatolófelület is találunk:
  • 4 x USB port
  • 1 x HDMI kimenet
  • 1 x SPDIF
  • 1 x 100Mbit-es RJ45 hálózati csatlakozó
  • 1 x DC bemenet (5V / 2A)
  • SD kártya bemenet
  • 1 x Jack csatlakozó
A kis dobozka mérete 16,7 x 12,5 x 8,3 centiméter, és tömege mindössze 138 gramm. A tévé vagy monitor hátuljára is könnyedén felszerelhető, így a külső szemlélő számára szinte láthatatlan.

A megvásárolt termék dobozában megtaláljuk magát a készüléket, egy távirányítót, HDMI kábelt, hálózati adaptert, és egy rövid, angol nyelvű útmutatót.

Ha kicsit szétnézünk a piacon, a 30 dollár alatti árkategóriában, hasonló készüléket nem nagyon találunk. Ebben az árkategóriában legtöbbször Android 7-es, 1 GB memóriával és 8 GB tárhellyel szerelt modelleket találunk. Így a Scishion V88 Plus tévé box 8000 Forintos árával tényleg egy jó ajánlat. A TomTop promóciója 2018. december 31-ig érvényes.

Aki pedig egy kicsit komolyabb tudással rendelkező tévé okosítót szeretne, érdemes megnéznie, a Xiaomi TV Box-ait, persze a V88 Plus árának legalább duplájáért.
További hírek

Már rendelhető az UMiDigi csúcsmobilja, az UMiDigi S3 Pro

Az elmúlt hetekben rengeteg új információ derült ki az érkező UMiDigi csúcskészülékről, az S3 Pro telefonról. A 48MP-es kamerával és Helio P70-nel érkező modell bevezető ára sem vészes, így jó eséllyel indulhat az egyre sűrűbb középkategóriás mezőnyben.

Xiaomi Redmi Note 7 Pro - a megváltás

A tavalyi évben sokakat ért csalódást a Redmi Note 6 Pro telefon bemutatása után. A felhasználók és a szakma negatív kritikáit úgy látszik komolyan vette a Xiaomi, és idén nemcsak külsőben, de hardveresen is megújult a Note Pro.

Megújult külsővel és utánvétes szállítással várja vásárlóit a GearBest

Márciusban ünnepli ötödik születésnapját a hazánkban is népszerű külföldi webáruház, a GearBest. Az ünnepre készülve több izgalmas újítással rukkolt elő a bolt: új logó, új dizájn és egy új, utánvétes rendelési mód.

KUGOO S1 elektromos roller - a méltó vetélytárs

Hazánkban is egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert az elektromos rollerek. A tavasz közeledtével egyre többen választják ezt a formáját a munkába, iskolába való eljutáshoz a tömegközlekedés vagy a saját autó helyett. Aki új roller vásárlásán gondolkodik, annak mindenképpen érdemes elgondolkodni a KUGOO S1 elektromos rolleren.
Kommentek
Legújabb telefonok