SwitchBot Curtain - A megfizethető függöny okosító

| | Forrás: Switch-bot.com
Okosítsd fel otthonodat a SwitchBot Curtain függöny okosító rendszerrel, melyet most ráadásul remek akcióban rendelhettek meg. A SwitchBot Curtain segítségével telefonról távvezérelhetőek, vagy automatizálhatóak a lakásotokban található függönyök.

A SwitchBot Curtain egy vezeték nélküli, saját akkumulátorral ellátott motorikus függöny behúzó. A termék megalkotásakor a tervezőknek az volt az elsődleges célja, hogy elérhető áron nyújtsanak szinte ugyanolyan élményt, mint amit a drágább, akár több százezer Forintba kerülő motoros karnisok. Az egyszerű motorikus függöny ki-be húzáson kívül persze rengeteg plusz funkcióval is rendelkezik, amelytől igazán okosnak mondható az eszköz.

SwitchBot Curtain - Függöny okosító

SwitchBot Curtain - Bemutató

Függöny okosító rendszerrel eddig nem találkozhattatok oldalunkon, ennek elsődleges oka, hogy nem igazán volt életképes termék a piacon. A SwitchBot Curtain ezen szeretne változtatni. A mindössze 69 dollárért (~20 ezer Forintért) megvásárolható okos eszköz a telefonos távvezérlésen túl megannyi remek tulajdonsággal rendelkezik. Ilyen az időzített irányítás, napfényérzékelő és hangvezérlés.

A terméket a gyártó hivatalos oldaláról tudjátok megvásárolni, ahol május 31-ig további 15% végösszeg kedvezményre tehettek szert, ha megadjátok a kosár oldalon a SWITCHBOT15OFF kuponkódot. Így a termék már 58,65 dollártól (~17 ezer Forinttól) megrendelhető.

Fizetni Paypal és bankkártya segítségével lehet, a szállítás 110 dollár felett ingyenes, és mivel EU raktárról érkezik, ÁFA és vámmentes. A szállítási idő körülbelül 1 hét.

Switchbot CurTain
Motorizált okos függöny elhúzó
58,65 dollártól (~17 ezer Forinttól)
15% végösszeg kupon: SWITCHBOT15OFF

Maga a függöny elhúzó telepítése pofonegyszerű, a gyártó leírása alapján ügyes kezeknek akár 30 másodperc alatt sikerül. Fontos megjegyezni, hogy a SwitchBot Curtain használatakor nem kell megbontani a karnist, ráadásul a függönyt sem kell leszedni. Egy termék egy függöny mozgatására elegendő, így ha például két oldalról behúzódó sötétítő függönyöd van, akkor mindenképpen kettőt érdemes rendelni az eszközből. Egyébként a termékoldalon kettes és négyes csomagban is megvásárolható a SwitchBot Curtain, ráadásul ha többet vásároltok, az egységár csökken.


Az eszköz szinte bármilyen karnisra (rúd, U-sín, I-sín) felhelyezhető, viszont a rendelésnél figyeljetek arra, hogy a megfelelő típust válasszátok ki. Aki bizonytalan, annak érdemes megnézni a termékoldalon a megfelelő típus esetén, milyen paraméterekkel rendelkező karnisra szerelhető fel pontosan. Például rúdkarnis esetén 15 és 40 milliméter közötti átmérővel rendelkező függönytartókra tökéletesen passzol a SwitchBot Curtain.


A kis függöny elhúzóhoz rengeteg apró kiegészítő vásárolható, melyek további kényelmi funkciókat adnak a felhasználók számára:
  • SwitchBot Hub Mini: Google Asszisztens, Siri, Amazon Alexa hangvezérlő támogatás segítségével egyszerűen hangunkkal irányíthatjuk az otthoni függönybehúzást. Illetve a Hub segítségével akár munkahelyünkről is besötétíthetjük szobáinkat.
  • SwitchBot Remote: egyszerű vezeték nélküli kapcsoló, amelyet a szoba bármely pontjára elhelyezhetünk. Így okostelefon nélkül is irányíthatóak az eszközök.
  • SwitchBot Solar: napelemes kiegészítő, amelynek segítségével megfeledkezhetünk az eszköz töltéséről. Az egyébkénként sem rövid (körülbelül 8 hónapos) üzemidő így örök élet plusz egy napra tolható ki.

A termék belső felén egy fényérzékelő szenzor is helyet kapott, melynek segítségével automatizálhatjuk a szobák árnyékolását. Például ha télen éppen napos idő van, akkor beállíthatjuk, hogy húzza szét a függönyeinket, hogy a nap melege felmelegítse a szobát. De hasznos funkció lehet nyáron is, amikor éppen a délutáni napos, meleg időszak esetén sötétíthetünk be.


A SwitchBot Curtain több szakmai lap elismerését is elnyerte, a tavalyi évben pedig két nagyobb elismerést, az IDEA 2020 és a Good Design Award 2020 díjakat is megszerezte.


A SwitchBot Curtain jelenleg akciós áron rendelhető a gyártó hivatalos oldaláról, a sín karnisokhoz illeszkedő termék ára 69 dollár, a rúdkarnisokra passzoló 79 dollárba kerül. A megrendelt termékeket EU raktárról küldi a gyártó, és 110 dollár felett a szállítás is ingyenes.

A fenti akciós árakon túl 2021. május 31-ig további 15 százalékos végösszegkedvezményt érvényesíthettek az oldalon, ha a kosár oldalon megadjátok a SWITCHBOT15OFF kódot. Így a Switchbot okos eszközét már 58,65 dollártól, azaz körülbelül 17 ezer Forinttól beszerezhetitek.

Az akciót és a terméket itt találjátok meg:

Switchbot CurTain
Motorizált okos függöny elhúzó
58,65 dollártól (~17 ezer Forinttól)
15% végösszeg kupon: SWITCHBOT15OFF
További hírek

Megéri még 2022-ben külföldről mobiltelefont, táblagépet vásárolni?

Mint ismeretes, 2021. július 1-től új vámszabályok kerültek bevezetésre az Európai Unió tagállamaiban, így hazánkban is. Cikkünkben arra szeretnénk választ keresni, hogy vajon fél év elteltével, 2022-ben a gyenge Forint árfolyam és az új jogszabályozás mellett, érdemes-e még külföldről beszerezni kedvenc technikai eszközeinket.

Különleges kódnevű és érdekes specifikációjú Xiaomi termékek szivárogtak ki az interneten

Az elmúlt napokban összesen 13 különböző Xiaomi termék kódneve és tulajdonságlistája látott napvilágot, amelyek várhatóan a következő félévben fognak megjelenni. Hogy pontosan mikor, és mely széria folytatásaként, azt egyelőre nem tudni.

Már csak pár nap és életbe lépnek a posta új vámolási szabályai

2021. július elsejével életbe lépnek a posta új vámügyintézési szabályai, ami azt jelenti, hogy ettől a dátumtól kezdve már a legolcsóbb, akár a száz forintos Európai Unión kívülről érkező küldemény is vámolás alá kerül, és ÁFA fizetési kötelezettség keletkezik.

Szerezd meg a legújabb SwitchBot eszközöket, és okosítsd fel az otthonodat

A SwitchBot rengeteg otthon okosító eszközt dobott már eddig is piacra, ráadásul szinte mindegyiket, kimondottan kedvező áron lehetett beszerezni. Ezúttal egy okos nyitásérzékelőt és egy szintén okos mozgásérzékelőt dobott piacra a cég, melyeket most EU raktárról, kedvezményes áron vásárolhattok meg.
Kommentek
Legújabb telefonok