SwitchBot Curtain - A megfizethető függöny okosító

| | Forrás: Switch-bot.com
Okosítsd fel otthonodat a SwitchBot Curtain függöny okosító rendszerrel, melyet most ráadásul remek akcióban rendelhettek meg. A SwitchBot Curtain segítségével telefonról távvezérelhetőek, vagy automatizálhatóak a lakásotokban található függönyök.

A SwitchBot Curtain egy vezeték nélküli, saját akkumulátorral ellátott motorikus függöny behúzó. A termék megalkotásakor a tervezőknek az volt az elsődleges célja, hogy elérhető áron nyújtsanak szinte ugyanolyan élményt, mint amit a drágább, akár több százezer Forintba kerülő motoros karnisok. Az egyszerű motorikus függöny ki-be húzáson kívül persze rengeteg plusz funkcióval is rendelkezik, amelytől igazán okosnak mondható az eszköz.

SwitchBot Curtain - Függöny okosító

SwitchBot Curtain - Bemutató

Függöny okosító rendszerrel eddig nem találkozhattatok oldalunkon, ennek elsődleges oka, hogy nem igazán volt életképes termék a piacon. A SwitchBot Curtain ezen szeretne változtatni. A mindössze 69 dollárért (~20 ezer Forintért) megvásárolható okos eszköz a telefonos távvezérlésen túl megannyi remek tulajdonsággal rendelkezik. Ilyen az időzített irányítás, napfényérzékelő és hangvezérlés.

A terméket a gyártó hivatalos oldaláról tudjátok megvásárolni, ahol május 31-ig további 15% végösszeg kedvezményre tehettek szert, ha megadjátok a kosár oldalon a SWITCHBOT15OFF kuponkódot. Így a termék már 58,65 dollártól (~17 ezer Forinttól) megrendelhető.

Fizetni Paypal és bankkártya segítségével lehet, a szállítás 110 dollár felett ingyenes, és mivel EU raktárról érkezik, ÁFA és vámmentes. A szállítási idő körülbelül 1 hét.

Switchbot CurTain
Motorizált okos függöny elhúzó
58,65 dollártól (~17 ezer Forinttól)
15% végösszeg kupon: SWITCHBOT15OFF

Maga a függöny elhúzó telepítése pofonegyszerű, a gyártó leírása alapján ügyes kezeknek akár 30 másodperc alatt sikerül. Fontos megjegyezni, hogy a SwitchBot Curtain használatakor nem kell megbontani a karnist, ráadásul a függönyt sem kell leszedni. Egy termék egy függöny mozgatására elegendő, így ha például két oldalról behúzódó sötétítő függönyöd van, akkor mindenképpen kettőt érdemes rendelni az eszközből. Egyébként a termékoldalon kettes és négyes csomagban is megvásárolható a SwitchBot Curtain, ráadásul ha többet vásároltok, az egységár csökken.


Az eszköz szinte bármilyen karnisra (rúd, U-sín, I-sín) felhelyezhető, viszont a rendelésnél figyeljetek arra, hogy a megfelelő típust válasszátok ki. Aki bizonytalan, annak érdemes megnézni a termékoldalon a megfelelő típus esetén, milyen paraméterekkel rendelkező karnisra szerelhető fel pontosan. Például rúdkarnis esetén 15 és 40 milliméter közötti átmérővel rendelkező függönytartókra tökéletesen passzol a SwitchBot Curtain.


A kis függöny elhúzóhoz rengeteg apró kiegészítő vásárolható, melyek további kényelmi funkciókat adnak a felhasználók számára:
  • SwitchBot Hub Mini: Google Asszisztens, Siri, Amazon Alexa hangvezérlő támogatás segítségével egyszerűen hangunkkal irányíthatjuk az otthoni függönybehúzást. Illetve a Hub segítségével akár munkahelyünkről is besötétíthetjük szobáinkat.
  • SwitchBot Remote: egyszerű vezeték nélküli kapcsoló, amelyet a szoba bármely pontjára elhelyezhetünk. Így okostelefon nélkül is irányíthatóak az eszközök.
  • SwitchBot Solar: napelemes kiegészítő, amelynek segítségével megfeledkezhetünk az eszköz töltéséről. Az egyébkénként sem rövid (körülbelül 8 hónapos) üzemidő így örök élet plusz egy napra tolható ki.

A termék belső felén egy fényérzékelő szenzor is helyet kapott, melynek segítségével automatizálhatjuk a szobák árnyékolását. Például ha télen éppen napos idő van, akkor beállíthatjuk, hogy húzza szét a függönyeinket, hogy a nap melege felmelegítse a szobát. De hasznos funkció lehet nyáron is, amikor éppen a délutáni napos, meleg időszak esetén sötétíthetünk be.


A SwitchBot Curtain több szakmai lap elismerését is elnyerte, a tavalyi évben pedig két nagyobb elismerést, az IDEA 2020 és a Good Design Award 2020 díjakat is megszerezte.


A SwitchBot Curtain jelenleg akciós áron rendelhető a gyártó hivatalos oldaláról, a sín karnisokhoz illeszkedő termék ára 69 dollár, a rúdkarnisokra passzoló 79 dollárba kerül. A megrendelt termékeket EU raktárról küldi a gyártó, és 110 dollár felett a szállítás is ingyenes.

A fenti akciós árakon túl 2021. május 31-ig további 15 százalékos végösszegkedvezményt érvényesíthettek az oldalon, ha a kosár oldalon megadjátok a SWITCHBOT15OFF kódot. Így a Switchbot okos eszközét már 58,65 dollártól, azaz körülbelül 17 ezer Forinttól beszerezhetitek.

Az akciót és a terméket itt találjátok meg:

Switchbot CurTain
Motorizált okos függöny elhúzó
58,65 dollártól (~17 ezer Forinttól)
15% végösszeg kupon: SWITCHBOT15OFF
További hírek

Zeblaze Ares - Retro okosóra potom áron

Retro külsővel, de modern belsővel dobta piacra legújabb okosóráját a Zeblaze, ráadásul most piszok olcsón juthattok hozzá. A Zeblaze Ares a 80-as évek japán kvarcóráit idézi, LCD kijelzővel, különböző aktivitásmérőkkel, Bluetooth 5.0-val, vérnyomás és véroxigénszint mérővel felszerelve.

Már Lenovo termékeket is rendelhettek a Colorsmap áruházból

A Colorsmap webáruház hívta fel figyelmünket arra, hogy kínálatuk között már különféle Lenovo termékeket is megtalálhattok. A választék egyelőre nem túl nagy, viszont egy-egy jó áras fej- vagy fülhallgatót el lehet csípni.

Haylou RT (LS05S) - Vízálló okosóra akár 20 napos üzemidővel

A tavaly év elején piacra került Haylou Solar a mai napig az egyik legnépszerűbb okosóra 10 ezer Forint környékén. A most megjelent Haylou RT, a Solar kitaposott útján szeretne hasonló babérokra törni, és árát tekintve meg is van rá az esélye.

Elérhető árú Bluedio fej- és fülhallgatók a Colorsmap áruházból

A Bluedio fej- és fülhallgatói elsősorban alacsony árával hívják fel magukra a vásárlók figyelmét. A mostani összeállításunkban néhány pénztárcabarát vezeték nélküli Bluedio terméket mutatunk be nektek, melyekhez most akciós áron juthattok hozzá.
Kommentek
Legújabb telefonok