Szerezd meg a legújabb SwitchBot eszközöket, és okosítsd fel az otthonodat

| | Forrás: SwitchBot
A SwitchBot rengeteg otthon okosító eszközt dobott már eddig is piacra, ráadásul szinte mindegyiket, kimondottan kedvező áron lehetett beszerezni. Ezúttal egy okos nyitásérzékelőt és egy szintén okos mozgásérzékelőt dobott piacra a cég, melyeket most EU raktárról, kedvezményes áron vásárolhattok meg.


A SwitchBot cég elsősorban arra specializálódott, hogy az otthon megtalálható általános tárgyainkat, eszközeinket "felokosítsák". Ha a gyártó neve sokaknak nem is ismerős, de biztosan találkoztak már az interneten az egyik legnépszerűbb termékükkel, a SwitchBot Bot-tal, mely bármely eszközt képes bekapcsolni, méghozzá teljesen manuálisan. 

De legutóbbi cikkünkben bemutatott SwitchBot Curtain példáját is felhozhatnánk, ahol a különleges eszköz segítségével automatikusan behúzhatjuk otthonunk ablakai előtt megtalálható függönyöket, akkor is, ha éppen távol vagyunk.

A mostani rövid bemutatóban két termékkel foglalkozunk, az egyik a SwitchBot Contact Sensor, a másik pedig a SwitchBot Motion Sensor. 

SwitchBot Contact Sensor

A SwitchBot Contact Sensor egy nagyon kicsi eszköz, amely lényegében arra hívatott, hogy érzékelje a különféle ajtók, fiókok, ablakok stb. nyitását, zárását. Értelemszerűen a legegyszerűbb felhasználási területe az otthoni monitorozás, azaz megfigyelhetjük bármikor, bárhol, hogy a lakásunkban felszerelt nyitásérzékelők éppen milyen visszajelzést adnak. Így könnyen láthatjuk, hogy nyitva hagytuk az ablakot, vagy éppen megérkezett valaki a lakásba. A láthatóság persze csak jelképes megfogalmazás, az alkalmazás értesítést küld egy adott eseményről.


Természetesen kicsit tovább gondolva a lehetőségeket, jóval összetettebb feladat elvégzését is rábízhatjuk az eszközre, illetve a hozzákapcsolódó SwitchBot alkalmazásra. A gyártó más eszközeivel kombinálva, például SwitchBot Hub Mini, SwitchBot Bot és SwitchBot Curtain segítségével hazaérkezéskor automatikusan felkapcsolhatja a rendszer a lámpákat, a légkondit, vagy akár széthúzhatja a függönyöket.


SwitchBot Motion Sensor

A SwitchBot automatikus, mozgásérzékelő készüléke segítségével sok-sok lehetőségünk adódik, főként akkor, ha a gyártó más termékeivel kombináljuk. Például a SwitchBot Bot beszerzése után lehetőségünk van felkapcsolni bármely olyan helység lámpáját, ahová éppen megérkezünk. 


Akár azt is beállíthatjuk, ha leülünk a tévé elé este filmet nézni, akkor amint észrevesz minket az érzékelő, az alkalmazás behúzhatja a függönyt, beindíthatja a légkondicionálót, a lámpákat hangulat fényre állítja.


A legújabb SwitchBot termékeket most bevezető áron rendelhetitek meg EU raktárról. Ez utóbbi azt is jelenti, hogy a szállítás rendkívül gyors, és nem utolsósorban ÁFA és vámmentes.
Árban mindkét termék megegyezik, azaz mind a SwitchBot Contact Sensor, mind a SwitchBot Motion Sensor egyaránt 24,99 dollárért, azaz körülbelül 7 000 Forintért vásárolható meg.

Az ajánlatokat elérhetitek a gyártó hivatalos webáruházából:

SwitchBot Contact Sensor
Okos nyitásérzékelő
Ár: 24,99 dollár (~7000 Forint)

SwitchBot Motion Sensor
Okos mozgásérzékelő
Ár: 24,99 dollár (~7000 Forint)

Egyébként érdemes szétnézni a gyártó oldalán, mert egészen 2021. június 30-ig Prime napok vannak, ami azt jelenti, hogy az összes terméküket valamivel olcsóbban tudjátok megvásárolni.
További hírek

Különleges kódnevű és érdekes specifikációjú Xiaomi termékek szivárogtak ki az interneten

Az elmúlt napokban összesen 13 különböző Xiaomi termék kódneve és tulajdonságlistája látott napvilágot, amelyek várhatóan a következő félévben fognak megjelenni. Hogy pontosan mikor, és mely széria folytatásaként, azt egyelőre nem tudni.

Már csak pár nap és életbe lépnek a posta új vámolási szabályai

2021. július elsejével életbe lépnek a posta új vámügyintézési szabályai, ami azt jelenti, hogy ettől a dátumtól kezdve már a legolcsóbb, akár a száz forintos Európai Unión kívülről érkező küldemény is vámolás alá kerül, és ÁFA fizetési kötelezettség keletkezik.

SwitchBot Curtain - A megfizethető függöny okosító

Okosítsd fel otthonodat a SwitchBot Curtain függöny okosító rendszerrel, melyet most ráadásul remek akcióban rendelhettek meg. A SwitchBot Curtain segítségével telefonról távvezérelhetőek, vagy automatizálhatóak a lakásotokban található függönyök.

Zeblaze Ares - Retro okosóra potom áron

Retro külsővel, de modern belsővel dobta piacra legújabb okosóráját a Zeblaze, ráadásul most piszok olcsón juthattok hozzá. A Zeblaze Ares a 80-as évek japán kvarcóráit idézi, LCD kijelzővel, különböző aktivitásmérőkkel, Bluetooth 5.0-val, vérnyomás és véroxigénszint mérővel felszerelve.
Kommentek
Legújabb telefonok