Szerezd meg a legújabb SwitchBot eszközöket, és okosítsd fel az otthonodat

| | Forrás: SwitchBot
A SwitchBot rengeteg otthon okosító eszközt dobott már eddig is piacra, ráadásul szinte mindegyiket, kimondottan kedvező áron lehetett beszerezni. Ezúttal egy okos nyitásérzékelőt és egy szintén okos mozgásérzékelőt dobott piacra a cég, melyeket most EU raktárról, kedvezményes áron vásárolhattok meg.


A SwitchBot cég elsősorban arra specializálódott, hogy az otthon megtalálható általános tárgyainkat, eszközeinket "felokosítsák". Ha a gyártó neve sokaknak nem is ismerős, de biztosan találkoztak már az interneten az egyik legnépszerűbb termékükkel, a SwitchBot Bot-tal, mely bármely eszközt képes bekapcsolni, méghozzá teljesen manuálisan. 

De legutóbbi cikkünkben bemutatott SwitchBot Curtain példáját is felhozhatnánk, ahol a különleges eszköz segítségével automatikusan behúzhatjuk otthonunk ablakai előtt megtalálható függönyöket, akkor is, ha éppen távol vagyunk.

A mostani rövid bemutatóban két termékkel foglalkozunk, az egyik a SwitchBot Contact Sensor, a másik pedig a SwitchBot Motion Sensor. 

SwitchBot Contact Sensor

A SwitchBot Contact Sensor egy nagyon kicsi eszköz, amely lényegében arra hívatott, hogy érzékelje a különféle ajtók, fiókok, ablakok stb. nyitását, zárását. Értelemszerűen a legegyszerűbb felhasználási területe az otthoni monitorozás, azaz megfigyelhetjük bármikor, bárhol, hogy a lakásunkban felszerelt nyitásérzékelők éppen milyen visszajelzést adnak. Így könnyen láthatjuk, hogy nyitva hagytuk az ablakot, vagy éppen megérkezett valaki a lakásba. A láthatóság persze csak jelképes megfogalmazás, az alkalmazás értesítést küld egy adott eseményről.


Természetesen kicsit tovább gondolva a lehetőségeket, jóval összetettebb feladat elvégzését is rábízhatjuk az eszközre, illetve a hozzákapcsolódó SwitchBot alkalmazásra. A gyártó más eszközeivel kombinálva, például SwitchBot Hub Mini, SwitchBot Bot és SwitchBot Curtain segítségével hazaérkezéskor automatikusan felkapcsolhatja a rendszer a lámpákat, a légkondit, vagy akár széthúzhatja a függönyöket.


SwitchBot Motion Sensor

A SwitchBot automatikus, mozgásérzékelő készüléke segítségével sok-sok lehetőségünk adódik, főként akkor, ha a gyártó más termékeivel kombináljuk. Például a SwitchBot Bot beszerzése után lehetőségünk van felkapcsolni bármely olyan helység lámpáját, ahová éppen megérkezünk. 


Akár azt is beállíthatjuk, ha leülünk a tévé elé este filmet nézni, akkor amint észrevesz minket az érzékelő, az alkalmazás behúzhatja a függönyt, beindíthatja a légkondicionálót, a lámpákat hangulat fényre állítja.


A legújabb SwitchBot termékeket most bevezető áron rendelhetitek meg EU raktárról. Ez utóbbi azt is jelenti, hogy a szállítás rendkívül gyors, és nem utolsósorban ÁFA és vámmentes.
Árban mindkét termék megegyezik, azaz mind a SwitchBot Contact Sensor, mind a SwitchBot Motion Sensor egyaránt 24,99 dollárért, azaz körülbelül 7 000 Forintért vásárolható meg.

Az ajánlatokat elérhetitek a gyártó hivatalos webáruházából:

SwitchBot Contact Sensor
Okos nyitásérzékelő
Ár: 24,99 dollár (~7000 Forint)

SwitchBot Motion Sensor
Okos mozgásérzékelő
Ár: 24,99 dollár (~7000 Forint)

Egyébként érdemes szétnézni a gyártó oldalán, mert egészen 2021. június 30-ig Prime napok vannak, ami azt jelenti, hogy az összes terméküket valamivel olcsóbban tudjátok megvásárolni.
További hírek

Ulefone Power Armor 14 teszt - Az üzemidőbajnok strapamobil

A nyári forróságban egy igazán izgalmas készülék, az Ulefone Power Armor 14 strapamobil került kezünkbe a Hekka webáruház jóvoltából. Az ütésálló mobil remek árával és kiváló üzemidejével igyekszik kiemelkedni a piacon kapható hasonló túlélő telefonok közül.

OneOdio Monitor 60 Hi-Res Fejhallgató teszt - Kellemes csalódás a középkategóriában

Oldalunkon már több OneOdio terméket is teszteltünk, melyek kimagasló ár-érték arányuknak köszönhetően sokak kedvencévé váltak. Ezúttal a OneOdio Monitor 60 fejhallgató került a kezünkbe, mely picivel drágábban kínál közel stúdió minőséget. 

Megéri még 2022-ben külföldről mobiltelefont, táblagépet vásárolni?

Mint ismeretes, 2021. július 1-től új vámszabályok kerültek bevezetésre az Európai Unió tagállamaiban, így hazánkban is. Cikkünkben arra szeretnénk választ keresni, hogy vajon fél év elteltével, 2022-ben a gyenge Forint árfolyam és az új jogszabályozás mellett, érdemes-e még külföldről beszerezni kedvenc technikai eszközeinket.

Különleges kódnevű és érdekes specifikációjú Xiaomi termékek szivárogtak ki az interneten

Az elmúlt napokban összesen 13 különböző Xiaomi termék kódneve és tulajdonságlistája látott napvilágot, amelyek várhatóan a következő félévben fognak megjelenni. Hogy pontosan mikor, és mely széria folytatásaként, azt egyelőre nem tudni.
Kommentek
Legújabb telefonok