Szerezd meg a legújabb SwitchBot eszközöket, és okosítsd fel az otthonodat

| | Forrás: SwitchBot
A SwitchBot rengeteg otthon okosító eszközt dobott már eddig is piacra, ráadásul szinte mindegyiket, kimondottan kedvező áron lehetett beszerezni. Ezúttal egy okos nyitásérzékelőt és egy szintén okos mozgásérzékelőt dobott piacra a cég, melyeket most EU raktárról, kedvezményes áron vásárolhattok meg.


A SwitchBot cég elsősorban arra specializálódott, hogy az otthon megtalálható általános tárgyainkat, eszközeinket "felokosítsák". Ha a gyártó neve sokaknak nem is ismerős, de biztosan találkoztak már az interneten az egyik legnépszerűbb termékükkel, a SwitchBot Bot-tal, mely bármely eszközt képes bekapcsolni, méghozzá teljesen manuálisan. 

De legutóbbi cikkünkben bemutatott SwitchBot Curtain példáját is felhozhatnánk, ahol a különleges eszköz segítségével automatikusan behúzhatjuk otthonunk ablakai előtt megtalálható függönyöket, akkor is, ha éppen távol vagyunk.

A mostani rövid bemutatóban két termékkel foglalkozunk, az egyik a SwitchBot Contact Sensor, a másik pedig a SwitchBot Motion Sensor. 

SwitchBot Contact Sensor

A SwitchBot Contact Sensor egy nagyon kicsi eszköz, amely lényegében arra hívatott, hogy érzékelje a különféle ajtók, fiókok, ablakok stb. nyitását, zárását. Értelemszerűen a legegyszerűbb felhasználási területe az otthoni monitorozás, azaz megfigyelhetjük bármikor, bárhol, hogy a lakásunkban felszerelt nyitásérzékelők éppen milyen visszajelzést adnak. Így könnyen láthatjuk, hogy nyitva hagytuk az ablakot, vagy éppen megérkezett valaki a lakásba. A láthatóság persze csak jelképes megfogalmazás, az alkalmazás értesítést küld egy adott eseményről.


Természetesen kicsit tovább gondolva a lehetőségeket, jóval összetettebb feladat elvégzését is rábízhatjuk az eszközre, illetve a hozzákapcsolódó SwitchBot alkalmazásra. A gyártó más eszközeivel kombinálva, például SwitchBot Hub Mini, SwitchBot Bot és SwitchBot Curtain segítségével hazaérkezéskor automatikusan felkapcsolhatja a rendszer a lámpákat, a légkondit, vagy akár széthúzhatja a függönyöket.


SwitchBot Motion Sensor

A SwitchBot automatikus, mozgásérzékelő készüléke segítségével sok-sok lehetőségünk adódik, főként akkor, ha a gyártó más termékeivel kombináljuk. Például a SwitchBot Bot beszerzése után lehetőségünk van felkapcsolni bármely olyan helység lámpáját, ahová éppen megérkezünk. 


Akár azt is beállíthatjuk, ha leülünk a tévé elé este filmet nézni, akkor amint észrevesz minket az érzékelő, az alkalmazás behúzhatja a függönyt, beindíthatja a légkondicionálót, a lámpákat hangulat fényre állítja.


A legújabb SwitchBot termékeket most bevezető áron rendelhetitek meg EU raktárról. Ez utóbbi azt is jelenti, hogy a szállítás rendkívül gyors, és nem utolsósorban ÁFA és vámmentes.
Árban mindkét termék megegyezik, azaz mind a SwitchBot Contact Sensor, mind a SwitchBot Motion Sensor egyaránt 24,99 dollárért, azaz körülbelül 7 000 Forintért vásárolható meg.

Az ajánlatokat elérhetitek a gyártó hivatalos webáruházából:

SwitchBot Contact Sensor
Okos nyitásérzékelő
Ár: 24,99 dollár (~7000 Forint)

SwitchBot Motion Sensor
Okos mozgásérzékelő
Ár: 24,99 dollár (~7000 Forint)

Egyébként érdemes szétnézni a gyártó oldalán, mert egészen 2021. június 30-ig Prime napok vannak, ami azt jelenti, hogy az összes terméküket valamivel olcsóbban tudjátok megvásárolni.
További hírek

Karácsonyi akcióban rendelhetőek a legújabb Welock okos zárak

Izgalmas kuponakciókkal várja a Welock okos zárakat gyártó cég a vásárlókat Karácsony és Újév között. Az elkövetkezendő két hétben szinte az összes Welock okos zárat olcsóbban szerezhetitek be EU raktárról, 2 év garanciával.

Black Friday és Cyber Monday akció a legnépszerűbb WeLock okos zárakra

Már csak pár napig tart a WeLock hivatalos Black Friday és Cyber Monday akciója, amelyben most jóval olcsóbban juthattok hozzá a gyártó legnépszerűbb okos záraihoz.

Már rendelhető a Blackview legújabb strapamobilja, a Blackview BV7200

Kiváló áron juthattok hozzá a legújabb Blackview strapamobilhoz, a múlt hónap végén megjelent Blackview BV7200 készülékhez. A gyártó hivatalos webáruházában ráadásul most további kedvezményeket zsebelhettek be a dupla 11-es vásárlási napnak köszönhetően!

Három új Blackview mobil érkezik a napokban: Blackview BV7100, BV5200 és az OSCAL C80

Három új mobiltelefonnal frissíti termékpalettáját a Blackview a hónapban: köztük a hatalmas akkumulátorral szerelt Blackview BV7100, az ArcSoft képfeldolgozóval érkező Blackview BV5200 és az 50 MP-es kamerával, 90 Hz-es kijelzővel büszkélkedő Blackview OSCAL C80.
Kommentek
Legújabb telefonok