Szerezd meg akcióban a legjobb Kospet okosórákat

| | Forrás: Colorsmap (Szponzorált)
A mai cikkünkben kicsit elkanyarodunk az okostelefonoktól, és egy kicsit az okosórák világába tekintünk bele. A jelenlegi piacon rengeteg gyártó van jelen, melyek közül most a Kospet legújabb okos eszközeit mutatjuk be nektek.

Kospet Prime 2

A Kospet okosóráihoz nagyon jó áron juthattok hozzá, egy friss webáruház, a Colorsmap jóvoltából. A cikk további részében négy olcsóbb okosórát és egy igazán különleges, Android 10-zel szerelt eszközt ismerhettek meg.

Kospet Rock

A Kospet első strapaórája, a Kospet Rock egy igazán egyedi, megerősített készülékházzal rendelkező okosóra. A megvastagított keretnek köszönhetően az óra víz- (3ATM), por- és ütésálló, így a legextrémebb körülmények között is viselhető.

Az 1,69 hüvelykes, nyolcszögletű TFT kijelzővel szerelt óra, okos funkcióit tekintve hozza a kategóriájában a kötelezőt, így találunk benne pulzusmérőt, sport aktivitásmérőt, alvásfigyelést, lépésszámlálót. Mindezek mellett, az adatlapja szerint képes véroxigén szint, és vérnyomás mérésre is, igaz ezen mért értékeket senki se tekintse mérvadónak, hiszen ez az óra nem egy orvostechnikai eszköz.

Kospet Rock

Természetesen gyártótól függetlenül, okostelefonunkkal összekapcsolhatjuk, így kiválóan alkalmas üzenetek megjelenítésére, értesítések kijelzésére, hívás fogadásra, elutasításra, időjárás kijelzésre, vagy telefonos médialejátszónk kezelésére.
Beépített GPS nincs a telefonban, mint ahogy mobiladat kártyát sem helyezhetünk el benne, így minden információt a saját telefonunkról gyűjt össze a Bluetooth 5-ös kapcsolat segítségével.

A hátlap alatt található 350mAh-s akkumulátor egész jó üzemidőket hoz ki a kis készülékből. Készenléti módban 50 napig, normál használat (sportolás, alvásfigyelés, folyamatos pulzusmérés) esetén pedig körülbelül két hétig használhatjuk egyetlen feltöltéssel.

A Kospet Rock okosórát jelenleg kuponakcióban 29,99 dollárért, azaz körülbelül 9200 Forintért tudjátok megvásárolni az alábbi oldalon:

Kospet Rock vásárlás
Kuponkód: JQ4TBL
Ár: 29,99 dollárKospet Magic 3

A Kospet Magic 3 egy szerethető külsejű, átlagosnak mondható okosóra, amely elsősorban az árával hódíthat. Az óra előlapján, egy kissé hosszúkás, lekerekített téglalap alakú, 1,71 hüvelykes, 280x320 pixel felbontású TFT kijelző lapul, melyen felbontásának és méretének köszönhetően rengeteg mindent meg tudunk jeleníteni.

Az előző Kospet Rock órával összehasonlítva külseje mindenképp letisztultabb, inkább hétköznapi viselésre alkalmas. Ettől függetlenül a képességek listája szinte megegyezik az előző típussal.
A kisebb mérettel, kisebb akkumulátor is jár, ebben a típusban egy 220mAh-s energiaforrás kapott helyet a hátlap alatt, amely 35 napos készenléti, és körülbelül 1 hetes normál használatot tesz lehetővé.

Kospet Magic 3

A Kospet Magic 3 a Colorsmap áruházból 34,99 dollárért, azaz körülbelül 11 ezer Forintért szerezhető be:


Kospet Magic 3 vásárlás
Ár: 34,99 dollár

Kospet Raptor

A Kospet Raptor, a Kospet Rockhoz hasonlóan a kültéri sport szerelmeseinek lehet jó választás, ugyanis ennél az óránál is az elsődleges tervezési szempont a strapabíróság volt.

Az 1,3 hüvelykes, 320x320 képpontos felbontású, kör alakú kijelzővel szerelt Raptor rendkívül erős borítást kapott, ellenáll a víznek, pornak és ütésnek egyaránt. Maga a készülékház fémből készült, kisebb műanyag kiegészítésekkel, az óra szíja szilikon.
A 47 mm átmérőjű óralap ellenére tömege mindössze 47 gramm, amely a hasonló okosórák között könnyűnek mondható. Így sportolás közben szinte észrevétlenül teszi a dolgát a kezünkön.

Kospet Raptor

A Kospet Raptor az olcsóbb okosórák közé tartozik, így képességeit tekintve pont ugyanannyit tud, mint a már fentebb említett két modell. A különbség itt is inkább az üzemidőt érinti: egyszerű óraként használva (Bluetooth kapcsolat nélkül) körülbelül 30 napig elegendő a 230 mAh-s akkumulátor. Normál használat esetén 20 napos, komolyabb igénybevétel esetén pedig körülbelül 10 napos üzemidővel lehet számolni.

A Kospet Raptor okosórát 42,99 dollárért (~13 ezer Forintért) rendelhetitek meg:

Kospet Raptor vásárlás
Ár:42,99 dollárKospet GTO

A Kospet GTO az egyik legkeresettebb tavalyi Kospet okosóra volt. Népszerűségét elsősorban letisztult megjelenésének, egyszerű kezelhetőségének, és nagyméretű, 1,4 hüvelykes kijelzőjének.

Ennél a modellnél is megkapjuk az IP68-as védettséget, a fentebb már leírt funkciókat, rengeteg óra témát, 31 különböző, beépített sport aktivitás mérést.

Kospet GTO

A Kospet GTO árában alig tér el az előzőleg már bemutatott modellektől, jelenleg 36,99 dollárért rendelhetitek meg. Ezeknél a típusoknál a vásárlás elsődleges szempontja a külső, és inkább másodlagos a tudás, hiszen a 10-15 ezer Forintos árkategóriában szinte mindegyik okosóra ugyanazt fogja tudni.

Kospet GTO vásárlás
Ár:36,99 dollár


Kospet Prime 2

A végére hagytam az igazán különleges darabot, az idei Kospet csúcsmodellt, a Kospet Prime 2 okosórát, amely akár egy James Bond filmben helyet kaphatna, hiszen ez a modell már teljes mértékben kimeríti az "okos" óra megnevezést.

A Kospet Prime 2 igazából nem is egy hagyományos olcsó okosóra, hanem egy teljes tudással rendelkező, mini telefonóra, Android 10-es operációs rendszerrel, kimondottan gyors processzorral és nagy méretű memóriával megspékelve. Igazából ha nem egy okosóra cikkben olvasnátok a tulajdonságlistát, akkor azt hinnétek, hogy ismét egy újabb telefonbemutató következik.

Nos ez nem véletlen, hiszen a hatalmas 2,1 hüvelykes 480x480 pixel felbontású IPS kijelző alatt egy MediaTek Helio P22 rendszerchip muzsikál, amely jelenleg is több telefonban jelen van, sőt korábban a Redmi 6 is ezt a processzort használta.
A Mediatek SoC mellett nem kevesebb mint 4 GB memóriát és 64 GB tárhelyet találunk, amely az okostelefonok esetében rendkívül ritka specifikáció. De ez még nem minden, ugyanis a kijelző felett találunk egy elforgatható, 13 megapixeles, autófókuszos kamerát (Sony IMX 214), amely kimondottan jó képeket készít.

Kospet Prime 2

Az okosóra funkcióit felsorolni sem könnyű, hiszen szinte ugyanazokat tudja, mint egy okostelefon. Természetesen találunk benne SIM kártya foglalatot is, pontosabban egy darab nano-SIM kártyát helyezhetünk a hátlap alá, amelynek köszönhetően akár 4G hálózatokra is felcsatlakozhatunk. Külön jó hír, hogy a B20-as LTE sávot is támogatja az óra.

A mobilhálózatokon túl az óra támogatja a kétsávos Wifi hálózatokat és a Bluetooth 5-öt. Az eszköz saját GPS vevővel rendelkezik, GPS, Glonass, A-GPS és Beidou támogatással.
Az 1600mAh-s akkumulátorral szerelt okosóra körülbelül 36-48 órányi üzemidőre elegendő egyetlen feltöltéssel.

A Kospet Prime 2 Android 10-es operációs rendszerrel szerelt okosóra jelenleg kuponakcióban 198,99 dollárért (~62 ezer Forintért) rendelhető

Kospet Prime 2 vásárlás
Kuponkód: HLI2J3
Ár:198,99 dollár
További hírek

Ulefone Power Armor 14 teszt - Az üzemidőbajnok strapamobil

A nyári forróságban egy igazán izgalmas készülék, az Ulefone Power Armor 14 strapamobil került kezünkbe a Hekka webáruház jóvoltából. Az ütésálló mobil remek árával és kiváló üzemidejével igyekszik kiemelkedni a piacon kapható hasonló túlélő telefonok közül.

OneOdio Monitor 60 Hi-Res Fejhallgató teszt - Kellemes csalódás a középkategóriában

Oldalunkon már több OneOdio terméket is teszteltünk, melyek kimagasló ár-érték arányuknak köszönhetően sokak kedvencévé váltak. Ezúttal a OneOdio Monitor 60 fejhallgató került a kezünkbe, mely picivel drágábban kínál közel stúdió minőséget. 

Megéri még 2022-ben külföldről mobiltelefont, táblagépet vásárolni?

Mint ismeretes, 2021. július 1-től új vámszabályok kerültek bevezetésre az Európai Unió tagállamaiban, így hazánkban is. Cikkünkben arra szeretnénk választ keresni, hogy vajon fél év elteltével, 2022-ben a gyenge Forint árfolyam és az új jogszabályozás mellett, érdemes-e még külföldről beszerezni kedvenc technikai eszközeinket.

Különleges kódnevű és érdekes specifikációjú Xiaomi termékek szivárogtak ki az interneten

Az elmúlt napokban összesen 13 különböző Xiaomi termék kódneve és tulajdonságlistája látott napvilágot, amelyek várhatóan a következő félévben fognak megjelenni. Hogy pontosan mikor, és mely széria folytatásaként, azt egyelőre nem tudni.
Kommentek
Legújabb telefonok