Tronsmart Element T6 Max és T6 Mini Bluetooth hangszórók akcióban

| | Forrás: Geekbuying (Szponzorált)
A Tronsmart két hangszóróval frissítette termék palettáját, melyeket most kuponakcióban, remek áron rendelhettek meg. A Tronsmart T6 Max teljesítményben, minőségben és funkcionalitásban is sokat fejlődött, a korábbi modellekhez képest, míg a Tronsmart T6 Mini megjelenésével a belépőszinten okozhat kisebb felfordulást.


A shenzeni illetőségű Tronsmart termékei az elmúlt években szépen lassan beszivárogtak a hazai kereskedelembe, és mára elmondható, hogy szinte minden műszaki üzletben és webáruházban találkozhatunk kedvezményes árú vezeték nélküli hangszóróival. 

Akik figyelemmel követik oldalunkat, azok biztosan emlékeznek a Tronsmart márkanévre, és kiváló vezeték nélküli hangfal termékükre, a Tronsmart T6 Plus-ra, melyet a Barcelona sztár játékosa, Luis Suarez ajánlásával reklámoztak. Most a gyártó két újabb, szintén remek ár-érték aránnyal rendelkező bluetooth zenedobozzal jelentkezett.
A Tronsmart T6 Max és T6 Mini két eltérő termék, míg előbbi kiváló hangzást, erőteljes basszust ígér ígér elfogadható áron, addig a a T6 Mini inkább a belépőszintet célozza meg.

Tronsmart Element T6 Max

A Tronsmart legújabb bluetooth-os hangfala, a Tronsmart Element T6 Max az eddig megjelent legjobb, legkomolyabb terméke a gyártónak, és valószínűleg a Tronsmart Element T6 Plus után, biztosra vehető, hogy ez a hangdoboz is kiváló sikereket fog elérni a jövőben a piacon.


A T6 Max megjelenése rendkívül letisztult, modern, így bárhol használható, elhelyezhető, szinte minden környezetben jól mutat. A készülékház IP5x védelemmel ellátott, így akár kisebb esőben is gond nélkül használható.
Maga a hangfal egyébként henger alakú, és hordozható hangszóróhoz képest, kimondottan nagy és nehéz. Közel két kilogrammos tömegével 14 x 14 x 19 centiméteres méreteivel biztosan nem fogjuk sem zsebre vágni, sem oldaltáskánkba magunkkal hordani. A T6 Max jóval több, mint egy egyszerű, hordozható kis zajkeltő.

A Tronsmart termékek közül a T6 Max lett a "legerősebb", közel 60 Wattos teljesítményével, a hangokat pedig a hengeres kialakításnak köszönhetően 360 fokban szórja a külvilág felé.


Az érintés érzékeny vezérlő gombokat a hangfal tetején, míg a külső csatlakozók a készülék aljára kerültek. A gombok segítségével elindíthatjuk, megállíthatjuk és léptethetjük zenéinket, illetve beállíthatjuk az aktuális hangerőt. A felső felületen láthatjuk továbbá a Bluetooth és NFC csatlakozás visszajelző fényt, és az aktuális hangerő beállításokat.

A készülék belsejében található, hatalmas, 12000mAh-s akkumulátor töltését USB Type-C porton vagy DC porton keresztül oldhatjuk meg. A teljes feltöltéshez körülbelül 6 óra szükséges, amellyel közel 20 órányi zenehallgatási időt nyerünk (50%-os teljesítményen).


A hangfal belsejében 4 magassugárzó és 1 mélynyomó mellett még 8 darab passzív membrán együttese adja ki magából a 60 Wattnyi zenei teljesítményt, amely ebben az árkategóriában nem megszokott.

A T6 Max funkciói is kimagaslóak: a hagyományos Bluetooth csatlakozás mellett használhatunk NFC-s kapcsolatot is zenéink megosztására. Így mindenféle párosítási mizéria helyett, egyszerűen csak a hangszóró mellé kell tennünk telefonunkat, és máris elindul a lejátszás.
A TWS, azaz True Wireless Stereo támogatás is elérhető, így ha két T6 Max van a kezünkben, akkor azokat összekapcsolva, sztereó hangszóróként használhatjuk. Otthonunkban a tévé mellé helyezve a két 360 fokos hangsugárzó páratlan moziélményt nyújthat mindenki számára.


A Tronsmart Element T6 Max a GeekBuying kuponakciójában most bevezető áron, mindössze 27 ezer Forintért (92,97 dollárért) rendelhető. A vásárláshoz szükséges kuponkód: GKB10PP , mely 10 dollár kedvezményt ad 100 dolláros vásárlás felett. Mivel a termék nem éri el a száz dollárt (99,99$), ezért a +2,98 dolláros "Shipping Insurance", azaz szállítási biztosítás hozzáadása szükséges.

Az akció elérhető a GeekBuying oldalán, vagy az alábbi linken keresztül:

Tronsmart Element T6 Max vásárlás
GeekBuying akció
Ár: 27 ezer Forint (92,97 dollár)

Tronsmart Element T6 Mini


A Tronsmart Element T6 Mini, nevéből adódóan jóval kisebb, mint a fent említett vezeték nélküli hangszóró, súlya mindössze 560 gramm. Méretéből adódóan természetesen jóval kisebb teljesítményre képes az új Mini modell, viszont pontos névértéket a gyártó honlapján sem találtunk. Ami biztos, hogy a felépítésében hasonlít a T6 Max-hoz, így a 360 fokos térhangzás, a Bluetooth 5.0-s csatlakozás és a TWS támogatás itt is elérhető. 


Az akkumulátor mérete itt csak 2500mAh-s, viszont a kisebb teljesítménynek köszönhetően ez lejátszási időben nem mutatkozik meg. Normál zene lejátszás esetén 24 óra, míg telefonos beszélgetés esetén 20 óra a gyártó által megadott érték, 50%-os hangerő mellett.

Tronsmart Element T6 Mini a GeekBuying bevezető akciójában mindössze 6000 Forint (19,99 dollár), az ajánlatot pedig itt érhetitek el:

Tronsmart Element T6 Mini vásárlás
GeekBuying akció
Ár: 6000 Ft (19,99 dollár)


További hírek

KUU XBook laptop - Teszt - Megéri az árát

A mai tesztünkben a KUU XBook laptopot vizsgáltuk meg egy kicsit közelebbről, amely az előzetes aggodalmaink után kimondottan pozitív csalódást okozott.

Rogbid Brave - Nagy kijelzős 4G-s okosóra Androiddal

Egyre több elérhető árú, önálló operációs rendszerrel szerelt okosóra jelenik meg a piacon, amely 4G-s képességének köszönhetően akár ki is válthatja az okostelefonkat. A Rogbid Brave 45 ezer Forintos árcédulájával egy kiváló Androidos óra a piacon.

Langogo Minutes - Hangrögzítő és fordítógép egyben

A Langogo Minutes egy igazán hasznos eszköz, amelynek segítségével többé nem jelenthetnek problémát a nyelvi különbségek. Végre leegyszerűsödik a kommunikáció a külföldi országokban azok számára, akik egyáltalán nem beszélik az adott idegen nyelvet.

Xiaomi MIIIW vezeték nélküli egér és billentyűzet Xiaomi módra

Megszokhattuk már, hogy a Xiaomi nem csak az okostelefonok piacán próbálkozik, ezúttal egy kiváló minőségű vezeték nélküli egeret és billentyűzetet dobtak piacra.
Kommentek
Legújabb telefonok