Tronsmart Element T6 Max és T6 Mini Bluetooth hangszórók akcióban

| | Forrás: Geekbuying (Szponzorált)
A Tronsmart két hangszóróval frissítette termék palettáját, melyeket most kuponakcióban, remek áron rendelhettek meg. A Tronsmart T6 Max teljesítményben, minőségben és funkcionalitásban is sokat fejlődött, a korábbi modellekhez képest, míg a Tronsmart T6 Mini megjelenésével a belépőszinten okozhat kisebb felfordulást.


A shenzeni illetőségű Tronsmart termékei az elmúlt években szépen lassan beszivárogtak a hazai kereskedelembe, és mára elmondható, hogy szinte minden műszaki üzletben és webáruházban találkozhatunk kedvezményes árú vezeték nélküli hangszóróival. 

Akik figyelemmel követik oldalunkat, azok biztosan emlékeznek a Tronsmart márkanévre, és kiváló vezeték nélküli hangfal termékükre, a Tronsmart T6 Plus-ra, melyet a Barcelona sztár játékosa, Luis Suarez ajánlásával reklámoztak. Most a gyártó két újabb, szintén remek ár-érték aránnyal rendelkező bluetooth zenedobozzal jelentkezett.
A Tronsmart T6 Max és T6 Mini két eltérő termék, míg előbbi kiváló hangzást, erőteljes basszust ígér ígér elfogadható áron, addig a a T6 Mini inkább a belépőszintet célozza meg.

Tronsmart Element T6 Max

A Tronsmart legújabb bluetooth-os hangfala, a Tronsmart Element T6 Max az eddig megjelent legjobb, legkomolyabb terméke a gyártónak, és valószínűleg a Tronsmart Element T6 Plus után, biztosra vehető, hogy ez a hangdoboz is kiváló sikereket fog elérni a jövőben a piacon.


A T6 Max megjelenése rendkívül letisztult, modern, így bárhol használható, elhelyezhető, szinte minden környezetben jól mutat. A készülékház IP5x védelemmel ellátott, így akár kisebb esőben is gond nélkül használható.
Maga a hangfal egyébként henger alakú, és hordozható hangszóróhoz képest, kimondottan nagy és nehéz. Közel két kilogrammos tömegével 14 x 14 x 19 centiméteres méreteivel biztosan nem fogjuk sem zsebre vágni, sem oldaltáskánkba magunkkal hordani. A T6 Max jóval több, mint egy egyszerű, hordozható kis zajkeltő.

A Tronsmart termékek közül a T6 Max lett a "legerősebb", közel 60 Wattos teljesítményével, a hangokat pedig a hengeres kialakításnak köszönhetően 360 fokban szórja a külvilág felé.


Az érintés érzékeny vezérlő gombokat a hangfal tetején, míg a külső csatlakozók a készülék aljára kerültek. A gombok segítségével elindíthatjuk, megállíthatjuk és léptethetjük zenéinket, illetve beállíthatjuk az aktuális hangerőt. A felső felületen láthatjuk továbbá a Bluetooth és NFC csatlakozás visszajelző fényt, és az aktuális hangerő beállításokat.

A készülék belsejében található, hatalmas, 12000mAh-s akkumulátor töltését USB Type-C porton vagy DC porton keresztül oldhatjuk meg. A teljes feltöltéshez körülbelül 6 óra szükséges, amellyel közel 20 órányi zenehallgatási időt nyerünk (50%-os teljesítményen).


A hangfal belsejében 4 magassugárzó és 1 mélynyomó mellett még 8 darab passzív membrán együttese adja ki magából a 60 Wattnyi zenei teljesítményt, amely ebben az árkategóriában nem megszokott.

A T6 Max funkciói is kimagaslóak: a hagyományos Bluetooth csatlakozás mellett használhatunk NFC-s kapcsolatot is zenéink megosztására. Így mindenféle párosítási mizéria helyett, egyszerűen csak a hangszóró mellé kell tennünk telefonunkat, és máris elindul a lejátszás.
A TWS, azaz True Wireless Stereo támogatás is elérhető, így ha két T6 Max van a kezünkben, akkor azokat összekapcsolva, sztereó hangszóróként használhatjuk. Otthonunkban a tévé mellé helyezve a két 360 fokos hangsugárzó páratlan moziélményt nyújthat mindenki számára.


A Tronsmart Element T6 Max a GeekBuying kuponakciójában most bevezető áron, mindössze 27 ezer Forintért (92,97 dollárért) rendelhető. A vásárláshoz szükséges kuponkód: GKB10PP , mely 10 dollár kedvezményt ad 100 dolláros vásárlás felett. Mivel a termék nem éri el a száz dollárt (99,99$), ezért a +2,98 dolláros "Shipping Insurance", azaz szállítási biztosítás hozzáadása szükséges.

Az akció elérhető a GeekBuying oldalán, vagy az alábbi linken keresztül:

Tronsmart Element T6 Max vásárlás
GeekBuying akció
Ár: 27 ezer Forint (92,97 dollár)

Tronsmart Element T6 Mini


A Tronsmart Element T6 Mini, nevéből adódóan jóval kisebb, mint a fent említett vezeték nélküli hangszóró, súlya mindössze 560 gramm. Méretéből adódóan természetesen jóval kisebb teljesítményre képes az új Mini modell, viszont pontos névértéket a gyártó honlapján sem találtunk. Ami biztos, hogy a felépítésében hasonlít a T6 Max-hoz, így a 360 fokos térhangzás, a Bluetooth 5.0-s csatlakozás és a TWS támogatás itt is elérhető. 


Az akkumulátor mérete itt csak 2500mAh-s, viszont a kisebb teljesítménynek köszönhetően ez lejátszási időben nem mutatkozik meg. Normál zene lejátszás esetén 24 óra, míg telefonos beszélgetés esetén 20 óra a gyártó által megadott érték, 50%-os hangerő mellett.

Tronsmart Element T6 Mini a GeekBuying bevezető akciójában mindössze 6000 Forint (19,99 dollár), az ajánlatot pedig itt érhetitek el:

Tronsmart Element T6 Mini vásárlás
GeekBuying akció
Ár: 6000 Ft (19,99 dollár)


További hírek

Az utánunk kémkedő alkalmazások 98%-át törölte a Google a Play Áruházból

A Google cég február elején megjelenő blog bejegyzésében közölte a jó hírt az Android tulajdonosokkal: a 2019-ben lezajlott nagytakarításnak köszönhetően a bizalmas adatokat gyűjtő alkalmazások 98%-a el lett távolítva a Play Áruházból.

A Xiaomi Mi 10 vásárlók közel 40 százaléka más márkától érkezett

A Xiaomi Mi 10 népszerűsége már az első pillanattól kezdve töretlen világszerte. Így nem meglepő, hogy az első szállítmányt pillanatok alatt elkapkodták. Igaz, arra senki nem számított, hogy mindez egyetlen perc alatt megtörténik.

Realme X50 Pro 5G - Hamarosan érkezik a Realme idei csúcsmobilja

Alig pár napja mutatták be a Xiaomi idei zászlóshajóit, a Xiaomi Mi 10 és Mi 10 Pro telefonokat, máris érkezik a következő nagy gyártó ütőkártyája, a Realme X50 Pro.

Ulefone Armor 7 vs. iPhone X - Törésteszt - És a győztes...

Az Ulefone egy új demonstrációs videóban mutatta be legújabb strapamobilját, az Ulefone Armor 7-et. A készítők a videóban három készüléket: az Armor 7, az Armor X3 és az iPhone X telefonokat dobták be a mély vízbe.
Kommentek
Legújabb telefonok