Tronsmart Element T6 Max promóció a GeekBuying áruházban

| | Forrás: Geekbuying (Szponzorált)
A GeekBuying webáruházban a dupla 11-es bevásárlási nap után sem áll meg az élet, ezúttal különféle Tronsmart hangszórókat, fülhallgatókat vásárolhattok meg kedvezményes áron. 

A különleges akcióban megszerezhetitek a már általunk is bemutatott Tronsmart Element T6 Max hordozható, vezeték nélküli hangszórót, amely jelenleg a legjobb felszereltségű, tudású Tronsmart termék.

Tronsmart Element T6 Max

A 60W-os teljesítményű, hengeres kialakításának köszönhetően 360 fokos hangszórásra képes Tronsmart termék kiváló hangzást ígér, 30 ezer Forint környékén. Az ajánlatot elérhetitek a GeekBuying oldalán, vagy az alábbi hivatkozásra kattintva:

Tronsmart T6 Max
GeekBuying akció

A promóciós oldalon egy nyereményjátékot is találhattok, amelyben Tronsmart hangszórókat illetve különféle kuponokat szerezhettek meg. A nyereményjáték részvétele feltételekhez kötött. A szerencsekerék megforgatásához a következő tennivalók közül, legalább az egyiket teljesítenetek kell:
  • A nyereményjáték oldalának megosztása
  • A már meglévő Tronsmart terméketek bemutatása fotón

A Geekbuying hírlevelére való feliratkozásért szintén jutalom, egy 10 dolláros vásárlási kupon jár. Továbbá 10% kedvezmény jár minden Tronsmart hangszóró és fülhallgató (például  akár EU raktárról is) vásárlása esetén.
A százalékos kedvezményt a kedvezményt a következő kuponkóddal aktiválhatjátok: T6MAX01 

A Tronsmart nyereményjáték oldalát megtaláljátok az alábbi hivatkozásra kattintva:A GeekBuying oldalán még egy-két izgalmas fülhallgató/hangszóró villámakcióra is rálelhettek, ezek közül emelnék ki néhányat:
További hírek

KUU XBook laptop - Teszt - Megéri az árát

A mai tesztünkben a KUU XBook laptopot vizsgáltuk meg egy kicsit közelebbről, amely az előzetes aggodalmaink után kimondottan pozitív csalódást okozott.

Rogbid Brave - Nagy kijelzős 4G-s okosóra Androiddal

Egyre több elérhető árú, önálló operációs rendszerrel szerelt okosóra jelenik meg a piacon, amely 4G-s képességének köszönhetően akár ki is válthatja az okostelefonkat. A Rogbid Brave 45 ezer Forintos árcédulájával egy kiváló Androidos óra a piacon.

Langogo Minutes - Hangrögzítő és fordítógép egyben

A Langogo Minutes egy igazán hasznos eszköz, amelynek segítségével többé nem jelenthetnek problémát a nyelvi különbségek. Végre leegyszerűsödik a kommunikáció a külföldi országokban azok számára, akik egyáltalán nem beszélik az adott idegen nyelvet.

Xiaomi MIIIW vezeték nélküli egér és billentyűzet Xiaomi módra

Megszokhattuk már, hogy a Xiaomi nem csak az okostelefonok piacán próbálkozik, ezúttal egy kiváló minőségű vezeték nélküli egeret és billentyűzetet dobtak piacra.
Kommentek
Legújabb telefonok