Tronsmart T6 Plus - Bluetooth hangszóró Luis Suárez ajánlásával

| | Forrás: Geekbuying (Szponzorált)
Aki Bluetooth hangszórókat keresett mostanában az interneten,  a JBL, Philips és egyéb nevesebb gyártók mellett biztosan találkozott a Tronsmart márkával is.
A cég az elmúlt években külföldi nagykövetének, a barcelonai Luis Suáreznek segítségével már több mint 5 millió terméket értékesített.

Legújabb termékük, a Tronsmart T6 Plus mind tudásban, mind árban felveszi a versenyt a nagyokkal, ráadásul most remek promócióban vásárolhatjuk meg az egyik internetes webáruház promóciójának köszönhetően.

Tronsmart T6 Plus

A mindössze 5 éves cég rendkívül gyorsan fejlődik, és az idő előrehaladtával egyre jobb, minőségibb termékeket dobnak piacra. A tavalyi évben megjelent Tronsmart T6 már nem csak külföldön, de hazánkban is nagy sikert aratott, köszönhetően kiváló ár-érték arányának.

A legújabb termékük még csak pár napja, 2019. április 18-án került bemutatásra, de már most nagyon nagy rá az érdeklődés. Szerencsére egyes üzletekből már a megjelenés napjától kezdve meg lehet rendelni. A GeekBuying webáruház például több, különféle csomagban kínálja eladásra a remek vezeték nélküli hangszórót. 
A Tronsmart Element T6 Plus ára jelenleg 79,99 dollár, azaz körülbelül 22-23 ezer Forint. De most a bevezető promócióban további 10 dolláros kedvezményre tehettek szert, ha megadjátok a következő kuponkódot: T6PLUS. Ebben az esetben a készülék ára 69,99 dollár (~19-20 ezer Forint). 

Az ajánlatot megtaláljátok az alábbi hivatkozásra kattintva:

Tronsmart Elements T6 Plus
Geekbuying promóció
Kuponkód: T6PLUS
69,99 dollár ~ 19-20 ezer Forint

A Tronsmart T6 Plus formailag nem mutat semmi extrát, nagyon hasonlóan néz ki, mint a legtöbb Bluetoothos hangszóró: egy hosszúkás cső, melyben többféle, különböző tudású hangszóró van elhelyezve. A doboz felső részén tudjuk a hangerőt beállítani, a rendkívül ötletes forgatható szabályozó gomb segítségével. Ugyanezzel a gombbal tudunk zenét megállítani, elindítani, vagy a hangalapú vezérlést bekapcsolni.
A termék oldalán találjuk a többi, már hagyományos gombokat, mint lejátszás, megállítás, tekerés, szám léptetés,  TWS párosítás, hangszínszabályozó és a bekapcsológomb. 

A vízállóság miatt, a csatlakozókhoz a gombok alatti szilikon pánt felnyitásával férhetünk hozzá: találunk itt 3,5 mm-es kimenetet, TF kártya férőhelyet és egy USB Type-C portot. A teljes mérető USB port segítségével tölthetjük saját telefonunkat, hogy a lejátszás a telefon lemerülése miatt biztosan ne érjen véget.


A hangszóró úgy lett kialakítva, hogy bárhol lehessen használni: otthon a szobánkban, vagy akár egy medencés parti kellős közepén, köszönhetően az IPX6 víz elleni védettségének. 

A T6 Plus beépített 3300 mAh-s akkumulátorának köszönhetően akár 15 órán keresztül is képes minket szórakoztatni (közepes hangerő mellett). 


A tavaly megjelent T6-os modellhez képest a teljesítmény is tovább nőtt. Az előd 2x12,5 W-os kimeneti teljesítménye helyett 2x20 = 40 W-ot kapunk, a Tronsmart egyedi, SoundPulse™ technológiájának köszönhetően.

Az új modellben már Bluetooth 5.0-s támogatást kapunk, amely nemcsak gyorsabb, de nagyobb távolságot is képes áthidalni. Az új vezeték nélküli támogatásnak köszönhetően mindezek mellett sokkal stabilabb kapcsolatot tudunk létrehozni saját eszközeinkkel.

A készülék támogatja a TWS (True Wireless Stereo) párosítást, amelynek segítségével akár két Element T6 Plus hangszórót is összekapcsolhatunk, így fokozva a 3D sztereó hangélményt illetve természetesen a hangerőt. 

A hangsugárzó oldalán találunk egy EQ (Equalizer), hangszínszabályzó gombot, amely három mód közül váltogat: Vocal, 3D Deep Bass, Extra Bass. A három mód, egyre erősödő basszust ad zenéinkhez, mindazok mellett, hogy a többi hangszínt is szabályozza. Ennek segítségével mindenki kiválaszthatja a számára, vagy éppen az adott zene stílusához illő legjobb beállítást.

Összegezve elmondható, hogy a Tronsmart terméke képességekben felveszi a versenyt a drágább, márkásabb modellekkel szemben is, viszont ára töredéke azoknak.

A gyártó egy JBL és egy Philips termékkel hasonlította össze a T6 Plus bluetoothos hangszórót, melyből jól szembesülnek a Tronsmart előnyei:


A fenti táblázatban több pirossal jelölt rész is található, amely az előnyöket emelik ki, de ezek közül is a legfontosabb a készülék ára: jelenleg mindösszesen csak 79,99 dollár, kuponkóddal (T6PLUS) akár 69,99 dollár. Ennyiért jelenleg, hasonló tudású készüléket biztosan nem kapunk a piacon, sem itthon, sem külföldön. 

A GeekBuying áruházban a kuponakció mellett további, csomagakciókat is találunk, amelyben a T6 Plus termék megvásárolható. Ráadásul ezen termékekre is érvényesíthetőek kuponkód, az alábbiak szerint:
A Tronsmart T6 Plus és a fent felsorolt csomagajánlatok ingyenes EU Priority Line szállítással megvásárolhatóak a GeekBuying oldalán:

Tronsmart Element T6 Plus vásárlás
GeekBuying Tronsmart promóció

További hírek

Az utánunk kémkedő alkalmazások 98%-át törölte a Google a Play Áruházból

A Google cég február elején megjelenő blog bejegyzésében közölte a jó hírt az Android tulajdonosokkal: a 2019-ben lezajlott nagytakarításnak köszönhetően a bizalmas adatokat gyűjtő alkalmazások 98%-a el lett távolítva a Play Áruházból.

A Xiaomi Mi 10 vásárlók közel 40 százaléka más márkától érkezett

A Xiaomi Mi 10 népszerűsége már az első pillanattól kezdve töretlen világszerte. Így nem meglepő, hogy az első szállítmányt pillanatok alatt elkapkodták. Igaz, arra senki nem számított, hogy mindez egyetlen perc alatt megtörténik.

Realme X50 Pro 5G - Hamarosan érkezik a Realme idei csúcsmobilja

Alig pár napja mutatták be a Xiaomi idei zászlóshajóit, a Xiaomi Mi 10 és Mi 10 Pro telefonokat, máris érkezik a következő nagy gyártó ütőkártyája, a Realme X50 Pro.

Ulefone Armor 7 vs. iPhone X - Törésteszt - És a győztes...

Az Ulefone egy új demonstrációs videóban mutatta be legújabb strapamobilját, az Ulefone Armor 7-et. A készítők a videóban három készüléket: az Armor 7, az Armor X3 és az iPhone X telefonokat dobták be a mély vízbe.
Kommentek
Legújabb telefonok