Tronsmart T6 Plus - Bluetooth hangszóró Luis Suárez ajánlásával

| | Forrás: Geekbuying (Szponzorált)
Aki Bluetooth hangszórókat keresett mostanában az interneten,  a JBL, Philips és egyéb nevesebb gyártók mellett biztosan találkozott a Tronsmart márkával is.
A cég az elmúlt években külföldi nagykövetének, a barcelonai Luis Suáreznek segítségével már több mint 5 millió terméket értékesített.

Legújabb termékük, a Tronsmart T6 Plus mind tudásban, mind árban felveszi a versenyt a nagyokkal, ráadásul most remek promócióban vásárolhatjuk meg az egyik internetes webáruház promóciójának köszönhetően.

Tronsmart T6 Plus

A mindössze 5 éves cég rendkívül gyorsan fejlődik, és az idő előrehaladtával egyre jobb, minőségibb termékeket dobnak piacra. A tavalyi évben megjelent Tronsmart T6 már nem csak külföldön, de hazánkban is nagy sikert aratott, köszönhetően kiváló ár-érték arányának.

A legújabb termékük még csak pár napja, 2019. április 18-án került bemutatásra, de már most nagyon nagy rá az érdeklődés. Szerencsére egyes üzletekből már a megjelenés napjától kezdve meg lehet rendelni. A GeekBuying webáruház például több, különféle csomagban kínálja eladásra a remek vezeték nélküli hangszórót. 
A Tronsmart Element T6 Plus ára jelenleg 79,99 dollár, azaz körülbelül 22-23 ezer Forint. De most a bevezető promócióban további 10 dolláros kedvezményre tehettek szert, ha megadjátok a következő kuponkódot: T6PLUS. Ebben az esetben a készülék ára 69,99 dollár (~19-20 ezer Forint). 

Az ajánlatot megtaláljátok az alábbi hivatkozásra kattintva:

Tronsmart Elements T6 Plus
Geekbuying promóció
Kuponkód: T6PLUS
69,99 dollár ~ 19-20 ezer Forint

A Tronsmart T6 Plus formailag nem mutat semmi extrát, nagyon hasonlóan néz ki, mint a legtöbb Bluetoothos hangszóró: egy hosszúkás cső, melyben többféle, különböző tudású hangszóró van elhelyezve. A doboz felső részén tudjuk a hangerőt beállítani, a rendkívül ötletes forgatható szabályozó gomb segítségével. Ugyanezzel a gombbal tudunk zenét megállítani, elindítani, vagy a hangalapú vezérlést bekapcsolni.
A termék oldalán találjuk a többi, már hagyományos gombokat, mint lejátszás, megállítás, tekerés, szám léptetés,  TWS párosítás, hangszínszabályozó és a bekapcsológomb. 

A vízállóság miatt, a csatlakozókhoz a gombok alatti szilikon pánt felnyitásával férhetünk hozzá: találunk itt 3,5 mm-es kimenetet, TF kártya férőhelyet és egy USB Type-C portot. A teljes mérető USB port segítségével tölthetjük saját telefonunkat, hogy a lejátszás a telefon lemerülése miatt biztosan ne érjen véget.


A hangszóró úgy lett kialakítva, hogy bárhol lehessen használni: otthon a szobánkban, vagy akár egy medencés parti kellős közepén, köszönhetően az IPX6 víz elleni védettségének. 

A T6 Plus beépített 3300 mAh-s akkumulátorának köszönhetően akár 15 órán keresztül is képes minket szórakoztatni (közepes hangerő mellett). 


A tavaly megjelent T6-os modellhez képest a teljesítmény is tovább nőtt. Az előd 2x12,5 W-os kimeneti teljesítménye helyett 2x20 = 40 W-ot kapunk, a Tronsmart egyedi, SoundPulse™ technológiájának köszönhetően.

Az új modellben már Bluetooth 5.0-s támogatást kapunk, amely nemcsak gyorsabb, de nagyobb távolságot is képes áthidalni. Az új vezeték nélküli támogatásnak köszönhetően mindezek mellett sokkal stabilabb kapcsolatot tudunk létrehozni saját eszközeinkkel.

A készülék támogatja a TWS (True Wireless Stereo) párosítást, amelynek segítségével akár két Element T6 Plus hangszórót is összekapcsolhatunk, így fokozva a 3D sztereó hangélményt illetve természetesen a hangerőt. 

A hangsugárzó oldalán találunk egy EQ (Equalizer), hangszínszabályzó gombot, amely három mód közül váltogat: Vocal, 3D Deep Bass, Extra Bass. A három mód, egyre erősödő basszust ad zenéinkhez, mindazok mellett, hogy a többi hangszínt is szabályozza. Ennek segítségével mindenki kiválaszthatja a számára, vagy éppen az adott zene stílusához illő legjobb beállítást.

Összegezve elmondható, hogy a Tronsmart terméke képességekben felveszi a versenyt a drágább, márkásabb modellekkel szemben is, viszont ára töredéke azoknak.

A gyártó egy JBL és egy Philips termékkel hasonlította össze a T6 Plus bluetoothos hangszórót, melyből jól szembesülnek a Tronsmart előnyei:


A fenti táblázatban több pirossal jelölt rész is található, amely az előnyöket emelik ki, de ezek közül is a legfontosabb a készülék ára: jelenleg mindösszesen csak 79,99 dollár, kuponkóddal (T6PLUS) akár 69,99 dollár. Ennyiért jelenleg, hasonló tudású készüléket biztosan nem kapunk a piacon, sem itthon, sem külföldön. 

A GeekBuying áruházban a kuponakció mellett további, csomagakciókat is találunk, amelyben a T6 Plus termék megvásárolható. Ráadásul ezen termékekre is érvényesíthetőek kuponkód, az alábbiak szerint:
A Tronsmart T6 Plus és a fent felsorolt csomagajánlatok ingyenes EU Priority Line szállítással megvásárolhatóak a GeekBuying oldalán:

Tronsmart Element T6 Plus vásárlás
GeekBuying Tronsmart promóció

További hírek

Már Lenovo termékeket is rendelhettek a Colorsmap áruházból

A Colorsmap webáruház hívta fel figyelmünket arra, hogy kínálatuk között már különféle Lenovo termékeket is megtalálhattok. A választék egyelőre nem túl nagy, viszont egy-egy jó áras fej- vagy fülhallgatót el lehet csípni.

Haylou RT (LS05S) - Vízálló okosóra akár 20 napos üzemidővel

A tavaly év elején piacra került Haylou Solar a mai napig az egyik legnépszerűbb okosóra 10 ezer Forint környékén. A most megjelent Haylou RT, a Solar kitaposott útján szeretne hasonló babérokra törni, és árát tekintve meg is van rá az esélye.

Elérhető árú Bluedio fej- és fülhallgatók a Colorsmap áruházból

A Bluedio fej- és fülhallgatói elsősorban alacsony árával hívják fel magukra a vásárlók figyelmét. A mostani összeállításunkban néhány pénztárcabarát vezeték nélküli Bluedio terméket mutatunk be nektek, melyekhez most akciós áron juthattok hozzá.

Szerezd meg akcióban a legjobb Kospet okosórákat

A mai cikkünkben kicsit elkanyarodunk az okostelefonoktól, és egy kicsit az okosórák világába tekintünk bele. A jelenlegi piacon rengeteg gyártó van jelen, melyek közül most a Kospet legújabb okos eszközeit mutatjuk be nektek.
Kommentek
Legújabb telefonok