UMiDigi F1 Play - 199,99 dolláros Redmi Note 7 vetélytárs

| | Forrás: UMiDigi
Az UMiDigi F1 Play a már korábban megjelent UMiDigi F1 telefon továbbgondolt változata, amely a második 48 MP-es kamerával szerelt modell a távol-keleti gyártótól. Az F1 Play a Redmi Note 7-hez hasonló paraméterekkel, de jóval olcsóbban került a boltokba.

Az idén januárban megjelent UMiDigi F1 rendkívül népszerű a vásárlók körében, nemcsak külföldön, de itthon is sokan keresnek rá, és választják következő telefonjuknak. Ez elsősorban kiváló felszereltségének és remek árának köszönheti. Nem véletlen, hogy a gyártó nem sokat változtatott bevált recepten, és igazából csak egy-két apróbb módosítást végzett a meglévő termékén.

Az újonnan megjelent mobil mind külsőben, mind belsőben megegyezik az UMiDigi F1 telefonnal, egy-két leszámítva. Egyrészt 4 GB belső memória helyett 6 GB-ot találunk, továbbá a hátlapi kamera is fejlődött. Az F1 Play ugyanis ugyanazt a 48 megapixeles fényképezőt kapta, amelyet már az UMiDigi S3 Pro mobilnál láthattunk. 

UMiDigi F1 Play

Az F1 Play egy modern és rendkívül gyors, 8 magos MediaTek rendszerchipet kapott, a Helio P60 személyében. A 4 darab Cortex A73 és a 4 takarékos Cortex A53 processzor mind a játékokban, mind a komolyabb alkalmazásokban jó szolgálatot tesz. Köszönhetően a 6 GB memóriának egyszerre több alkalmazást is a memóriában tarthatunk, anélkül, hogy az Android rendszer azokat kiléptetné. 

Az adatainkat a 64 GB-os belső tárhelyen tárolhatjuk, amelyet kibővíthetünk akár további 256 GB extra tárterülettel Micro SD kártya formájában. 

Az előlapon egy 6,3 colos, FullHD+ felbontású IPS kijelzőt találunk, melynek mindössze a felső részén találunk egy csepp alakú kivágást, amelyben a 16 MP-es előlapi kamerát találjuk. 

UMiDigi F1 Play - Kamera

A készülék legizgalmasabb pontja, egy 48 MP-es Samsung kamera, amely a hátlap bal felső részén kapott helyet, egy 8 MP-es segédkamera társaságában. Az 1/2 colos szenzorméret, az f/1.7-es rekeszérték, és a már Xiaomi telefonoknál is ismert, 4 az 1-ben Super Pixel technológiának köszönhetően végre gyengébb fényviszonyok között is érdemes lehet használni a kamerát. 

Kellemes meglepetés a gyártótól, hogy egy 5150mAh-s akkumulátort tervezett az F1 Play telefonhoz, így az üzemidőre sem lehet panaszunk. 

UMiDigi F1 Play akkumulátor

A legújabb, Android 9-es rendszerrel érkező készülék további extra szolgáltatásokat is nyújt a leendő vásárlóknak. Az arcfelismerés és ujjlenyomat olvasó már a belépőszinten is alapkövetelmény, viszont az NFC-t még mindig kevés telefonban találjuk meg. Az UMiDigi rájött, hogy érdemes már a középkategóriában is beletervezni mobiltelefonjaiba ezt a technológiát, így az F1 és az S3 Pro után az F1 Play is megkapta az NFC támogatást.

A készüléket már több üzletben is meg lehet vásárolni, 199,99 dolláros bevezető áron. Ez körülbelül 57 ezer Forint, azaz körülbelül 10 ezer Forinttal olcsóbb, mint a Xiaomi hasonló képességű modellje, a Redmi Note 7.

A UMiDigi F1 Play telefonról további részleteket és az aktuálisan elérhető árakat megtaláljátok oldalunkon a készülék adatlapján:

UMiDigi F1 Play vásárlás
Árak, tulajdonságok

Végül egy rövid összehasonlító táblázat, amelyben az UMiDigi és a Xiaomi modellje kerül összehasonlításra. Igaz a táblázatból hiányzik, hogy már a Redmi Note 7-ből is létezik B20-as változat, melyet oldalunkon is megtalálhattok. 


A táblázatot átnézve kiderül, hogy az olcsóbb F1 Play nagyobb felbontású előlapi kamerát, több belső memóriát, gyorsabb töltési módot, és nagyobb akkumulátort kapott, és pluszban ott van az NFC támogatás is. Aki pedig nincs kibékülve a MIUI rendszerrel, annak szintén előny lehet a F1 Play-en megtalálható gyári Android 9 rendszer.

Ha marad ez a 10 ezer Forintos árkülönbség az UMiDigi F1 Play javára, akkor még lehet befutó termék is egy nagyobb vásárlóréteg számára. Ha viszont a 199,99 dolláros akciós ár visszaugrik az eredeti árhoz, és megközelíti a Redmi Note 7-t, akkor érdemesebb inkább az utóbbit választani. Azoknak viszont különösen ajánlott a termék, akik az UMiDigi F1 telefont szemezték ki maguknak, hiszen ugyanazért a pénzért jobb kamerát és plusz 2 GB belső memóriát ad a gyártó.
További hírek

UMiDigi A5 Pro - Papíron jó

Az UMiDigi frissítette belépőszintű készülékeit, melyek között megtalálhatjuk az új UMiDigi A5 Pro telefont is. A papíron igen jó paraméterekkel rendelkező készüléket akcióban most mindössze 28 ezer Forintért lehet megrendelni.

QCY T1c - Egy újabb megfizethető vezeték nélküli fülhallgató

Az elmúlt hetekben rengeteg új fülhallgató akció jelent meg a különböző webáruházak ajánlatai között. Ezúttal a QCY T1c vezeték nélküli fülesét szúrtuk ki, amely 6000 Forint alatti árával kimondottan jó vételnek számít.

Előzetes akciókkal melegít a GeekBuying webáruház 7. születésnapjára

A nyáron ünnepli hetedik születésnapját a népszerű külföldi webáruház, a GeekBuying. A születésnapi hatalmas kedvezmény dömpingre ugyan még várnunk kell, viszont az előzetes akciókból sokat profitálhatunk.

Akcióban rendelhetők az Apods vezeték nélküli fülhallgatói

Most kiváló ár-érték arányú vezeték nélküli fülhallgatók rendelhetőek a GeekBuying webáruház különleges promóciójában. Az Apods márka két bluetooth fülhallgatója a belépőszinten hozhat felpezsdülést a piacon.
Kommentek
Legújabb telefonok