Vásárolj most KUGOO rollert és 30 dollárt ajándékkártyán visszakapsz

| | Forrás: GeekBuying (szponzorált)
Ismét izgalmas kuponakcióban lehet megvásárolni a KUGOO elektromos rollereit. Most ráadásul minden megrendelés után 30 dollárt , azaz körülbelül 8500 Forintot visszakaphattok ajándékkártya formájában. Érdemes sietni, hiszen az akció csak néhány napig érvényes.

KUGOO S1

Néhány hónappal ezelőtt már oldalunkon is bemutattunk egy KUGOO terméket, a KUGOO S1 elektromos rollert, amely kiváló vetélytársa lett a Xiaomi M365-nek.
Ez nem véletlen, hiszen tudásban szinte megegyezik a két modell, ha viszont az árazást nézzük, akkor egyértelműen a KUGOO terméke jön ki győztesen. Mindezek mellett a KUGOO elektromos rollereit európai raktárkészletről tudjátok megrendelni, vám- és ÁFA mentesen.

A promócióban több KUGOO termék is részt vesz: KUGOO S1, KUGOO S1 Pro és KUGOO G-Booster.

Kugoo S1 roller

A KUGOO S1-ről már korábban írtunk, kezdő elektromos rollernek tökéletesen megfelel bárki számára. Az összecsukható roller mindössze 11 kilogramm, így akár fel is kaphatjuk, ha éppen nem tudunk vele közlekedni. Az S1 három sebességi fokozattal rendelkezik, maximális teherbírása 120 kilogramm. A 8 hüvely méretű kerekeivel, és 350W-os motorjával akár 30 km/h-s sebességet is elérhetünk, és 6AH-s lítium akkumulátorának köszönhetően akár 30 kilométert is megtehetünk egy töltéssel.

A kormány közepén található 24 ledes világításának, és hátsó féklámpájának köszönhetően éjszaka is biztonsággal használhatjuk.

A KUGOO S1 lengyelországi raktárról, ingyenes vámmentes szállítással most 91 ezer Forintért (319,99 dollárért) rendelhető a GeekBuying áruházból. Ezt az árat tovább csökkenthetjük, a megfelelő kuponkód segítségével. Így összesen 88 ezer Forintot (309,99 dollárt) kell fizetni.

A vásárláshoz szükséges kuponkód: S1KUGOO

Az terméket megvásárolhatjátok az alábbi hivatkozásra kattintva:

KUGOO S1 vásárlás
Kuponkód: S1KUGOO
Ár: 88 ezer Forint
Ingyenes, vámmentes szállítás

A GeekBuying 7. születésnapja alkalmából további 30 dolláros bónusz kedvezményt is bezsebelhettek, ha bármelyik KUGOO rollert megvásároljátok.

A 30 dolláros bónuszt a következőképpen tudjátok igénybe venni:
  • Természetesen az első lépés, hogy vásárolsz egy KUGOO S1-et, KUGOO S1 Pro-t vagy KUGOO G-Booster rollert
  • A vásárlás után ezen a Google Űrlapon keresztül  meg kell adnod az email címedet illetve a rendelés kódját
  • Ha minden rendben történt, akkor kapsz egy emailt a 30 dolláros kedvezmény kuponról, amelyet bármely (nem KUGOO) termékre elkölthetsz
  • Egy email címmel egy kupon szerezhető be
  • Az akció ezen a héten él, azaz 2019. június 24-30-ig.

30 dollár visszajár - GeekBuying - Kugoo roller

A fentebb már röviden taglalt KUGOO S1 mellett a Pro verzióra is beruházhattok.

Kugoo S1 Pro

A KUGOO S1 Pro nem sokban különbözik az alap verziótól, csupán néhány kényelmi kiegészítő került bele. Az egyik plusz a kormány bal illetve jobb oldalán található irányjelző, továbbá az alsó részen a kerék mögött megbújó plusz reflektorok.
A plusz fények mellett a roller kerekei is jobbak, erősebbek lettek, és mélyebb futófelületének köszönhetően bátrabban közlekedhetünk beton- vagy aszfaltmentes talajon is.
A 6AH-s akkumulátor is 7,5 AH-ra hízott, viszont a leírásban szereplő megtehető maximális hatótáv ennek ellenére nem változott.

A KUGOO S1 Pro hordozható elektromos rollert szintén lengyelországi raktárról, gyors és ingyenes szállítással most 102 ezer Forintért (358,99 dollárért) hirdető a webáruház, viszont a KUGOOS1P kuponkóddal kicsivel százezer Forint alá (~99 500 Forint) csökkenthetjük az árat.

Az S1 Pro-t a következő linken érhetitek el:

KUGOO S1 Pro vásárlás
Kuponkód: KUGOOS1P
Ár: 99 500 Forint
Ingyenes, vámmentes szállítás

A harmadik, akcióban résztvevő elektromos roller a KUGOO G-Booster már egy jóval komolyabb közlekedési eszköz, az előző modellekhez képest.

Kugoo G-Booster

A fekete és piros színekben érkező G-Booster tömege 30 kilogramm, maximális sebessége pedig eléri az 55 km/h-t. Ezekkel a paraméterekkel egy kisebb robogót ki lehet vele váltani.
Az S1 és S1 Pro modellekhez képest itt már 10 hüvelykes (25,4 cm) kerekeket találunk, melyekkel jóval kényelmesebben és biztonságosabban lehet közlekedni. A G-Booster két motort is kapott, amelyeknek teljesítménye 800 Watt.

Az óriási, 23Ah-s akkumulátort 10 óra alatt lehet teljesen feltölteni, viszont cserébe akár 85 kilométert is megtehetünk vele anélkül, hogy újra töltőre kellene helyeznünk.

Kugoo G-Booster

A nagyobb sebességet természetesen már lábunkkal nehéz lenne korrigálni, ezért a gyártó a mind az első, mind a hátsó kerekekhez tárcsafékeket helyezett el.
A kormányról lekerült a kerekek felé az első lámpa, azaz itt már első lámpák, hiszen kettőt is találunk belőle. A ledes fényforrások egyenként 10W-os teljesítményűek, így este is biztonsággal közlekedhetünk.

A KUGOO G-Booster elektromos roller ára jelenleg 312 ezer Forint (1099,99 dollár), amely nem kevés, de aki ilyen játékszerre vágyik, annak biztosan nem gond ezt az összeget kifizetni. Ez a termék szintén ingyen és vámmentesen rendelhető a GeekBuying lengyelországi raktáráról.

KUGOO G-Booster vásárlás
Ár: 312 ezer Forint
Ingyenes, vámmentes szállítás

És hogy mire képes a G-Booster, azt az alábbi videóban megnézhetitek:

További hírek

Már Lenovo termékeket is rendelhettek a Colorsmap áruházból

A Colorsmap webáruház hívta fel figyelmünket arra, hogy kínálatuk között már különféle Lenovo termékeket is megtalálhattok. A választék egyelőre nem túl nagy, viszont egy-egy jó áras fej- vagy fülhallgatót el lehet csípni.

Haylou RT (LS05S) - Vízálló okosóra akár 20 napos üzemidővel

A tavaly év elején piacra került Haylou Solar a mai napig az egyik legnépszerűbb okosóra 10 ezer Forint környékén. A most megjelent Haylou RT, a Solar kitaposott útján szeretne hasonló babérokra törni, és árát tekintve meg is van rá az esélye.

Elérhető árú Bluedio fej- és fülhallgatók a Colorsmap áruházból

A Bluedio fej- és fülhallgatói elsősorban alacsony árával hívják fel magukra a vásárlók figyelmét. A mostani összeállításunkban néhány pénztárcabarát vezeték nélküli Bluedio terméket mutatunk be nektek, melyekhez most akciós áron juthattok hozzá.

Szerezd meg akcióban a legjobb Kospet okosórákat

A mai cikkünkben kicsit elkanyarodunk az okostelefonoktól, és egy kicsit az okosórák világába tekintünk bele. A jelenlegi piacon rengeteg gyártó van jelen, melyek közül most a Kospet legújabb okos eszközeit mutatjuk be nektek.
Kommentek
Legújabb telefonok