Windows 10 és Office 2019 szoftverek kuponakcióban (Szponzorált tartalom)

| | Forrás: VIP SCDKey
Jelen cikkünk a Vip SCDKeys fizetett hirdetését tartalmazza, de ettől függetlenül úgy gondoljuk, érdemes elolvasni az ajánlatokat mindenkinek.

Nem titok, hogy az asztali felhasználók között még továbbra is a Windows operációs rendszerek a legelterjedtebbek. A legfrissebb statisztikák szerint a felhasználók közel 60 százaléka Windows 10-et használ, viszont még mindig van 25%, akik Windows 7-et, vagy Windows 8-at használnak. 


A Windows 10 a valaha volt legbiztonságosabb Windows operációs rendszer, mely állandó vírusvédelemmel rendelkezik. A rendszeres frissítések telepítése után a legújabb biztonsági fejlesztések mellett élvezhetjük a folyamatos védelmet.

A Windows 10 tökéletesen működik asztali számítógépen, laptopon vagy akár táblagépen is, hiszen a rendszer egyedi módon tud alkalmazkodni a minden eszközhöz és annak tulajdonságaihoz. Szerencsére a rendszer követelményei nem változtak a Windows 7, és Windows 8 megjelenése óta, így régebbi, korosabb gépekre is bátran feltelepíthető.

Az operációs rendszer folyamatosan fejlődik, a 2015-ös megjelenés óta nem változott a név sem, és a Microsoft állítása szerint a Windows 10 az utolsó operációs rendszerük, a jövőben nem is adnak már ki újabb terméket. Noha a név nem változik, ha már egyszer megvásároltuk a terméket, onnantól kezdve, mondhatni örök életű lesz, hiszen a jövőbeli frissítések ingyenesek.

Windows 10 és Office vásárlása gyorsan, elérhető áron

A Vip SCDkeys weboldal rengeteg CD kulcsot, licencet árul rendkívül jutányos áron, találhatunk játék kulcsokat (Origins, Steam, UPlay, Playstation) és egyéb más szoftver kulcsokat egyaránt. Ezen licenc ajánlatok között találhatjuk meg az alábbi Windows 10 és Office irodai csomagokhoz tartozó kulcsokat is. Ráadásul oldalunk látogatói további 12 százalék kedvezményt kapnak, ha használják a VIPKT kódot vásárlásnál.

Az ajánlatokat elérhetitek az alábbi linkekre kattintva:
A vásárlás menete a következő:

1. Válasszátok ki a kiszemelt terméket, és tegyétek a kosárba vagy ha csak egy terméket vásároltok, akkor a vásárlás gombra:


2. A kosár oldalon adjuk meg a VIPKT kódot, a 12% kedvezmény érvényesítéséhez:


3. A fizetési oldalon válaszd ki, mivel szeretnél fizetni: Paypal (ajánlott), Visa, Mint, NeoSurf, Bank Transfer, AliPay

4. A fizetés után email-ben szinte azonnal megkapod a szoftverhez szükséges licenc kulcsot, és a letöltési linket a hivatalos Microsoft oldalról

Bármilyen problémád adódik a rendeléssel, vagy a szoftverrel lépj kapcsolatba a 7/24-ben elérhető VIP SCDKey oldal ügyfélszolgálatával vagy írj a service@scdkey.com email címre.

A fenti ajánlat nem a Kinatech oldal akciója, oldalunk a VIP SCDKeys oldaltól teljesen független, ezért a rendeléssel kapcsolatban semmilyen felelősséget nem vállalunk. A cikk tájékoztató jellegű, részleteket az VIP SCDKeys oldalán találtok, a kérdéseitekre pedig az adott oldal ügyfélszolgálata tud válaszolni. A licencekkel kapcsolatban mi nem foglalunk állást.
További hírek

Már Lenovo termékeket is rendelhettek a Colorsmap áruházból

A Colorsmap webáruház hívta fel figyelmünket arra, hogy kínálatuk között már különféle Lenovo termékeket is megtalálhattok. A választék egyelőre nem túl nagy, viszont egy-egy jó áras fej- vagy fülhallgatót el lehet csípni.

Haylou RT (LS05S) - Vízálló okosóra akár 20 napos üzemidővel

A tavaly év elején piacra került Haylou Solar a mai napig az egyik legnépszerűbb okosóra 10 ezer Forint környékén. A most megjelent Haylou RT, a Solar kitaposott útján szeretne hasonló babérokra törni, és árát tekintve meg is van rá az esélye.

Elérhető árú Bluedio fej- és fülhallgatók a Colorsmap áruházból

A Bluedio fej- és fülhallgatói elsősorban alacsony árával hívják fel magukra a vásárlók figyelmét. A mostani összeállításunkban néhány pénztárcabarát vezeték nélküli Bluedio terméket mutatunk be nektek, melyekhez most akciós áron juthattok hozzá.

Szerezd meg akcióban a legjobb Kospet okosórákat

A mai cikkünkben kicsit elkanyarodunk az okostelefonoktól, és egy kicsit az okosórák világába tekintünk bele. A jelenlegi piacon rengeteg gyártó van jelen, melyek közül most a Kospet legújabb okos eszközeit mutatjuk be nektek.
Kommentek
Legújabb telefonok