X96mini - Elérhető árú tévé okosító

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
A piacon megannyi média box, TV okosító van, így nehéz megtalálni közöttük a megfelelőt. A mostani cikkünkben a X96mini nevű kis dobozkát mutatjuk be, amelynek ára szerencsére rendkívül pénztárcabarát.


A roppant kisméretű doboz tartalma, és maga a készülék sem mai darab már, viszont tökéletesen elegendő a legtöbb otthoni célú feladat ellátására, ráadásul az ára sem vészes.

A TomTop akciójában most mindössze 28,99 dollárért, azaz körülbelül 8 ezer Forintért lehet megrendelni a kis okosító dobozt. Így most pár ezer Forinttal olcsóbban lehet hozzájutni, mint a többi üzletben. Az ajánlatot itt találjátok:

X96 Mini TV okosító
TomTop akció
28,99 dollár ~ 8 ezer Forint

Az X96 Mini TV Boxban egy négymagos Amlogic S905W lapul, amelyben a Cortex-A53-as processzorok maximum 2,0 GHz-es sebességgel tudnak üzemelni. A társaságában a remek média képességekkel rendelkező ötmagos (pentacore) Mali-450MP grafikus vezérlőt találhatjuk, amelynek a H.265-ös 60 képkockával rögzített 4K felbontású videók sem okoznak gondot lejátszáskor.

A rendszer teljesítménye a korábbi generációkban használt Cortex A7-es processzorokhoz viszonyítva jóval gyorsabb. Miközben a készülék fogyasztása nem növekedett.

Az Amlogic S905W otthoni felhasználásra tökéletesen megfelel, és még játékot is találhatunk hozzá bőségesen. Két verzióban vásárolható meg a X96 Mini, az alap verzióban 1 GB memóriát és 8 GB tárhelyet találunk, a fejlettebb, és az akcióban is részt vevő modellben viszont 2 GB belső memória és 16 GB tárhely áll rendelkezésünkre.


A kis dobozka alapmérete mindössze 8,2 x 8,2 centiméter, magassága pedig a 2 centimétert sem éri el. Így akár a tévé hátuljára szerelve, akár mellette kényelmesen elfér, anélkül, hogy helygondot okozna.

A jelenleg Android 7.1-es rendszerrel érkező TV okosító a több ki- és bemenettel is rendelkezik. Az 5 Voltos tápcsatlakozó mellett HDMI, Ethernet, AV, két USB csatlakozót találunk. Aki kevesli a 16 GB belső memóriát, az megtoldhatja a tárhelyét MicroSD kártya segítségével.


A készülék mellett a dobozban találunk egy távirányítót, egy HDMI kábelt, infraport kivezető kábelt, adaptert és egy angol nyelvű használati utasítást. 

A gyártó által megadott támogatott formátumok:
  • Videó agy kép dekódolás: VP9 Profile-2, MPEG1/2/4, H.265/HEVC, H.264 AVC HP, H.264 MVC, WMV/VC-1 SP/MP/AP, AVS-P16(AVS+) /AVS-P2 JiZhun Profile, RealVideo8/9/10.
  • Audió formátumok: MP3, WMA, AAC, OGG, FLAC and programmable with 7.1/5.1 down-mixing.  
  • Képformátumok: JPEG, BMP, GIF, PNG, TIF.  
Az eredetileg Andorid 7.1-es operációs rendszerrel telepített okosító doboz természetesen tartalmazza a magyar nyelvet. A gyártó ígérete szerint a közeljövőben a készülék megkapja az Android 8.0-s frissítést. 


Összegezve az X96 Mini árát és tudását nézve egy jó vétel lehet bárki számára, aki megunta  lassú, döcögős okostévé rendszerét, vagy szeretne a számítógépe, vagy régi lejátszói helyett egy kiváló multimédiás eszközt. Az is igaz, hogy a piacon vannak jóval újabb, modernebb készülékek is, de azoknak az ára is jóval magasabb.

Végül egy rövid bemutató videó magáról a kis készülékről:

További hírek

Már Lenovo termékeket is rendelhettek a Colorsmap áruházból

A Colorsmap webáruház hívta fel figyelmünket arra, hogy kínálatuk között már különféle Lenovo termékeket is megtalálhattok. A választék egyelőre nem túl nagy, viszont egy-egy jó áras fej- vagy fülhallgatót el lehet csípni.

Haylou RT (LS05S) - Vízálló okosóra akár 20 napos üzemidővel

A tavaly év elején piacra került Haylou Solar a mai napig az egyik legnépszerűbb okosóra 10 ezer Forint környékén. A most megjelent Haylou RT, a Solar kitaposott útján szeretne hasonló babérokra törni, és árát tekintve meg is van rá az esélye.

Elérhető árú Bluedio fej- és fülhallgatók a Colorsmap áruházból

A Bluedio fej- és fülhallgatói elsősorban alacsony árával hívják fel magukra a vásárlók figyelmét. A mostani összeállításunkban néhány pénztárcabarát vezeték nélküli Bluedio terméket mutatunk be nektek, melyekhez most akciós áron juthattok hozzá.

Szerezd meg akcióban a legjobb Kospet okosórákat

A mai cikkünkben kicsit elkanyarodunk az okostelefonoktól, és egy kicsit az okosórák világába tekintünk bele. A jelenlegi piacon rengeteg gyártó van jelen, melyek közül most a Kospet legújabb okos eszközeit mutatjuk be nektek.
Kommentek
Legújabb telefonok