X96mini - Elérhető árú tévé okosító

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
A piacon megannyi média box, TV okosító van, így nehéz megtalálni közöttük a megfelelőt. A mostani cikkünkben a X96mini nevű kis dobozkát mutatjuk be, amelynek ára szerencsére rendkívül pénztárcabarát.


A roppant kisméretű doboz tartalma, és maga a készülék sem mai darab már, viszont tökéletesen elegendő a legtöbb otthoni célú feladat ellátására, ráadásul az ára sem vészes.

A TomTop akciójában most mindössze 28,99 dollárért, azaz körülbelül 8 ezer Forintért lehet megrendelni a kis okosító dobozt. Így most pár ezer Forinttal olcsóbban lehet hozzájutni, mint a többi üzletben. Az ajánlatot itt találjátok:

X96 Mini TV okosító
TomTop akció
28,99 dollár ~ 8 ezer Forint

Az X96 Mini TV Boxban egy négymagos Amlogic S905W lapul, amelyben a Cortex-A53-as processzorok maximum 2,0 GHz-es sebességgel tudnak üzemelni. A társaságában a remek média képességekkel rendelkező ötmagos (pentacore) Mali-450MP grafikus vezérlőt találhatjuk, amelynek a H.265-ös 60 képkockával rögzített 4K felbontású videók sem okoznak gondot lejátszáskor.

A rendszer teljesítménye a korábbi generációkban használt Cortex A7-es processzorokhoz viszonyítva jóval gyorsabb. Miközben a készülék fogyasztása nem növekedett.

Az Amlogic S905W otthoni felhasználásra tökéletesen megfelel, és még játékot is találhatunk hozzá bőségesen. Két verzióban vásárolható meg a X96 Mini, az alap verzióban 1 GB memóriát és 8 GB tárhelyet találunk, a fejlettebb, és az akcióban is részt vevő modellben viszont 2 GB belső memória és 16 GB tárhely áll rendelkezésünkre.


A kis dobozka alapmérete mindössze 8,2 x 8,2 centiméter, magassága pedig a 2 centimétert sem éri el. Így akár a tévé hátuljára szerelve, akár mellette kényelmesen elfér, anélkül, hogy helygondot okozna.

A jelenleg Android 7.1-es rendszerrel érkező TV okosító a több ki- és bemenettel is rendelkezik. Az 5 Voltos tápcsatlakozó mellett HDMI, Ethernet, AV, két USB csatlakozót találunk. Aki kevesli a 16 GB belső memóriát, az megtoldhatja a tárhelyét MicroSD kártya segítségével.


A készülék mellett a dobozban találunk egy távirányítót, egy HDMI kábelt, infraport kivezető kábelt, adaptert és egy angol nyelvű használati utasítást. 

A gyártó által megadott támogatott formátumok:
  • Videó agy kép dekódolás: VP9 Profile-2, MPEG1/2/4, H.265/HEVC, H.264 AVC HP, H.264 MVC, WMV/VC-1 SP/MP/AP, AVS-P16(AVS+) /AVS-P2 JiZhun Profile, RealVideo8/9/10.
  • Audió formátumok: MP3, WMA, AAC, OGG, FLAC and programmable with 7.1/5.1 down-mixing.  
  • Képformátumok: JPEG, BMP, GIF, PNG, TIF.  
Az eredetileg Andorid 7.1-es operációs rendszerrel telepített okosító doboz természetesen tartalmazza a magyar nyelvet. A gyártó ígérete szerint a közeljövőben a készülék megkapja az Android 8.0-s frissítést. 


Összegezve az X96 Mini árát és tudását nézve egy jó vétel lehet bárki számára, aki megunta  lassú, döcögős okostévé rendszerét, vagy szeretne a számítógépe, vagy régi lejátszói helyett egy kiváló multimédiás eszközt. Az is igaz, hogy a piacon vannak jóval újabb, modernebb készülékek is, de azoknak az ára is jóval magasabb.

Végül egy rövid bemutató videó magáról a kis készülékről:

További hírek

Cubot Quest teszt - Sportolókra szabva

A Cubot Quest víz-, por- és ütésálló telefon alig két hónapja jelent meg, de hamar népszerű lett az itthoni vásárlók körében. Nem volt hát kérdés, hogy mi is beszerzünk egyet, hogy leteszteljük és megtudjuk, valóban jó választás-e a Cubot új strapamobilja.

Huawei P30 Lite - Telitalálat a középkategóriában

A Huawei P30 Lite megjelenésekor kérdés nélkül robbantotta fel a középkategóriás mobilok piacát. Az elmúlt közel fél évben szerencsére sokat esett az ára, így mára az egyik legjobb ajánlatként említhetjük.

Ulefone S8 Pro: belépőszintű mobil 16 ezer Forintért

Az Ulefone S8 Pro igaz nem mai darab, viszont jelenlegi 16 ezer Forintos árcímkéjével elgondolkodtató lehet második mobilnak, vagy azoknak, akiknek nem elsősorban a sebesség számít.

Vásárolj most KUGOO rollert és 30 dollárt ajándékkártyán visszakapsz

Ismét izgalmas kuponakcióban lehet megvásárolni a KUGOO elektromos rollereit. Most ráadásul minden megrendelés után 30 dollár visszajár ajándékkártya formájában. Érdemes sietni, hiszen az akció csak néhány napig érvényes.
Kommentek
Legújabb telefonok