Xiaomi HIMO C20 - Stílusos városi bringa EU raktárról

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
Már európai raktárkészletről is elérhető a Xiaomi népszerű városi elektromos biciklije, a Xiaomi HIMO C20. A TomTop akciójában most gyors és ingyenes szállítással rendelhetitek meg a Xiaomi legújabb e-biciklijét.

Xiaomi HIMO C20

Oldalunkon egyre többször találkozhattok olyan eszközökkel, amelyek a zöldebb közlekedést segítik elő. Legutóbb a nem hétköznapi képességekkel megáldott, KUGOO KIRIN M4 Pro rollerről írtunk nektek.

Ezúttal pedig a Xiaomi elektromos rásegítéssel rendelkező elektromos kerékpárját, a Xiaomi HIMO C20-at mutatjuk be, melyet EU raktárról most 789 dollárt (~236 ezer Forintért) szerezhettek meg:

Xiaomi HIMO C20
Elektromos kerékpár
Ár: 236 ezer Forint (789 dollár)

A Xiaomi HIMO C20 első ránézésre leginkább a klasszikus Csepel Camping biciklire hasonlít, a maga 20 hüvelykes kerekeivel, kimagasló ülésével és kormányával. Viszont közelebbről megnézve azért bőven találunk különbséget.

Elsőként a vastagabb váz tűnhet fel, amelyben a cserélhető 10 Ah-s 18650 lítium-ion akkumulátor rejtőzik. Ez az energiaforrás működteti a 36 voltos, 250 W teljesítményű elektromos motort, amely a hátsó kerekek meghajtását végzi.

Xiaomi HIMO C20 - Akkumulátor

A kerékpárral közlekedhetünk a megszokott lábhajtással, elektromos rásegítéssel, vagy teljesen elektromosan. Vegyes üzemmódban további három lehetőség közül váltogathatunk, attól függően, mennyire szeretnénk, hogy az elektromos motor besegítsen.

Ha csak a 250 W-os motort használjuk, akkor akár 50 kilométert is megtehetünk, viszont duál, azaz elektromos rásegítéses módban ez akár 80 kilométer is lehet. Természetesen ezek az értékek ideális körülmények között értendőek. Nagyobb testsúly (maximálisan 100 kilogramm), vagy meredekebb utak megtétele esetén ezen hosszak változhatnak.

Xiaomi HIMO C20 - Shimano váltó

Az akkumulátor kivehető, így például a dolgozó szobában is kényelmesen tölthetjük, anélkül, hogy az egész bicajt magunkkal kellene cipelni. A hozzáadott adapter segítségével a teljes feltöltéshez körülbelül 6 óra szükséges.

A kerékpár maximális sebessége 25 km/h, a nagy sebességről való megálláshoz elől és hátul is kiváló minőségű tárcsafékek gondoskodnak. Az állítható magasságú ülés alá került az egyik LED világítás, az első fényszórót a kormány és a váz találkozásánál találhatjuk.
A kimondottan fényerős, IPX5-ös védettséggel rendelkező computer a kormányra került, itt az aktuális sebességen túl, az akkumulátor töltöttségét, a megtett kilométert és az éppen beállított üzemmódot olvashatjuk le.

Xiaomi HIMO C20 - Mini Computer

A Xiaomi HIMO C20 most EU raktárról, ingyenes, ÁFA és vámmentes szállítással 789 dollárba kerül, ez magyar valutára átszámolva körülbelül 236 ezer Forintnak felel meg:

Xiaomi HIMO C20
Elektromos kerékpár
Ár: 236 ezer Forint (789 dollár)


Xiaomi HIMO C20
További hírek

Már Lenovo termékeket is rendelhettek a Colorsmap áruházból

A Colorsmap webáruház hívta fel figyelmünket arra, hogy kínálatuk között már különféle Lenovo termékeket is megtalálhattok. A választék egyelőre nem túl nagy, viszont egy-egy jó áras fej- vagy fülhallgatót el lehet csípni.

Haylou RT (LS05S) - Vízálló okosóra akár 20 napos üzemidővel

A tavaly év elején piacra került Haylou Solar a mai napig az egyik legnépszerűbb okosóra 10 ezer Forint környékén. A most megjelent Haylou RT, a Solar kitaposott útján szeretne hasonló babérokra törni, és árát tekintve meg is van rá az esélye.

Elérhető árú Bluedio fej- és fülhallgatók a Colorsmap áruházból

A Bluedio fej- és fülhallgatói elsősorban alacsony árával hívják fel magukra a vásárlók figyelmét. A mostani összeállításunkban néhány pénztárcabarát vezeték nélküli Bluedio terméket mutatunk be nektek, melyekhez most akciós áron juthattok hozzá.

Szerezd meg akcióban a legjobb Kospet okosórákat

A mai cikkünkben kicsit elkanyarodunk az okostelefonoktól, és egy kicsit az okosórák világába tekintünk bele. A jelenlegi piacon rengeteg gyártó van jelen, melyek közül most a Kospet legújabb okos eszközeit mutatjuk be nektek.
Kommentek
Legújabb telefonok