Xiaomi HIMO C20 - Stílusos városi bringa EU raktárról

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
Már európai raktárkészletről is elérhető a Xiaomi népszerű városi elektromos biciklije, a Xiaomi HIMO C20. A TomTop akciójában most gyors és ingyenes szállítással rendelhetitek meg a Xiaomi legújabb e-biciklijét.

Xiaomi HIMO C20

Oldalunkon egyre többször találkozhattok olyan eszközökkel, amelyek a zöldebb közlekedést segítik elő. Legutóbb a nem hétköznapi képességekkel megáldott, KUGOO KIRIN M4 Pro rollerről írtunk nektek.

Ezúttal pedig a Xiaomi elektromos rásegítéssel rendelkező elektromos kerékpárját, a Xiaomi HIMO C20-at mutatjuk be, melyet EU raktárról most 789 dollárt (~236 ezer Forintért) szerezhettek meg:

Xiaomi HIMO C20
Elektromos kerékpár
Ár: 236 ezer Forint (789 dollár)

A Xiaomi HIMO C20 első ránézésre leginkább a klasszikus Csepel Camping biciklire hasonlít, a maga 20 hüvelykes kerekeivel, kimagasló ülésével és kormányával. Viszont közelebbről megnézve azért bőven találunk különbséget.

Elsőként a vastagabb váz tűnhet fel, amelyben a cserélhető 10 Ah-s 18650 lítium-ion akkumulátor rejtőzik. Ez az energiaforrás működteti a 36 voltos, 250 W teljesítményű elektromos motort, amely a hátsó kerekek meghajtását végzi.

Xiaomi HIMO C20 - Akkumulátor

A kerékpárral közlekedhetünk a megszokott lábhajtással, elektromos rásegítéssel, vagy teljesen elektromosan. Vegyes üzemmódban további három lehetőség közül váltogathatunk, attól függően, mennyire szeretnénk, hogy az elektromos motor besegítsen.

Ha csak a 250 W-os motort használjuk, akkor akár 50 kilométert is megtehetünk, viszont duál, azaz elektromos rásegítéses módban ez akár 80 kilométer is lehet. Természetesen ezek az értékek ideális körülmények között értendőek. Nagyobb testsúly (maximálisan 100 kilogramm), vagy meredekebb utak megtétele esetén ezen hosszak változhatnak.

Xiaomi HIMO C20 - Shimano váltó

Az akkumulátor kivehető, így például a dolgozó szobában is kényelmesen tölthetjük, anélkül, hogy az egész bicajt magunkkal kellene cipelni. A hozzáadott adapter segítségével a teljes feltöltéshez körülbelül 6 óra szükséges.

A kerékpár maximális sebessége 25 km/h, a nagy sebességről való megálláshoz elől és hátul is kiváló minőségű tárcsafékek gondoskodnak. Az állítható magasságú ülés alá került az egyik LED világítás, az első fényszórót a kormány és a váz találkozásánál találhatjuk.
A kimondottan fényerős, IPX5-ös védettséggel rendelkező computer a kormányra került, itt az aktuális sebességen túl, az akkumulátor töltöttségét, a megtett kilométert és az éppen beállított üzemmódot olvashatjuk le.

Xiaomi HIMO C20 - Mini Computer

A Xiaomi HIMO C20 most EU raktárról, ingyenes, ÁFA és vámmentes szállítással 789 dollárba kerül, ez magyar valutára átszámolva körülbelül 236 ezer Forintnak felel meg:

Xiaomi HIMO C20
Elektromos kerékpár
Ár: 236 ezer Forint (789 dollár)


Xiaomi HIMO C20
További hírek

Brutális üzemidőt ígér az Oukitel WP6 strapatelefon

Most kiváló áron szerezhetitek be a 10 000 mAh-s akkumulátorral szerelt, Oukitel WP6 strapatelefont a Banggood áruházból. Bevezető akcióban már 47 ezer Forintért a tiétek lehet az IP68-as védettséggel rendelkező mobil.

Ulefone Armor 9 - FLIR hőkamera teszt

A közelmúltban megjelent, legújabb Ulefone strapatelefon, az Ulefone Armor 9 igazán különlegesre sikeredett, hiszen ez a gyártó első hőkamerával szerelt mobilja. A gyártó egy rövid videóban prezentálta, mire is képes a Armor 9 telefonban megtalálható FLIR hőkamera.

Zeblaze NEO 3 - Stílusos okosóra, olcsón

Megjelent a népszerű okosóra gyártó Neo sorozatának harmadik tagja, a Zeblaze Neo 3, amely letisztultságával, eleganciájával és nem utolsó sorban kiváló árával hódíthat a felhasználók körében.

LEMFO LEMD - Okosóra és vezetéknélküli fülhallgató egyben

Megérkezett a legújabb LEMFO okosóra, az igazán különleges, egyedi megjelenésű LEMFO LEMD. Az okos eszköz igazi érdekessége, hogy az óralapban egy kivehető vezetéknélküli bluetooth fülhallgatót is rejtőzik.
Kommentek
Legújabb telefonok