Xiaomi MIIIW vezeték nélküli egér és billentyűzet Xiaomi módra

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
Megszokhattuk már, hogy a Xiaomi nem csak az okostelefonok piacán próbálkozik, ezúttal egy kiváló minőségű vezeték nélküli egeret és billentyűzetet dobtak piacra, melyet kimondottan jó áron szerezhettek most be.

A Xiaomi céghez tartozó Beijing Miwu Technology egy egyszerű, de annál praktikusabb vezeték nélküli szettet készített, amelynek tartalma egy teljes méretű, letisztult megjelenésű, minőségi QWERTY billentyűzet (MWWK01) és egy 1000 dpi felbontású optikai egér (MWWM01). A fekete és fehér színben elérhető együttest jelenleg akciós áron, kb. 9000 Forintért (31,99 dollárért) lehet megrendelni.

Xiaomi vezeték nélküli billentyűzet és egér

Mind a billentyűzet, mind az egér egy 2,4 GHz-es vezeték nélküli hálózaton kapcsolódik a számítógéphez, melyhez mindössze egyetlen kis USB vevő szükséges. Az egységet az USB portba helyezve máris létrejön az eszközök és a számítógép között a kapcsolat, tehát nem kell vesződnünk a telepítéssel.

A billentyűk kiosztása sajnos angol nyelvterület szerinti, így az ékezetes karakterek helye nincs feltüntetve. Természetesen ettől függetlenül vele írni ékezetes karaktereket, a helyük ugyanott található, mint a magyar billentyűzeteken, csak éppen más van ráírva. Aki hozzászokott a gépeléshez, annak ez biztosan nem fog hátrányt jelenteni.


A csúszásgátló felülettel bevont egér 1000 dbi felbontással rendelkezik, amely ebben az árkategóriában elfogadható. A kialakítása ergonomikus, így szinte bármilyen kézbe tökéletesen beleillik. 

Az energiaellátásról két-két darab ceruzaelem gondoskodik, amelyeket egyébként tartalmaz a csomag. A fogyasztás minimális, így az üzemidőre nem lehet panasz: a billentyűzet 3 évig, míg az egér körülbelül 1 évig használható az elemekkel mindennapos használat során.


Xiaomi MIIW vezeték nélküli egér és billentyűzet a TomTop áruházból 31,99 dollárért, azaz körülbelül 9200 Forintért rendelhető. A szállítás ingyenes, és mivel az értéke nem éri el a vám és áfa határt, így további költség a vevőt már nem terheli.

További hírek

OneOdio A70 fejhallgató teszt - Minőség, olcsón

Mai cikkünk tesztalanya, egy feltörekvő gyártó, kevésbé ismert fejhallgatója, a OneOdio A70, mely rengeteget tud, mégis kimondottan olcsó, ráadásul EU raktárról is beszerezhető.

FIIDO D11 - Mesébe illő megjelenés, horrorisztikus áron

A FIIDO piacra dobta legújabb termékét, a FIIDO D11 elektromos kerékpárt, amely még jobb, még mutatósabb lett, és most akár 100 ezer Forintos kedvezménnyel lehet a tiéd.

KUU XBook laptop - Teszt - Megéri az árát

A mai tesztünkben a KUU XBook laptopot vizsgáltuk meg egy kicsit közelebbről, amely az előzetes aggodalmaink után kimondottan pozitív csalódást okozott.

Rogbid Brave - Nagy kijelzős 4G-s okosóra Androiddal

Egyre több elérhető árú, önálló operációs rendszerrel szerelt okosóra jelenik meg a piacon, amely 4G-s képességének köszönhetően akár ki is válthatja az okostelefonkat. A Rogbid Brave 45 ezer Forintos árcédulájával egy kiváló Androidos óra a piacon.
Kommentek
Legújabb telefonok