Xiaomi MIIIW vezeték nélküli egér és billentyűzet Xiaomi módra

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
Megszokhattuk már, hogy a Xiaomi nem csak az okostelefonok piacán próbálkozik, ezúttal egy kiváló minőségű vezeték nélküli egeret és billentyűzetet dobtak piacra, melyet kimondottan jó áron szerezhettek most be.

A Xiaomi céghez tartozó Beijing Miwu Technology egy egyszerű, de annál praktikusabb vezeték nélküli szettet készített, amelynek tartalma egy teljes méretű, letisztult megjelenésű, minőségi QWERTY billentyűzet (MWWK01) és egy 1000 dpi felbontású optikai egér (MWWM01). A fekete és fehér színben elérhető együttest jelenleg akciós áron, kb. 9000 Forintért (31,99 dollárért) lehet megrendelni.

Xiaomi vezeték nélküli billentyűzet és egér

Mind a billentyűzet, mind az egér egy 2,4 GHz-es vezeték nélküli hálózaton kapcsolódik a számítógéphez, melyhez mindössze egyetlen kis USB vevő szükséges. Az egységet az USB portba helyezve máris létrejön az eszközök és a számítógép között a kapcsolat, tehát nem kell vesződnünk a telepítéssel.

A billentyűk kiosztása sajnos angol nyelvterület szerinti, így az ékezetes karakterek helye nincs feltüntetve. Természetesen ettől függetlenül vele írni ékezetes karaktereket, a helyük ugyanott található, mint a magyar billentyűzeteken, csak éppen más van ráírva. Aki hozzászokott a gépeléshez, annak ez biztosan nem fog hátrányt jelenteni.


A csúszásgátló felülettel bevont egér 1000 dbi felbontással rendelkezik, amely ebben az árkategóriában elfogadható. A kialakítása ergonomikus, így szinte bármilyen kézbe tökéletesen beleillik. 

Az energiaellátásról két-két darab ceruzaelem gondoskodik, amelyeket egyébként tartalmaz a csomag. A fogyasztás minimális, így az üzemidőre nem lehet panasz: a billentyűzet 3 évig, míg az egér körülbelül 1 évig használható az elemekkel mindennapos használat során.


Xiaomi MIIW vezeték nélküli egér és billentyűzet a TomTop áruházból 31,99 dollárért, azaz körülbelül 9200 Forintért rendelhető. A szállítás ingyenes, és mivel az értéke nem éri el a vám és áfa határt, így további költség a vevőt már nem terheli.

További hírek

Már Lenovo termékeket is rendelhettek a Colorsmap áruházból

A Colorsmap webáruház hívta fel figyelmünket arra, hogy kínálatuk között már különféle Lenovo termékeket is megtalálhattok. A választék egyelőre nem túl nagy, viszont egy-egy jó áras fej- vagy fülhallgatót el lehet csípni.

Haylou RT (LS05S) - Vízálló okosóra akár 20 napos üzemidővel

A tavaly év elején piacra került Haylou Solar a mai napig az egyik legnépszerűbb okosóra 10 ezer Forint környékén. A most megjelent Haylou RT, a Solar kitaposott útján szeretne hasonló babérokra törni, és árát tekintve meg is van rá az esélye.

Elérhető árú Bluedio fej- és fülhallgatók a Colorsmap áruházból

A Bluedio fej- és fülhallgatói elsősorban alacsony árával hívják fel magukra a vásárlók figyelmét. A mostani összeállításunkban néhány pénztárcabarát vezeték nélküli Bluedio terméket mutatunk be nektek, melyekhez most akciós áron juthattok hozzá.

Szerezd meg akcióban a legjobb Kospet okosórákat

A mai cikkünkben kicsit elkanyarodunk az okostelefonoktól, és egy kicsit az okosórák világába tekintünk bele. A jelenlegi piacon rengeteg gyártó van jelen, melyek közül most a Kospet legújabb okos eszközeit mutatjuk be nektek.
Kommentek
Legújabb telefonok