Xiaomi Vertical Wireless Charger - 30 W-os vezeték nélküli töltő

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
A Xiaomi legújabb, villámgyors, 30 W-os töltési sebességgel rendelkező vezeték nélküli töltőjét most minden eddiginél olcsóbban szerezhetitek be. A TomTop akciójában a Xiaomi Vertical Wireless Charger terméket 12 ezer Forintért vásárolhatjátok meg.

Xiaomi Vertical Wireless Charger 30W

A töltő megjelenése egyszerű, letisztult, bármely szobában elhelyezhető, anélkül, hogy nagy feltűnést keltene. A töltő talpa szürke, míg a felső rész, ahová a telefont kell helyezni, matt fehér színt kapott. 
A talp alsó része, ahová a telefonunkat kell elhelyezni, egy csúszásmentes, szilikon borítást kapott, ugyanúgy mint az alsó részen található négy tartókör. 

Xiaomi vezeték nélküli töltő - 30 W

A felső rész különleges lépcsős kialakításának köszönhetően, helyet kapott egy ventilátoros léghűtés is, így a megnövelt teljesítményű töltés közben is hűvösen tartható a mobil. Ennek következménye, hogy a töltés biztonságosabb és egyben gyorsabb is.

Xiaomi Wireless Charger

A hűtésen túl további védelmi rendszerek, elemek kerültek be a Xiaomi szupergyors vezeték nélküli töltőjébe:
  • túlfeszültség elleni védelem
  • alacsony feszültség elleni védelem
  • túlmelegedés elleni védelem
  • idegen tárgyak érzékelése (FOD - foreign object debris - detection)
  • antisztatikus védelem

A töltő természetesen megfelel a nemzetközi Qi szabványoknak, így a Xiaomi Mi 10 mellett bármely vezeték nélküli töltésre képes telefont (Samsung, Apple, Oneplus, Huawei stb.) használhatunk rajta.

A Xiaomi 30W-os maximális töltéssel rendelkező vezeték nélküli töltőjét a TomTop akciójában most 38,99 dollárért, azaz körülbelül 12 ezer Forintért rendelhetitek meg:

Xiaomi Vertical Wireless Charger 30W
Ár: 38,99 dollár - 12 ezer Forint
További hírek

Már Lenovo termékeket is rendelhettek a Colorsmap áruházból

A Colorsmap webáruház hívta fel figyelmünket arra, hogy kínálatuk között már különféle Lenovo termékeket is megtalálhattok. A választék egyelőre nem túl nagy, viszont egy-egy jó áras fej- vagy fülhallgatót el lehet csípni.

Haylou RT (LS05S) - Vízálló okosóra akár 20 napos üzemidővel

A tavaly év elején piacra került Haylou Solar a mai napig az egyik legnépszerűbb okosóra 10 ezer Forint környékén. A most megjelent Haylou RT, a Solar kitaposott útján szeretne hasonló babérokra törni, és árát tekintve meg is van rá az esélye.

Elérhető árú Bluedio fej- és fülhallgatók a Colorsmap áruházból

A Bluedio fej- és fülhallgatói elsősorban alacsony árával hívják fel magukra a vásárlók figyelmét. A mostani összeállításunkban néhány pénztárcabarát vezeték nélküli Bluedio terméket mutatunk be nektek, melyekhez most akciós áron juthattok hozzá.

Szerezd meg akcióban a legjobb Kospet okosórákat

A mai cikkünkben kicsit elkanyarodunk az okostelefonoktól, és egy kicsit az okosórák világába tekintünk bele. A jelenlegi piacon rengeteg gyártó van jelen, melyek közül most a Kospet legújabb okos eszközeit mutatjuk be nektek.
Kommentek
Legújabb telefonok