Xiaomi Vertical Wireless Charger - 30 W-os vezeték nélküli töltő

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
A Xiaomi legújabb, villámgyors, 30 W-os töltési sebességgel rendelkező vezeték nélküli töltőjét most minden eddiginél olcsóbban szerezhetitek be. A TomTop akciójában a Xiaomi Vertical Wireless Charger terméket 12 ezer Forintért vásárolhatjátok meg.

Xiaomi Vertical Wireless Charger 30W

A töltő megjelenése egyszerű, letisztult, bármely szobában elhelyezhető, anélkül, hogy nagy feltűnést keltene. A töltő talpa szürke, míg a felső rész, ahová a telefont kell helyezni, matt fehér színt kapott. 
A talp alsó része, ahová a telefonunkat kell elhelyezni, egy csúszásmentes, szilikon borítást kapott, ugyanúgy mint az alsó részen található négy tartókör. 

Xiaomi vezeték nélküli töltő - 30 W

A felső rész különleges lépcsős kialakításának köszönhetően, helyet kapott egy ventilátoros léghűtés is, így a megnövelt teljesítményű töltés közben is hűvösen tartható a mobil. Ennek következménye, hogy a töltés biztonságosabb és egyben gyorsabb is.

Xiaomi Wireless Charger

A hűtésen túl további védelmi rendszerek, elemek kerültek be a Xiaomi szupergyors vezeték nélküli töltőjébe:
  • túlfeszültség elleni védelem
  • alacsony feszültség elleni védelem
  • túlmelegedés elleni védelem
  • idegen tárgyak érzékelése (FOD - foreign object debris - detection)
  • antisztatikus védelem

A töltő természetesen megfelel a nemzetközi Qi szabványoknak, így a Xiaomi Mi 10 mellett bármely vezeték nélküli töltésre képes telefont (Samsung, Apple, Oneplus, Huawei stb.) használhatunk rajta.

A Xiaomi 30W-os maximális töltéssel rendelkező vezeték nélküli töltőjét a TomTop akciójában most 38,99 dollárért, azaz körülbelül 12 ezer Forintért rendelhetitek meg:

Xiaomi Vertical Wireless Charger 30W
Ár: 38,99 dollár - 12 ezer Forint
További hírek

Brutális üzemidőt ígér az Oukitel WP6 strapatelefon

Most kiváló áron szerezhetitek be a 10 000 mAh-s akkumulátorral szerelt, Oukitel WP6 strapatelefont a Banggood áruházból. Bevezető akcióban már 47 ezer Forintért a tiétek lehet az IP68-as védettséggel rendelkező mobil.

Ulefone Armor 9 - FLIR hőkamera teszt

A közelmúltban megjelent, legújabb Ulefone strapatelefon, az Ulefone Armor 9 igazán különlegesre sikeredett, hiszen ez a gyártó első hőkamerával szerelt mobilja. A gyártó egy rövid videóban prezentálta, mire is képes a Armor 9 telefonban megtalálható FLIR hőkamera.

Zeblaze NEO 3 - Stílusos okosóra, olcsón

Megjelent a népszerű okosóra gyártó Neo sorozatának harmadik tagja, a Zeblaze Neo 3, amely letisztultságával, eleganciájával és nem utolsó sorban kiváló árával hódíthat a felhasználók körében.

LEMFO LEMD - Okosóra és vezetéknélküli fülhallgató egyben

Megérkezett a legújabb LEMFO okosóra, az igazán különleges, egyedi megjelenésű LEMFO LEMD. Az okos eszköz igazi érdekessége, hogy az óralapban egy kivehető vezetéknélküli bluetooth fülhallgatót is rejtőzik.
Kommentek
Legújabb telefonok