Xiaomi Wifi Amplifier Pro - Ha rövid a wifid, toldd meg egy jelerősítővel

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
Most nagyon jó áron juthattok hozzá a Xiaomi itthon is népszerű jelerősítőjéhez, a Xiaomi Wifi Amplifier Pro termékhez. A TomTop akciójában, ingyenes szállítással kicsivel több, mint 4000 Forintért a tiéd lehet a kiváló, hasznos kis eszköz.

Xiaomi Wifi Amplifier Pro

A Xiaomi Wifi Amplifier Pro egy kiváló, költséghatékony vezeték nélküli lefedettség növelő, amelynek segítségével megnövelhető a Wi-Fi hatótávolsága, ereje a lakásban, vagy akár lakáson kívül. A működése roppant egyszerű: az eszköz a már működő vezeték nélküli hálózatra kapcsolódik rá, majd annak jeleit, a saját antennái segítségével küldi tovább. Ha vastagak a falak a lakásban, és a szobádban már akadozik az internet, vagy szeretnél a kert végében is videókat nézni, akkor a Xiaomi Wifi jelerősítője segít ebben.

A jelerősítő használata rendkívül rugalmas, bárhová magunkkal tudjuk vinni, és bárhol, nagyon gyorsan be tudjuk állítani. A kis méretnek köszönhetően könnyen áthelyezhető a lakáson vagy a házon belül. Egyszerűen csak csatlakoztatni kell egy vezeték nélküli routerhez, ezután bármikor áthelyezhetjük, a beállításokat meg fogja tartani. 

Xiaomi Wifi Amplifier Pro

A készülék rendkívül apró, mindössze 11 x 8 x 4 centiméteres méretekkel rendelkezik, tömege is alig haladja meg a 80 grammot. A maximálisan 300 Mbps sávszélességgel rendelkező jelerősítő, 2 darab 2 dBi antennával van felszerelve, amely jóval erősebb, mint általában a szolgáltatóktól kapott routerek egységei. 

Mostanra az átlagos háztartásban is rengeteg olyan eszköz található, amelyek az otthoni vezeték nélküli hálózatot használják az internet elérésre. Ezért előfordulhat, ha sokan csatlakoznak ugyanahhoz a vezeték nélküli routerhez, akkor egyeseknek szakadozik az internet, vagy egyszerűen ledobja őket a hálózatról.
Ennek kiküszöbölésére is tökéletes választás lehet a Xiaomi Amplifier Pro, hiszen a termék akár 64 eszközt is képes kezelni. Ez már bőven elegendő lehet egy okos eszközökkel tarkított lakásban is. 

Xiaomi Wifi Amplifier Pro - 300Mbps

Egyszerre akár több jelerősítőt is telepíthetünk a lakásunkba, így elérhető, hogy szinte minden sarokban legyen megbízható, stabil internet elérés. 

A Wi-Fi erősítő telepítése rendkívül gyorsan, és egyszerűen történik:
  • dugjuk be a kisméretű jelerősítőt a hálózati konnektorba, olyan helyre, ahol még elérhető a saját Wi-Fi hálózatunk
  • kapcsoljuk be a készüléket, és várjuk meg, míg sárgán elkezd villogni
  • töltsük le az "Mi Home" alkalmazást a Play áruházból vagy az Apple Store-ból
  • az alkalmazás elindítása után, válasszuk ki a terméket: "Xiaomi Wifi Amplifier Pro"
  • a beállításokat csak végig kell nyomnunk, miután készen vagyunk a jelerősítő kéken fog villogni
Xiaomi Wifi jelerősítő

A Xiaomi Wifi Amplifier Pro kiváló választás lehet bárkinek, akinek szüksége van az otthoni vezeték nélküli hálózat megerősítéséhez, vagy meghosszabbításához. A Tomtop áruházban jelenleg 13,99 dollárért rendelhető, ingyenes szállítással. Ez körülbelül 4100 Forintnak felel meg, és mivel ez az összeg az VÁM összeghatár alatt van, így ezen felül plusz költség már nem terhel minket.

Az akciót elérhetitek a TomTop oldalán, vagy közvetlenül innen:

Xiaomi Wifi Amplifier Pro
Vezeték nélküli jelerősítő
Ár: 4100 Forint (13,99 dollár)
További hírek

Már Lenovo termékeket is rendelhettek a Colorsmap áruházból

A Colorsmap webáruház hívta fel figyelmünket arra, hogy kínálatuk között már különféle Lenovo termékeket is megtalálhattok. A választék egyelőre nem túl nagy, viszont egy-egy jó áras fej- vagy fülhallgatót el lehet csípni.

Haylou RT (LS05S) - Vízálló okosóra akár 20 napos üzemidővel

A tavaly év elején piacra került Haylou Solar a mai napig az egyik legnépszerűbb okosóra 10 ezer Forint környékén. A most megjelent Haylou RT, a Solar kitaposott útján szeretne hasonló babérokra törni, és árát tekintve meg is van rá az esélye.

Elérhető árú Bluedio fej- és fülhallgatók a Colorsmap áruházból

A Bluedio fej- és fülhallgatói elsősorban alacsony árával hívják fel magukra a vásárlók figyelmét. A mostani összeállításunkban néhány pénztárcabarát vezeték nélküli Bluedio terméket mutatunk be nektek, melyekhez most akciós áron juthattok hozzá.

Szerezd meg akcióban a legjobb Kospet okosórákat

A mai cikkünkben kicsit elkanyarodunk az okostelefonoktól, és egy kicsit az okosórák világába tekintünk bele. A jelenlegi piacon rengeteg gyártó van jelen, melyek közül most a Kospet legújabb okos eszközeit mutatjuk be nektek.
Kommentek
Legújabb telefonok