Zeblaze Ares - Retro okosóra potom áron

| | Forrás: Tomtop (Szponzorált)
Retro külsővel, de modern belsővel dobta piacra legújabb okosóráját a Zeblaze, ráadásul most piszok olcsón juthattok hozzáhttps://shrsl.com/2xduv . A Zeblaze Ares a 80-as évek japán kvarcóráit idézi, LCD kijelzővel, különböző aktivitásmérőkkel, Bluetooth 5.0-val, vérnyomás és véroxigénszint mérővel felszerelve.

Zeblaze Ares

Oldalunkon már többször mutattunk be nektek egy-egy Zeblaze okosórát, melyeket itthonról is többen megrendeltetek, elsősorban kiváló ár-érték arányuknak köszönhetően.
A most megjelent, retro okosóra, a Zeblaze Ares valószínűleg ugyanezt az utat fogja követni, hiszen jelenleg alig több, mint 7000 Forintba (23,99 dollárba) kerül.

Az akciót elérhetitek a TomTop oldalán, a kedvezményes ár egészen a hónap végéig érvényes. A szállításért pedig ezúttal sem kell fizetni.

Zeblaze Ares
Ár: 23,99 dollár (~7300 Forint)

Zeblaze Ares - Bemutató

A Zeblaze Ares egy igazán mutatós, a 10 ezer Forint alatti árkategóriában egészen jó képességekkel rendelkező okosóra. Neve alapján egyébként sokaknak beugorhat az AmazFit Ares, amely külsőben szinte ugyanúgy néz ki, mint a Zeblaze órája. Természetesen a "másolás" fordítva történt, hiszen a Xiaomi okosórája jóval előbb megjelent.

A hatszögletű óra, 44 milliméter széles, és ugyanennyi magas, a vastagsága körülbelül 1 centiméter. Az előlapon egy 1,3 hüvelykes, 240x240 felbontású színes, négyszögletes LCD kijelzőt találunk. Az óra polikarbonát borítást kapott, és 3ATM vízálló. A 20 milliméteres cserélhető szíj ennél a terméknél is szilikonból készült.

Az óra elég gazdag funkciókkal van felszerelve, a szokásos pulzusmérés, aktivitásmérés (13 beépített sportmóddal) mellett alkalmas alvásmegfigyelésre, véroxigénszint és vérnyomás mérésre. Bár fontos megjegyezni, hogy ezen eszközök továbbra sem alkalmasak precíz, a orvostechnikai eszközöknél látott, pontos mérésre.

A Zeblaze Ares egész korrekt üzemidővel rendelkezik, normál óraként használva körülbelül 15 napig használhatjuk. Folyamatos pulzusmérés, alvásmegfigyelés, és állandó Bluetooth kapcsolat mellett körülbelül 7 nap után kell a mágnesesen csatlakoztatható töltőre dugnunk az órát.


A Zeblaze alkalmazás (GloyiFit) segítségével rengeteg óralapot tölthetünk fel a készülékre, melyekkel igazán egyedivé tehetjük az óránk megjelenését.


A Zeblaze Ares legfőbb tulajdonságait alább olvashatjátok:
 • Gyártó: Zeblaze
 • Modell megnevezés: Zeblaze Ares
 • Elérhető színek: fekete, zöld, piros
 • Bluetooth verzió: Bluetooth 5.1
 • Kompatibilis rendszerek: Android és iOS
 • Kezelés: Érintés és gombok
 • Szenzorok: pulzusmérő, közelségérzékelő, gyorsulásmérő
 • Kijelző: 1.3" HD színes érintőkijelző
 • Felbontás: 240x240px
 • Akkumulátor: 170mAh
 • Töltési idő:: 1.5 óra
 • Üzemidő: 15 nap takarékos módban, 7 nap általános felhasználás mellett
 • Vízállóság: 3ATM (30 méter)
 • Méretek: 41*46*11mm
 • Tömeg: 33g
 • Óraszíj: 20mm, bőrbarát szilikon
A Zeblaze Ares okosórát jelenleg akciós áron rendelhetitek meg a TomTop üzlet kínálatából a hónap végéig. A készülék ára a jelenlegi promócióban 23,99 dollár, azaz körülbelül 7200 Forint. 

ZEBLAZE ARES
Ár: 23,99 dollár (~7300 Forint)
További hírek

Megéri még 2022-ben külföldről mobiltelefont, táblagépet vásárolni?

Mint ismeretes, 2021. július 1-től új vámszabályok kerültek bevezetésre az Európai Unió tagállamaiban, így hazánkban is. Cikkünkben arra szeretnénk választ keresni, hogy vajon fél év elteltével, 2022-ben a gyenge Forint árfolyam és az új jogszabályozás mellett, érdemes-e még külföldről beszerezni kedvenc technikai eszközeinket.

Különleges kódnevű és érdekes specifikációjú Xiaomi termékek szivárogtak ki az interneten

Az elmúlt napokban összesen 13 különböző Xiaomi termék kódneve és tulajdonságlistája látott napvilágot, amelyek várhatóan a következő félévben fognak megjelenni. Hogy pontosan mikor, és mely széria folytatásaként, azt egyelőre nem tudni.

Már csak pár nap és életbe lépnek a posta új vámolási szabályai

2021. július elsejével életbe lépnek a posta új vámügyintézési szabályai, ami azt jelenti, hogy ettől a dátumtól kezdve már a legolcsóbb, akár a száz forintos Európai Unión kívülről érkező küldemény is vámolás alá kerül, és ÁFA fizetési kötelezettség keletkezik.

Szerezd meg a legújabb SwitchBot eszközöket, és okosítsd fel az otthonodat

A SwitchBot rengeteg otthon okosító eszközt dobott már eddig is piacra, ráadásul szinte mindegyiket, kimondottan kedvező áron lehetett beszerezni. Ezúttal egy okos nyitásérzékelőt és egy szintén okos mozgásérzékelőt dobott piacra a cég, melyeket most EU raktárról, kedvezményes áron vásárolhattok meg.
Kommentek
Legújabb telefonok