Zeblaze Ares - Retro okosóra potom áron

| | Forrás: Tomtop (Szponzorált)
Retro külsővel, de modern belsővel dobta piacra legújabb okosóráját a Zeblaze, ráadásul most piszok olcsón juthattok hozzáhttps://shrsl.com/2xduv . A Zeblaze Ares a 80-as évek japán kvarcóráit idézi, LCD kijelzővel, különböző aktivitásmérőkkel, Bluetooth 5.0-val, vérnyomás és véroxigénszint mérővel felszerelve.

Zeblaze Ares

Oldalunkon már többször mutattunk be nektek egy-egy Zeblaze okosórát, melyeket itthonról is többen megrendeltetek, elsősorban kiváló ár-érték arányuknak köszönhetően.
A most megjelent, retro okosóra, a Zeblaze Ares valószínűleg ugyanezt az utat fogja követni, hiszen jelenleg alig több, mint 7000 Forintba (23,99 dollárba) kerül.

Az akciót elérhetitek a TomTop oldalán, a kedvezményes ár egészen a hónap végéig érvényes. A szállításért pedig ezúttal sem kell fizetni.

Zeblaze Ares
Ár: 23,99 dollár (~7300 Forint)

Zeblaze Ares - Bemutató

A Zeblaze Ares egy igazán mutatós, a 10 ezer Forint alatti árkategóriában egészen jó képességekkel rendelkező okosóra. Neve alapján egyébként sokaknak beugorhat az AmazFit Ares, amely külsőben szinte ugyanúgy néz ki, mint a Zeblaze órája. Természetesen a "másolás" fordítva történt, hiszen a Xiaomi okosórája jóval előbb megjelent.

A hatszögletű óra, 44 milliméter széles, és ugyanennyi magas, a vastagsága körülbelül 1 centiméter. Az előlapon egy 1,3 hüvelykes, 240x240 felbontású színes, négyszögletes LCD kijelzőt találunk. Az óra polikarbonát borítást kapott, és 3ATM vízálló. A 20 milliméteres cserélhető szíj ennél a terméknél is szilikonból készült.

Az óra elég gazdag funkciókkal van felszerelve, a szokásos pulzusmérés, aktivitásmérés (13 beépített sportmóddal) mellett alkalmas alvásmegfigyelésre, véroxigénszint és vérnyomás mérésre. Bár fontos megjegyezni, hogy ezen eszközök továbbra sem alkalmasak precíz, a orvostechnikai eszközöknél látott, pontos mérésre.

A Zeblaze Ares egész korrekt üzemidővel rendelkezik, normál óraként használva körülbelül 15 napig használhatjuk. Folyamatos pulzusmérés, alvásmegfigyelés, és állandó Bluetooth kapcsolat mellett körülbelül 7 nap után kell a mágnesesen csatlakoztatható töltőre dugnunk az órát.


A Zeblaze alkalmazás (GloyiFit) segítségével rengeteg óralapot tölthetünk fel a készülékre, melyekkel igazán egyedivé tehetjük az óránk megjelenését.


A Zeblaze Ares legfőbb tulajdonságait alább olvashatjátok:
 • Gyártó: Zeblaze
 • Modell megnevezés: Zeblaze Ares
 • Elérhető színek: fekete, zöld, piros
 • Bluetooth verzió: Bluetooth 5.1
 • Kompatibilis rendszerek: Android és iOS
 • Kezelés: Érintés és gombok
 • Szenzorok: pulzusmérő, közelségérzékelő, gyorsulásmérő
 • Kijelző: 1.3" HD színes érintőkijelző
 • Felbontás: 240x240px
 • Akkumulátor: 170mAh
 • Töltési idő:: 1.5 óra
 • Üzemidő: 15 nap takarékos módban, 7 nap általános felhasználás mellett
 • Vízállóság: 3ATM (30 méter)
 • Méretek: 41*46*11mm
 • Tömeg: 33g
 • Óraszíj: 20mm, bőrbarát szilikon
A Zeblaze Ares okosórát jelenleg akciós áron rendelhetitek meg a TomTop üzlet kínálatából a hónap végéig. A készülék ára a jelenlegi promócióban 23,99 dollár, azaz körülbelül 7200 Forint. 

ZEBLAZE ARES
Ár: 23,99 dollár (~7300 Forint)
További hírek

Csökkentsd rezsiköltségedet ezekkel a tenyérnyi méretű mini számítógépekkel

Az energiaárak emelésével egyre többen gondolkoznak el azon, hol tudnának spórolni az otthoni háztartásban. Mennyit fogyaszthat egy öreg számítógép, és mennyit spórolhatunk a cseréjükkel?

Blackview Tab 13 - Augusztus végén érkezik a Blackview legújabb táblagépe

Augusztus második felében érkezik a Blackview legújabb táblagépe, a Blackview Tab 13. A 10,1 hüvelykes kijelzővel, akár 10 GB memóriával, nagy akkumulátorral, Simo Internettel és Android 12-re épülő Doke OS_P 3.0 operációs rendszerrel szerelt Tab 13 tablet nyitóára egész barátira sikerült.

Ulefone Power Armor 14 teszt - Az üzemidőbajnok strapamobil

A nyári forróságban egy igazán izgalmas készülék, az Ulefone Power Armor 14 strapamobil került kezünkbe a Hekka webáruház jóvoltából. Az ütésálló mobil remek árával és kiváló üzemidejével igyekszik kiemelkedni a piacon kapható hasonló túlélő telefonok közül.

OneOdio Monitor 60 Hi-Res Fejhallgató teszt - Kellemes csalódás a középkategóriában

Oldalunkon már több OneOdio terméket is teszteltünk, melyek kimagasló ár-érték arányuknak köszönhetően sokak kedvencévé váltak. Ezúttal a OneOdio Monitor 60 fejhallgató került a kezünkbe, mely picivel drágábban kínál közel stúdió minőséget. 
Kommentek
Legújabb telefonok