Zeblaze Ares - Retro okosóra potom áron

| | Forrás: Tomtop (Szponzorált)
Retro külsővel, de modern belsővel dobta piacra legújabb okosóráját a Zeblaze, ráadásul most piszok olcsón juthattok hozzáhttps://shrsl.com/2xduv . A Zeblaze Ares a 80-as évek japán kvarcóráit idézi, LCD kijelzővel, különböző aktivitásmérőkkel, Bluetooth 5.0-val, vérnyomás és véroxigénszint mérővel felszerelve.

Zeblaze Ares

Oldalunkon már többször mutattunk be nektek egy-egy Zeblaze okosórát, melyeket itthonról is többen megrendeltetek, elsősorban kiváló ár-érték arányuknak köszönhetően.
A most megjelent, retro okosóra, a Zeblaze Ares valószínűleg ugyanezt az utat fogja követni, hiszen jelenleg alig több, mint 7000 Forintba (23,99 dollárba) kerül.

Az akciót elérhetitek a TomTop oldalán, a kedvezményes ár egészen a hónap végéig érvényes. A szállításért pedig ezúttal sem kell fizetni.

Zeblaze Ares
Ár: 23,99 dollár (~7300 Forint)

Zeblaze Ares - Bemutató

A Zeblaze Ares egy igazán mutatós, a 10 ezer Forint alatti árkategóriában egészen jó képességekkel rendelkező okosóra. Neve alapján egyébként sokaknak beugorhat az AmazFit Ares, amely külsőben szinte ugyanúgy néz ki, mint a Zeblaze órája. Természetesen a "másolás" fordítva történt, hiszen a Xiaomi okosórája jóval előbb megjelent.

A hatszögletű óra, 44 milliméter széles, és ugyanennyi magas, a vastagsága körülbelül 1 centiméter. Az előlapon egy 1,3 hüvelykes, 240x240 felbontású színes, négyszögletes LCD kijelzőt találunk. Az óra polikarbonát borítást kapott, és 3ATM vízálló. A 20 milliméteres cserélhető szíj ennél a terméknél is szilikonból készült.

Az óra elég gazdag funkciókkal van felszerelve, a szokásos pulzusmérés, aktivitásmérés (13 beépített sportmóddal) mellett alkalmas alvásmegfigyelésre, véroxigénszint és vérnyomás mérésre. Bár fontos megjegyezni, hogy ezen eszközök továbbra sem alkalmasak precíz, a orvostechnikai eszközöknél látott, pontos mérésre.

A Zeblaze Ares egész korrekt üzemidővel rendelkezik, normál óraként használva körülbelül 15 napig használhatjuk. Folyamatos pulzusmérés, alvásmegfigyelés, és állandó Bluetooth kapcsolat mellett körülbelül 7 nap után kell a mágnesesen csatlakoztatható töltőre dugnunk az órát.


A Zeblaze alkalmazás (GloyiFit) segítségével rengeteg óralapot tölthetünk fel a készülékre, melyekkel igazán egyedivé tehetjük az óránk megjelenését.


A Zeblaze Ares legfőbb tulajdonságait alább olvashatjátok:
 • Gyártó: Zeblaze
 • Modell megnevezés: Zeblaze Ares
 • Elérhető színek: fekete, zöld, piros
 • Bluetooth verzió: Bluetooth 5.1
 • Kompatibilis rendszerek: Android és iOS
 • Kezelés: Érintés és gombok
 • Szenzorok: pulzusmérő, közelségérzékelő, gyorsulásmérő
 • Kijelző: 1.3" HD színes érintőkijelző
 • Felbontás: 240x240px
 • Akkumulátor: 170mAh
 • Töltési idő:: 1.5 óra
 • Üzemidő: 15 nap takarékos módban, 7 nap általános felhasználás mellett
 • Vízállóság: 3ATM (30 méter)
 • Méretek: 41*46*11mm
 • Tömeg: 33g
 • Óraszíj: 20mm, bőrbarát szilikon
A Zeblaze Ares okosórát jelenleg akciós áron rendelhetitek meg a TomTop üzlet kínálatából a hónap végéig. A készülék ára a jelenlegi promócióban 23,99 dollár, azaz körülbelül 7200 Forint. 

ZEBLAZE ARES
Ár: 23,99 dollár (~7300 Forint)
További hírek

Különleges kódnevű és érdekes specifikációjú Xiaomi termékek szivárogtak ki az interneten

Az elmúlt napokban összesen 13 különböző Xiaomi termék kódneve és tulajdonságlistája látott napvilágot, amelyek várhatóan a következő félévben fognak megjelenni. Hogy pontosan mikor, és mely széria folytatásaként, azt egyelőre nem tudni.

Már csak pár nap és életbe lépnek a posta új vámolási szabályai

2021. július elsejével életbe lépnek a posta új vámügyintézési szabályai, ami azt jelenti, hogy ettől a dátumtól kezdve már a legolcsóbb, akár a száz forintos Európai Unión kívülről érkező küldemény is vámolás alá kerül, és ÁFA fizetési kötelezettség keletkezik.

Szerezd meg a legújabb SwitchBot eszközöket, és okosítsd fel az otthonodat

A SwitchBot rengeteg otthon okosító eszközt dobott már eddig is piacra, ráadásul szinte mindegyiket, kimondottan kedvező áron lehetett beszerezni. Ezúttal egy okos nyitásérzékelőt és egy szintén okos mozgásérzékelőt dobott piacra a cég, melyeket most EU raktárról, kedvezményes áron vásárolhattok meg.

SwitchBot Curtain - A megfizethető függöny okosító

Okosítsd fel otthonodat a SwitchBot Curtain függöny okosító rendszerrel, melyet most ráadásul remek akcióban rendelhettek meg. A SwitchBot Curtain segítségével telefonról távvezérelhetőek, vagy automatizálhatóak a lakásotokban található függönyök.
Kommentek
Legújabb telefonok