Zeblaze NEO 3 - Stílusos okosóra, olcsón

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
Megjelent a népszerű okosóra gyártó Neo sorozatának harmadik tagja, a Zeblaze Neo 3, amely letisztultságával, eleganciájával és nem utolsó sorban kiváló árával hódíthat a felhasználók körében.

Zeblaze NEO 3

Oldalunkon már írtunk a tavasszal megjelent Zeblaze Neo 2 okosóráról, mely a gyártó egyik sikerterméke volt hazájában, viszont a beköszöntött vírushelyzet miatt, külföldön kevésbé futott be.
A jelenlegi új modell, a Zeblaze Neo 3 most talán még jobb ár-érték aránnyal rendelkezik, akcióban a TomTop áruházból már körülbelül 8500 Forintért megvásárolható.

Az óra megjelenése rendkívül letisztult, klasszikus kialakítású, így bárki, bárhol nyugodtan hordhatja, nem fog kitűnni vele a tömegből. A fekete vagy ezüst óralaphoz egy 22 milliméteres, fekete vagy narancs színű olasz vachetta bőrből készült szíj csatlakozik, mely könnyen szellőzik, anyaga miatt pedig kényelmes viselni.

Zeblaze NEO 3 - Kijelző

A kör alakú óralapban egy 1,3 hüvelykes, 240x240 pixel felbontású IPS kijelző található, mely kiváló betekintést és jó olvashatóságot nyújt kültéri használat esetén is. Az órához természetesen rengeteg fajta óralap tartozik, így bárki eldöntheti, hogy a klasszikus mutatós vagy inkább a modernebb, digitális megjelenést választja. Az órához tartozik három, ezüst színű, rozsdamentes acélból készült gomb is.

Zeblaze NEO 3
Az Zeblaze NEO 3 rendelkezik beépített pulzusmérővel, gyorsulásmérővel, melyeknek köszönhetően sportoláshoz, aktivitás méréshez is kiválóan alkalmas. A Zeblaze telefonos alkalmazásában pedig további hasznos funkciókat is elérhetünk:
  • folyamatos, 24 órás pulzusmérés
  • különféle sportok monitorozása: futás, futópad, séta, kerékpározás (nyomkövetés a telefon GPS-e segítségével)
  • alvásmonitorozás: mély alvás, könnyű alvás, teljes alvás és ébrenlét ideje
  • emlékeztetők kijelzése
  • alkalmazás értesítések, üzenetek, SMS-ek megjelenítése
  • zenelejátszó kezelése
  • bejövő hívások elfogadása, elutasítása
  • időjárás mutatása
  • idő, ébresztőóra, stopper
  • telefon kamerájának távvezérlése
Zeblaze Neo 3 - Funkciók

Az óralap alatt egy 180mAh-s akkumulátor kapott helyet, amely az egyszerű felépítésű órát akár 20 napig is képes működtetni egyetlen feltöltéssel. 24 órás folyamatos pulzusméréssel is elérhetjük vele a 10 napos használati időt, ami igencsak jónak mondható. 
Lemerülés esetén az akkumulátor, a mellékelt mágneses töltő segítségével, körülbelül másfél óra alatt újratölthető.

A Zeblaze legújabb okosórája, a Zeblaze NEO 3 jelenleg kiváló áron, 28,69 dollárért, azaz körülbelül 8500 Forintért rendelhető a TomTop áruházból:

Zeblaze NEO 3
Ár: 8500 Forint (28,69 dollár)

Zeblaze NEO 3 - Fekete és narancs szín
További hírek

OneOdio A70 fejhallgató teszt - Minőség, olcsón

Mai cikkünk tesztalanya, egy feltörekvő gyártó, kevésbé ismert fejhallgatója, a OneOdio A70, mely rengeteget tud, mégis kimondottan olcsó, ráadásul EU raktárról is beszerezhető.

FIIDO D11 - Mesébe illő megjelenés, horrorisztikus áron

A FIIDO piacra dobta legújabb termékét, a FIIDO D11 elektromos kerékpárt, amely még jobb, még mutatósabb lett, és most akár 100 ezer Forintos kedvezménnyel lehet a tiéd.

KUU XBook laptop - Teszt - Megéri az árát

A mai tesztünkben a KUU XBook laptopot vizsgáltuk meg egy kicsit közelebbről, amely az előzetes aggodalmaink után kimondottan pozitív csalódást okozott.

Rogbid Brave - Nagy kijelzős 4G-s okosóra Androiddal

Egyre több elérhető árú, önálló operációs rendszerrel szerelt okosóra jelenik meg a piacon, amely 4G-s képességének köszönhetően akár ki is válthatja az okostelefonkat. A Rogbid Brave 45 ezer Forintos árcédulájával egy kiváló Androidos óra a piacon.
Kommentek
Legújabb telefonok