Zeblaze NEO 3 - Stílusos okosóra, olcsón

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
Megjelent a népszerű okosóra gyártó Neo sorozatának harmadik tagja, a Zeblaze Neo 3, amely letisztultságával, eleganciájával és nem utolsó sorban kiváló árával hódíthat a felhasználók körében.

Zeblaze NEO 3

Oldalunkon már írtunk a tavasszal megjelent Zeblaze Neo 2 okosóráról, mely a gyártó egyik sikerterméke volt hazájában, viszont a beköszöntött vírushelyzet miatt, külföldön kevésbé futott be.
A jelenlegi új modell, a Zeblaze Neo 3 most talán még jobb ár-érték aránnyal rendelkezik, akcióban a TomTop áruházból már körülbelül 8500 Forintért megvásárolható.

Az óra megjelenése rendkívül letisztult, klasszikus kialakítású, így bárki, bárhol nyugodtan hordhatja, nem fog kitűnni vele a tömegből. A fekete vagy ezüst óralaphoz egy 22 milliméteres, fekete vagy narancs színű olasz vachetta bőrből készült szíj csatlakozik, mely könnyen szellőzik, anyaga miatt pedig kényelmes viselni.

Zeblaze NEO 3 - Kijelző

A kör alakú óralapban egy 1,3 hüvelykes, 240x240 pixel felbontású IPS kijelző található, mely kiváló betekintést és jó olvashatóságot nyújt kültéri használat esetén is. Az órához természetesen rengeteg fajta óralap tartozik, így bárki eldöntheti, hogy a klasszikus mutatós vagy inkább a modernebb, digitális megjelenést választja. Az órához tartozik három, ezüst színű, rozsdamentes acélból készült gomb is.

Zeblaze NEO 3
Az Zeblaze NEO 3 rendelkezik beépített pulzusmérővel, gyorsulásmérővel, melyeknek köszönhetően sportoláshoz, aktivitás méréshez is kiválóan alkalmas. A Zeblaze telefonos alkalmazásában pedig további hasznos funkciókat is elérhetünk:
  • folyamatos, 24 órás pulzusmérés
  • különféle sportok monitorozása: futás, futópad, séta, kerékpározás (nyomkövetés a telefon GPS-e segítségével)
  • alvásmonitorozás: mély alvás, könnyű alvás, teljes alvás és ébrenlét ideje
  • emlékeztetők kijelzése
  • alkalmazás értesítések, üzenetek, SMS-ek megjelenítése
  • zenelejátszó kezelése
  • bejövő hívások elfogadása, elutasítása
  • időjárás mutatása
  • idő, ébresztőóra, stopper
  • telefon kamerájának távvezérlése
Zeblaze Neo 3 - Funkciók

Az óralap alatt egy 180mAh-s akkumulátor kapott helyet, amely az egyszerű felépítésű órát akár 20 napig is képes működtetni egyetlen feltöltéssel. 24 órás folyamatos pulzusméréssel is elérhetjük vele a 10 napos használati időt, ami igencsak jónak mondható. 
Lemerülés esetén az akkumulátor, a mellékelt mágneses töltő segítségével, körülbelül másfél óra alatt újratölthető.

A Zeblaze legújabb okosórája, a Zeblaze NEO 3 jelenleg kiváló áron, 28,69 dollárért, azaz körülbelül 8500 Forintért rendelhető a TomTop áruházból:

Zeblaze NEO 3
Ár: 8500 Forint (28,69 dollár)

Zeblaze NEO 3 - Fekete és narancs szín
További hírek

Már Lenovo termékeket is rendelhettek a Colorsmap áruházból

A Colorsmap webáruház hívta fel figyelmünket arra, hogy kínálatuk között már különféle Lenovo termékeket is megtalálhattok. A választék egyelőre nem túl nagy, viszont egy-egy jó áras fej- vagy fülhallgatót el lehet csípni.

Haylou RT (LS05S) - Vízálló okosóra akár 20 napos üzemidővel

A tavaly év elején piacra került Haylou Solar a mai napig az egyik legnépszerűbb okosóra 10 ezer Forint környékén. A most megjelent Haylou RT, a Solar kitaposott útján szeretne hasonló babérokra törni, és árát tekintve meg is van rá az esélye.

Elérhető árú Bluedio fej- és fülhallgatók a Colorsmap áruházból

A Bluedio fej- és fülhallgatói elsősorban alacsony árával hívják fel magukra a vásárlók figyelmét. A mostani összeállításunkban néhány pénztárcabarát vezeték nélküli Bluedio terméket mutatunk be nektek, melyekhez most akciós áron juthattok hozzá.

Szerezd meg akcióban a legjobb Kospet okosórákat

A mai cikkünkben kicsit elkanyarodunk az okostelefonoktól, és egy kicsit az okosórák világába tekintünk bele. A jelenlegi piacon rengeteg gyártó van jelen, melyek közül most a Kospet legújabb okos eszközeit mutatjuk be nektek.
Kommentek
Legújabb telefonok