Zeblaze Thor Pro: 3G-s okosóra elérhető áron

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
Okosórákról nem sok szó esik oldalunkon, így kicsit kivételes alkalom, hogy most pont egy ilyen terméket mutatunk be nektek. A Zeblaze Thor Pro 3G-s okosóra ráadásul most igazán jó áron vásárolható meg.

Zeblza Thor Pro

Az okosórák iránti érdeklődés az elmúlt években megsokszorozódott, így nem véletlen, hogy több ismert mobil gyártó cég is előállt saját termékével. Olyan kiváló készülékeket találhatunk a webáruházak kínálatában, mint a Xiaomi Amazfit Stratos, Amazfit Heart Rate vagy a Huawei Honor Watch.
Rajtuk kívül pedig több kisebb gyártót találunk, amelyek elsősorban okoskarkötőkkel és okosórákkal kereskedek. A Zeblaze is ezen gyártók közé tartozik, jelenleg több modellje elérhető a piacon, ezek közül jelenleg a Zeblaze Thor 3 Pro rendelkezik a legjobb ár érték aránnyal.

A 3G képes, színes kijelzős, GPS lokalizációval rendelkező okosóra most akciós áron rendelhető a TomTop webáruházból. A készülék ára 72,99 dollár, azaz körülbelül 20 ezer Forintnak felel meg. Amely, ha megnézzük a konkurencia hasonló termékeit, akkor nagyon jó árnak számít.

A Zeblaze Thor 3 Pro okosórát megrendelhetitek az alábbi hivatkozásra kattintva:

Zeblaze Thor 3 Pro 3G
TomTop promóció
72,99 dollár ~ 20 ezer Forint

De nézzük meg közelebbről a készüléket, mit kapunk ezért a pénzért.

Az óra előlapján egy 1,53 colos, teljesen kör alakú IPS kijelzőt találunk, melynek felbontása 320 x 320 pixel. Az IPS technológiának köszönhetően a betekintési szögekkel biztosan nem lesz gond, igaz ez egy okosórától alapelvárás. A karcolásoktól és a kisebb ütődésektől az előlapon található Gorilla Glass üveg védi a megjelenítőt.


Az óra mozgatórugója a MediaTek MT6580 négymagos processzora, amely maximálisan 1,3 Ghz-es sebességen tud dolgozni. A rendszerchip mellett 16 GB belső tárhelyet és 1 GB memóriát találunk. Ez telefonos szemmel kevésnek tűnhet, de egy ilyen kisméretű eszközben bőven elegendő. Ha megnézzük, a Xiaomi körülbelül kétszer drágább, Xiaomi AmazFit Stratos modelljébe csak fele ennyi belső memória (512MB), és negyedannyi tárhely (4GB) került. 

A Thor 3 Pro 3G nevéből már könnyen rájöhetünk, hogy telefonálásra és üzenetküldésre is tökéletesen használható 2G-s és 3G-s mobilhálózatok esetén. A hátlap alá egyetlen darab Nano SIM helyezhető el. A termék természetesen kártyafüggetlen, így bármelyik szolgáltató kártyája belehelyezhető.


A Thor okosóra rendelkezik beépített Bluetooth és Wifi chippel is, így könnyen összekapcsolhatjuk meglévő telefonunkkal is. 
Az olcsóbb órákból általában hiányzik a GPS vételi lehetőség, nos ez a Thor modellnél szerencsére nem így van. Akár futásnál, akár kerékpározásnál kiválóan alkalmas útvonal követésre, rögzítésre.

A készülék előlapján találunk egy 2 Megapixeles kamerát is, így bármikor, bármerre járunk, meg tudjuk majd örökíteni a fontosabb pillanatokat akkor is, ha a mobiltelefon nincs nálunk.


A Zeblaze termékén természetesen megtaláljuk az Áruházat is, így kedvenc alkalmazásainkat könnyedén rátölthetjük (Youtube, Facebook, Twitter, Instagram, Messenger). A gyári, telepített programok között megtaláljuk a Telefont, az Üzenetküldőt, Pulzus számlálót, Lépés számlálót, Kamerát, Galériát, Zenelejátszót, Böngészőt, Térképet, Naptárt, és még néhány hasznos alkalmazást.

Bővebben a Zeblaze Thor 3 Pro 3G termékről a TomTop oldalán olvashattok, ahol jelenleg akciós áron, 72,99 dollárért (~20 ezer Forintért) juthattok hozzá:

Zeblaze Thor 3 Pro 3G
TomTop promóció
72,99 dollár ~ 20 ezer Forint


További hírek

Már Lenovo termékeket is rendelhettek a Colorsmap áruházból

A Colorsmap webáruház hívta fel figyelmünket arra, hogy kínálatuk között már különféle Lenovo termékeket is megtalálhattok. A választék egyelőre nem túl nagy, viszont egy-egy jó áras fej- vagy fülhallgatót el lehet csípni.

Haylou RT (LS05S) - Vízálló okosóra akár 20 napos üzemidővel

A tavaly év elején piacra került Haylou Solar a mai napig az egyik legnépszerűbb okosóra 10 ezer Forint környékén. A most megjelent Haylou RT, a Solar kitaposott útján szeretne hasonló babérokra törni, és árát tekintve meg is van rá az esélye.

Elérhető árú Bluedio fej- és fülhallgatók a Colorsmap áruházból

A Bluedio fej- és fülhallgatói elsősorban alacsony árával hívják fel magukra a vásárlók figyelmét. A mostani összeállításunkban néhány pénztárcabarát vezeték nélküli Bluedio terméket mutatunk be nektek, melyekhez most akciós áron juthattok hozzá.

Szerezd meg akcióban a legjobb Kospet okosórákat

A mai cikkünkben kicsit elkanyarodunk az okostelefonoktól, és egy kicsit az okosórák világába tekintünk bele. A jelenlegi piacon rengeteg gyártó van jelen, melyek közül most a Kospet legújabb okos eszközeit mutatjuk be nektek.
Kommentek
Legújabb telefonok